Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 553 of 788 FirstFirst ... 53 453 503 543 551 552 553 554 555 563 603 653 ... LastLast
Results 11,041 to 11,060 of 15760

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11041 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Stiu, si a zis atunci ca trebuie sa am bani pe card pentru inca o luna de Live dupa care scap de ei bagand un redeem code. Eu am luat 3 luni de Live iar apoi s-a mai prelungit cu inca 2 luni, iar acum ca nu mai sunt bani pe card apar problemele astea. Vreau sa stiu ce se intampla, ca daca nu merge cu redeem bag bani pe card si asta este.
    ...atata le mai schimba incat nici nu stii ce sa mai faci :/

• a fost o perioada cand nu se putea scoate auto-renewal
    • apoi s-a putut scoate rapid si fara probleme (tin minte ca l-am ajutat pe snk2 sa si-ls coata ca a avut nu stiu ce problema...)
    • apoi s-a putut scoate (faza cu 90 de zile si acel tutorial de 3 pagini)
    • apoi iar nu s-a mai putut scoate
    • apoi s-a putut scoate doar pentru anumite regiuni
    • apoi s-a putut scoate doar pentru anumite regiuni sau daca suna-i la ei sa le ceri asta expres
    • apoi a intrat pe fir paypal
    • iar acum (din cate vad) se poate scoate auto-renewal doar daca suni la ei
    ...no! Ce-i asta?

Cancel Xbox LIVE | Xbox LIVE Automatic Renewal | Stop Xbox LIVE - Xbox.com

To cancel your membership or turn off auto-renewal, call Xbox Support.
    Eu am bagat atunci un cod (evident ca l-am bagat degeaba) si mi-a mers doar dupa ce-am pus pe card (sau l-am reinoit - nu mai stiu exact ce problema am avut) si si-au putut trage suma de 6,99 euro. De atunci tot cu acel card sunt.

Parerea mea: ti-ai atasat cc-ul la gt = ti-ai semnat sentinta.

Si am mai auzit zvonuri (nu chiar zvonuri ca pe vechiul forum xbox erau cateva plangeri) ca de suni la ei si le ceri sa-ti opreasca auto-renewal aka sa-ti scoata cc-ul legat de gt iti suspenda gt-ul...

...pur si simplu s-au trezit ca nu-si mai pot accesa gt-ul: iar raspunsul ms = scuze.

Caca maca.

2. #11042 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Absolut grozav. Mi-e aiurea sa dau o suma mare pe un cod si sa nu imi mearga pentru ca vor ei bani pe card. O sa incerc sa sun la ei. Astazi am stat 20 de minute cu un robot si am zis ca imi bag ceva in Xbox Support. Ca ma duc peste ei si e jale mare.

In fine, iau un joc care iti da Gold pt 2 zile, bag codul si pun bani pe card. Poate asa merge. Dar nici in mail si nici de pe consola nu imi arata cati bani vor ei sa imi ia. Ei vor sa fie siguri ca au de unde lua ceva, oricat, dar sa ia.

Vorba ta Ronan, caca maca.

3. #11043 SP

Acolo intrii ca sa vezi cat le datorezi.

4. #11044 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu mi-a mers alt card. Am atasat Paypal si am scos cardul vechi. Si-au luat 10$ pentru o luna de Gold. Am intrat pe Join Xbox Live de pe site si am vrut sa iau Gold pentru 12 luni cu 60$ ca toata lumea si nu a mers. Cand dau confirm purchase imi spune:

This action cannot be performed at this time. Please try again later. For more information, go to Microsoft Xbox Support | Xbox 360, Xbox LIVE, Kinect, and Games for Windows - Xbox.com.

Nu inteleg de ce. Momentam am Gold pana la 1 Noiembrie. Imi scrie clar ca daca iau pachetul asta pe 12 luni cu 59$ urmatoarea facturare o sa fie la 1 noiembrie 2012. Dau confirm purchase si apare chestia de mai sus. Nici puncte nu ma lasa sa imi iau.

Ce naiba sa mai fac?

5. #11045 SP
    Suna-i si spune-le ce problema ai.

6. #11046 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Yeeeyyy

Am vorbit si am rezolvat in sfarsit. Nu s-a putut sa fac eu prin Paypal dar nu stiu nici ei de ce, dar ei au putut sa imi ia bani prin paypal. Am acum live pana la anu' si am scapat pentru un an de nebunia asta. Puncte tot nu pot lua direct de pe consola pentru ca nu am card atasat si de pe paypal nu merge pentru ca am cont de Romania. Imbarligatura specifica Microsoft ca sa nu poti iesi nicicum fara sa platesti.

In fine, acum sa fac rost de puncte pentru Serious Sam

7. #11047 SP
    Recomand. E un site excelent (primesti codul prin e-mail intr-un timp foarte scurt) + ca beneficiezi de reduceri (in timp).

8. #11048 SP
    Member A_A_A's Avatar
    salut baieti!vreau sa imi iau de la sfarsitul scolii un xbox 360.....era sa imi iau doua tepe.....ma razgandisem pe un wii....am ramas pe xbox 360 acum!phat voiam sa imi iau din usa dar ma scoate transportul mult.Americanii au console ingrijite.deci....vreau un slim de 4 gb. atat. Intrebarea mea esteot sa ii pun hdd de 250? Mi-a zis un prieten ca pot copia jocuri de pe cd original pe hdd?daca le copiez pe hdd si intru pe live ei ma pot bana?

