Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 594 of 788 FirstFirst ... 94 494 544 584 592 593 594 595 596 604 644 694 ... LastLast
Results 11,861 to 11,880 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11861 SP
    Junior Member silviumarin's Avatar
    am inteles...varianta asta free imi permite sa joc doar demo-uri nu?...

2. #11862 SP
    Junior Member KindoHero's Avatar
    corect!

3. #11863 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Stie cineva cum pot schimba PAL-50 in PAL-60? Nu imi ruleaza un joc din cauza asta, iar in optiuni nu am gasit nimic. Singura solutie gasita pe net este conectarea consolei cu un cablu component ca sa pot schimba optiunea. Ma scoate din minti treaba asta si mi-e lene sa schimb cablurile.
    Stiam ca poti de la setari, acuma vad ca a disparut si de la mine. Seteza din nou rezolutia si atunci te intreaba daca e ok la 60hz. Cel putin asa e la mine.... Cand am avut TV cu tub, stiu sigur ca am setat din consola ca sa pot juca Pure.

4. #11864 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Problema este ca atunci cand schimb rezolutia, ma intreaba daca noua rezolutie e buna si imi spune ca incearca sa vada si cum afiseaza la 50hz. Ii dau ok ca e buna rezolutia, iar apoi ma intreaba daca afiseaza corect in 50hz. Ii spun ca nu, in ideea ca ramane pe un default de 60hz, dar nu e asa. Zau ca nu stiu ce naiba are.

5. #11865 SP
    Junior Member rici123's Avatar
    Mersi frumos !

6. #11866 SP
    Junior Member 5inci's Avatar
    Am cumparat nfs the run si cand am bagat dvd`ul sa ma joc imi spunea ca trebuie sa faca update la consola ca sa mearga jocul.Dar eu din pacate nu pot conecta consola la internet.In fine am dat ca sunt de acord cu update`ul dupa care jocul a mers.Ce s-a intamplat ?Cum si-a facut update fara internet?Cumva a facut update dupa dvd?

7. #11867 SP
    Junior Member ion.stefan10's Avatar
    cine face reballing la un xbox 360 elite sau se merita ce preturi credeti ca costa hel[

8. #11868 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by 5inci View Post
    Am cumparat nfs the run si cand am bagat dvd`ul sa ma joc imi spunea ca trebuie sa faca update la consola ca sa mearga jocul.Dar eu din pacate nu pot conecta consola la internet.In fine am dat ca sunt de acord cu update`ul dupa care jocul a mers.Ce s-a intamplat ?Cum si-a facut update fara internet?Cumva a facut update dupa dvd?
    Da, update-ul e pe DVD.
    Quote Originally Posted by ion.stefan10 View Post
    cine face reballing la un xbox 360 elite sau se merita ce preturi credeti ca costa hel[
    Intreaba-l pe Donely.

9. #11869 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Dashboard update? - mi-a facut acum 2 minute.

10. #11870 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Dashboard update? - mi-a facut acum 2 minute.
    Da, dar nu apare la toata lumea, ciudat oricum. Eu am 2 console, la una imi cere update, la una nu.

Xbox 360 system software - Wikipedia, the free encyclopedia

11. #11871 SP
    Junior Member Al3x_nike's Avatar
    Salutare , In curand ma voi muta intr-un apartament nou iar pentru living trebuie sa cumpar un Led full HD nou, problema este ce diagonala este mai buna pentru jocurile pe xbox? Am gasit o oferta ieri in Auchan Samsung 46D6510 la 5000 de ron dar ma gandesc sa nu fie prea mare pentru jocurile de pe consola si mie ca din cauza marimii jocul sa nu isi piarda din claritatea graficii, pe de alta parte are Clear Motion Rate 400 hz ceea ce am auzit ca este destul de bine pentru jocuri.
    Un alt led la care as opta este Samsung 40D6100 sau 40D6500, primul are Clear Motion Rate 200 hz si costa 3000 de ron si al doilea are Clear Motion Rate 400 si costa 3700 ron.
    Distanta intre canapea si tv va fi de 4 m dar bineinteles ca nu ma voi juca de la acea distanta.Influenteaza mult acesti hz miscarea si grafica jocurilor pe tv? Voi ce marime credeti ca este optima pentru a te juca pe xbox?

12. #11872 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    eu am o plasma de 46" si joc de la o distanta de aprox 4.2 metri , daca joci de la 3 metri, 46 e prea mare si o sa ti se para grafica un pic nasoala pe alocuri...de al 4 m este perfect pt un 46.
    am jucat si de la 4.5-5 metri pe un 50" si din nou este OK.
    ASa ca poti merge pe 46 linistit daca spui ca ai 4 metri. daca esti sub 3.5m mergi pe 42"

Daca joci mult ia un TV cu imagine mai linistitoare pt ochi si anume Plasma nu LED. LED-urile sunt bune cu adevarat daca sunt Full LED nu partial cum sunt majoritatea din comert.
    Plasmele de la Panasonic spre exemplu au 200hz nativ si 600hz scanare in camp ca sa nu mai zic de timpul de raspuns de 0.001ms , cel mai jos !
    Parerea mea este ca Panasonic TX-P46GT30 bate LED-ul Samsung 46D6510 un mic review aici la Panasonic si aici la o serie mai sus de al LED-ul Samsung

vezi ce scriu baietii despre Gaming Performance

sper ca ti-am putut fi de folos.

13. #11873 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu joc de la 2,5 metri pe 46" si e OK.
    Also, Panasonic plasma FTW!

14. #11874 SP
    Junior Member Al3x_nike's Avatar
    Multumesc pentru raspunsuri dar mie imi plac mai mult ledurile, as vrea o parere de la cineva care are led

15. #11875 SP
    parca te interesa treaba cu distanta si diagonala...ca e LED, LCD sau Plasma e tot aia sa stii. Crezi ca un LED este mai clar sau are imaginea mai bine definita fata de plasma si asta ar influenta vizualizarea in functie de distanta? raspunsul este NU

16. #11876 SP
    Junior Member Galaxer's Avatar
    Am o consola Xbox 360 Arcade,si vreau sa stiu mai multe despre cum as putea sa o modez si care sunt riscurile,si cineva care stie sa faca jocuri,sau sa imi explice cum se fac??? Exista un Thread? multumesc

17. #11877 SP
    sunt riscuri mari! stay away!

pe acest forum nu se discuta despre modari!

18. #11878 SP
    Junior Member Galaxer's Avatar
    Pai si cum dau de Donely? "The chip master" ai uitat?

19. #11879 SP
    cum dai de el te descurci tu read the rulles!

20. #11880 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.