am inteles...varianta asta free imi permite sa joc doar demo-uri nu?...
Problema este ca atunci cand schimb rezolutia, ma intreaba daca noua rezolutie e buna si imi spune ca incearca sa vada si cum afiseaza la 50hz. Ii dau ok ca e buna rezolutia, iar apoi ma intreaba daca afiseaza corect in 50hz. Ii spun ca nu, in ideea ca ramane pe un default de 60hz, dar nu e asa. Zau ca nu stiu ce naiba are.
Am cumparat nfs the run si cand am bagat dvd`ul sa ma joc imi spunea ca trebuie sa faca update la consola ca sa mearga jocul.Dar eu din pacate nu pot conecta consola la internet.In fine am dat ca sunt de acord cu update`ul dupa care jocul a mers.Ce s-a intamplat ?Cum si-a facut update fara internet?Cumva a facut update dupa dvd?
cine face reballing la un xbox 360 elite sau se merita ce preturi credeti ca costa hel[
Da, update-ul e pe DVD.
Intreaba-l pe Donely.
Da, dar nu apare la toata lumea, ciudat oricum. Eu am 2 console, la una imi cere update, la una nu.
Xbox 360 system software - Wikipedia, the free encyclopedia
Salutare , In curand ma voi muta intr-un apartament nou iar pentru living trebuie sa cumpar un Led full HD nou, problema este ce diagonala este mai buna pentru jocurile pe xbox? Am gasit o oferta ieri in Auchan Samsung 46D6510 la 5000 de ron dar ma gandesc sa nu fie prea mare pentru jocurile de pe consola si mie ca din cauza marimii jocul sa nu isi piarda din claritatea graficii, pe de alta parte are Clear Motion Rate 400 hz ceea ce am auzit ca este destul de bine pentru jocuri.
Un alt led la care as opta este Samsung 40D6100 sau 40D6500, primul are Clear Motion Rate 200 hz si costa 3000 de ron si al doilea are Clear Motion Rate 400 si costa 3700 ron.
Distanta intre canapea si tv va fi de 4 m dar bineinteles ca nu ma voi juca de la acea distanta.Influenteaza mult acesti hz miscarea si grafica jocurilor pe tv? Voi ce marime credeti ca este optima pentru a te juca pe xbox?
eu am o plasma de 46" si joc de la o distanta de aprox 4.2 metri , daca joci de la 3 metri, 46 e prea mare si o sa ti se para grafica un pic nasoala pe alocuri...de al 4 m este perfect pt un 46.
am jucat si de la 4.5-5 metri pe un 50" si din nou este OK.
ASa ca poti merge pe 46 linistit daca spui ca ai 4 metri. daca esti sub 3.5m mergi pe 42"
Daca joci mult ia un TV cu imagine mai linistitoare pt ochi si anume Plasma nu LED. LED-urile sunt bune cu adevarat daca sunt Full LED nu partial cum sunt majoritatea din comert.
Plasmele de la Panasonic spre exemplu au 200hz nativ si 600hz scanare in camp ca sa nu mai zic de timpul de raspuns de 0.001ms , cel mai jos !
Parerea mea este ca Panasonic TX-P46GT30 bate LED-ul Samsung 46D6510un mic review aici la Panasonic si aici la o serie mai sus de al LED-ul Samsung
vezi ce scriu baietii despre Gaming Performance
sper ca ti-am putut fi de folos.
Multumesc pentru raspunsuri dar mie imi plac mai mult ledurile, as vrea o parere de la cineva care are led
parca te interesa treaba cu distanta si diagonala...ca e LED, LCD sau Plasma e tot aia sa stii. Crezi ca un LED este mai clar sau are imaginea mai bine definita fata de plasma si asta ar influenta vizualizarea in functie de distanta? raspunsul este NU![]()
Am o consola Xbox 360 Arcade,si vreau sa stiu mai multe despre cum as putea sa o modez si care sunt riscurile,si cineva care stie sa faca jocuri,sau sa imi explice cum se fac??? Exista un Thread? multumesc
Bookmarks