Daca tii la consola ta, nu te prosti cu toate "jucariile" miraculoase de pe net. Ai grija de consola, tine-o intr-un spatiu relativ deschis astfel incat sa fie aerisita cum trebuie si nu o sa ai probleme.
Daca tii la consola ta, nu te prosti cu toate "jucariile" miraculoase de pe net. Ai grija de consola, tine-o intr-un spatiu relativ deschis astfel incat sa fie aerisita cum trebuie si nu o sa ai probleme.
E cu doua taisuri, s-ar putea sa ajute daca ai consola mai "inghesuita" undeva, dar s-ar putea sa si faca mai mult rau pentru ca trage curent din consola si strica fluxul normal de aer. Consola e gandita sa evacueze aerul fara chestia aia, nu e chiar asa bine sa fortezi tu fluxul de aer cu alte ventilatoare, au fost destul cazuri cand o consola mergea bine si la scurt timp dupa ce s-a instalat un cooler separat consola a murit.
In plus nu e bine sa se raceasca PREA repede consola, daca se incinge bine intr-un joc si apoi iesi din joc si se raceste prea rapid procesorul grafic (datorita coolerului extern) ai sanse mult mai mari se se fisureze lipiturile dintre procesorul grafic si placa de baza.
Pot sa aflu de ce am 100% la avoid this user?
Primesc asa reputatie fara sa fac nimic rau?
Probabil ai jucat cu cineva in multiplayer, si l-ai deranjat cu ceva.. eventual l-ai invins la vreun joc, si tipu` era nervos. Cand intru eu pe Live iti dau Prefer this Player. Si eu am patit aceeasi chestie cu jucatori de Fifa. Fie le dadeam prea multe goluri, fie dadeam golul victoriei in ultimul minut. - si sunt destui care obisnuiesc sa iasa in ultimele minute din meci - le dau avoid this player - si unii dintre ei dau inapoi. (dupa care am primit de la prieteni Prefer this Player si acum am numai 12% la avoid this player)
Asta e o porcarie, acuma daca unu are ghinion imediat primesc avoid this player, reputatia e gandita cu piciorul.
In ce sens ghinion?
Tu nu generaliza ce am scris eu mai sus. Dar sunt foarte multi care se oftica la Fifa, si ies. (si pe langa asta, chiar daca ei sunt cei cu mata pe caciula, unii dintre ei mai dau si avoid)
E adevarat ca e o mare poracarie. Oricine iti poate da avoid, chiar si fara motiv.
Am jucat Hot Pursuit online, acolo stiu ca l-am depasit pe unu exact langa finish, si tot asa mai depart.![]()
Recent am primit faimosul rrod la vechea consola si ma gandesc sa imi iau alta. Sunt destul de tentat de noul 360 slim insa nu sunt sigur cu modarea(alocatia nu acopera nevoia de jocuri) .Imi puteti spune niste site-uri cu preturi cat d cat bune? daca raman la phat nu am nevoie decat de un arcade , avand hhd vechi si tot ce imi trebuie. multumesc
Avand in vedere ca "phat-ul" nu se mai fabrica si o sa fie foarte greu sa mai gasesti unul prin magazine, te sfatuiesc sa alegi slim-ul si renunti incet incet la ideea de modare, pune bani deoparte si o sa se stranga si pentru jocuri.
Xbox 360 Console 250GB (250GB Hard Drive) (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V-DIo4VcL.@@AMEPARAM@@31V-DIo4VcL
sau varianta de 4GB pe care o gasesti putin mai jos (de pe amazon este mult mai ieftin decat daca l-ai achizitiona din Romania - poti vorbi cu RobertDinu in caz ca nu o poti comanda direct de acolo).
Se poate comanda direct pentru ca si eu am comandat o bucata de 250GB pe care o si vand![]()
Looks cool dar genial? Niciodată- nu e nimic genial acolo. O simplă carcasă (model copiat după o altă carcasă pentru PC) cu suport pentru un controller.
Xbox Live's Major Nelson � Xbox 360 System Update Preview
I am happy to announce that we’re doing an Xbox 360 System Update Preview program for our next release, and the opportunity to sign up is now available. We are conducting an open call for US based participants* for a public preview to help us prepare for an updated Xbox 360 disc format. This is an important update as we continually strive to improve our products and we could not do so without the help of our great Xbox community. As part of the preview program, you will receive a copy of Halo: Reach along with other possible rewards.
Bookmarks