---------- Post added 01-10-2011 at 06:52 AM ----------

astept pm. daca aveti de vanzare phat sau slim (fara rrod) si raspuns la intrebare.

9. #11049 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    @A_A_A

1. Da, ii poti pune un HDD de 250 (made by Microsoft - il gasesti la preturi cuprinse intre ~200 si ~400 lei). Daca ii atasezi un HDD extern, iti va recunoaste doar 16 gb. (indiferent de marimea HDD-ului)
    2. Jocurile se pot instala pe HDD, dar nu iti fa sperante prea mari - vei putea rula jocul doar cu dvd-ul in consola.

Jocurile se instaleaza pe HDD din mai multe motive: nu se uzeaza unitatea optica, nu face ''galagie'', timpii de incarcare ai jocului vor fi mai scurti. etc.

Americanii au console ingrijite.
    De unde ai tras aceasta concluzie?

10. #11050 SP
    Member A_A_A's Avatar
    pai mai vad si eu filme, un ebay....pe okazii toate jegurile si cer 12 mil pe el cu 1 joc si 2 controllere si mai e si arcade

---------- Post added 01-10-2011 at 11:17 AM ----------

deci din pacate tot dvd ramane speranta....offffffff

11. #11051 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    dar de ce musai din US? in Europa nu gasesti console in stare foarte buna?

12. #11052 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Ia-ti de pe amazon una noua de 4gb la 7 mil jumate sau cu hdd de 250gb la 10 milioane, nu mai sta dupa altii...

13. #11053 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by A_A_A View Post
    pai mai vad si eu filme, un ebay....pe okazii toate jegurile si cer 12 mil pe el cu 1 joc si 2 controllere si mai e si arcade

---------- Post added 01-10-2011 at 11:17 AM ----------

deci din pacate tot dvd ramane speranta....offffffff
    De ce nu il iei nou din RO de la gameshop si asa as si garantie, ai si pret bun si e si noua.

14. #11054 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    wrong... scuze

15. #11055 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata96 View Post
    De ce nu il iei nou din RO de la gameshop si asa as si garantie, ai si pret bun si e si noua.
    numai pret bun nu e asta:Noutati

---------- Post added 02-10-2011 at 08:41 AM ----------

Quote Originally Posted by drac_baltat View Post
    dar de ce musai din US? in Europa nu gasesti console in stare foarte buna?
    asa m-am gandit si eu ca daca imi iau ntsc ma scot jocurile mai scump in timp si scot diferenta.

---------- Post added 02-10-2011 at 08:47 AM ----------

Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    Ia-ti de pe amazon una noua de 4gb la 7 mil jumate sau cu hdd de 250gb la 10 milioane, nu mai sta dupa altii...
    M-am hotarat la un phat pe ebay....mi-e frica cu englezii astia asa ca am contactat un user de pe Console Games care aduce...ma scoate pe la 5 mil si.....aseara ma uitam la niste xboxuri phat care se pare ca erau extrem de galagioase.....nu stiu ce sa zic....tipul asta mi-a zis ca cel mai ieftin ma scoate un slim la 790 pret total.....4 gb...e mai ieftin ca la noi cu 110 lei....daca are cineva un phat de aici sa imi zica si mie cat e zgomot ca am vazut ca depinde de dvd in mare parte...si la arcade e zgomotul de te dor urechile din ce am vazut.Dati-mi si mie niste pareri ca in noiembrie-decembrie as vrea sa imi iau.

---------- Post added 02-10-2011 at 09:11 AM ----------

apps....am un ps2 slim din noiembrie...cred ca zgomotul xb phat e cu mult mai puternic.....nu?

16. #11056 SP
    Omule, cumpără-ți odată și gata. E lansat de 7 ani imediat...ce naiba. Ne mai uitam la diferenta de 100/150 de lei dupa 7 ani?! sau daca are sau nu 2-3 cabluri in plus? (care si alea costa maxim 90 de lei).

Este la emag
    • Consola XBOX 360 HDD 4GB - 900 ron (garantie 1 an)
    • Consola XBOX 360 HDD 250GB - 1050 ron (garantie 1 an)
    Gata.
    Attached Images Attached Images facepalm_display.jpg

17. #11057 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.altex.ro/consola-microsof...360-250gb-hdmi
    La domo e acelasi pret, 2 ani garantie

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

18. #11058 SP
    Member A_A_A's Avatar
    voi nu ati inteles...vreau slim...dar criza....asa ca am gasit phat arcade si am auzit ca face zgomot mare la cd-uri cu jocuri si am vazut si pe youtube....are cineva de aici phat sa imi spuna daca e adevarat.

19. #11059 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ce zgomot poate face ? Poate putin mai mare decat la un Slim. Asta e problema pentru care nu iti iei fat ? Iti garantez ca nu o sa te trezeasca in toiul noptii. Daca il instalezi pe HDD nici nu o sa prea citeasca DVD-ul.

20. #11060 SP
    ...7 ani!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.