Vă merge bine LIVE-ul?
La mine iar face figuri...deja e penibil.
Salut! Care stie unde pot sau la cine pot mai bine zis sa modez un xbox360 cu LT+ in Brasov ?
Diferenta intre b/g si n este sesizabila doar la download! La online play nu se simte diferenta.
Mai scriu o data intrebarea si pe pagina asta ca sa se vada.De unde pot lua xbox live?Si daca se poate cand raspunde sa imi explice si mie cum sa fac.
cheap xbox live codes
Aici o data!
Sau daca nu vrei sa te complici gasesti pe forum ,la sectiunea bazar ,acolo am vazut ceva anunturi ,cei care aduc de pe ebay in general!
Primesti un cod pe care il introduci in consola si voila ai live GOLD!
Pai:1.de pe consola nu pot lua nu?
2.Cei de mai sus sunt de incredere sau gamespointsnow ?
3.daca cumpar de pe site de mai sus sau gamespointsnow trebuie sa am cont pe site sau google check out sau pre paid sau doar bag datele si gata.SI merge cu orice card?
O sa iti raspunda colegii care au folosit redeemuri online ,eu momentan sunt pe luna de gold gratuitaabea am intrat in circuitul LIVE!
Daca imi cumpar un xbox 360 slim care vine cu wifi mai am nevoie de router?Sau bag user si pass (sau ce imi va cere) in setari/internet si gata ma pot conecta pe live? Cu wifi imi va merge bine in multiplayer? sau voi avea lag?
Am si eu o intrebare: ce cablu imi trebuie ca sa pot conecta Xbox-ul la un monitor LCD (altul inafara de VGA HD AV pentru ca este prea scump) ?
Salut. Ce se mai aude de xbox slim ?? Mai da RROD ?? In comparatie cu celelalte bineinteles. Deoarece urmeaza sa imi achizitionez o consola si nu sunt sigur ce sa iau, xbox sau ps3 .
Bookmarks