Stie cineva de unde pot cumpara din romania/europa jocuri xbox 360 in format NTSC ?
Va multumesc.
Stie cineva de unde pot cumpara din romania/europa jocuri xbox 360 in format NTSC ?
Va multumesc.
Nu cred ca o sa gasesti. X360 nu e region free deci jocurile NTSC nu prea au ce cauta in Europa, cel mai bine incerci pe eBay.
Yeah si eu voi lua 2 bucati, dau skip direct la RDR-ul principal, pare mult mai fun asta.
ms pisboy,era pe capatul la cablu un fel de buton care reprezenta hd si normal
m-am uitat la setari,era pe 480 si se vedea destul de rau,de parca aveam cablu av
am dat pe 1080 p,dar am vazut si 1080 i
care este recomandat sa utilizez?si care este diferenta dintre ele?
eu unul m-am gandit ca i vine de la imax si p de la pixeli
Stai intr-un oras care are fan courier? As vrea sa fac si eu precomanda.
Oraselul in care stau nu are fan courier, asta ar insemna inca 50 Ron la transport (taxeaza la km.)
Daca iti depun banii intr-un cont bancar ( Jocul + transportul prin posta) mai comanzi o bucata?Sau oricare alt user de increde.
Pe site scrie: Pentru comenzi peste aceasta suma(189 Ron), transportul este gratuit.
am instalat Fable III pe stick cu succes si dupa a vrut sa joc, imi apare poza specifica fiecarui jocdar dar cand dau play imi zice ca nu poate sa citeasca discul ...am intrat si pe situl la xbox si am facut tot ce zic ei ... idei ce are ??![]()
"i" vine de la interlaced, "p" de la progressive
Ideea este ca pe interlaced, din toate liniile orizontale ale ecranului, o data sunt aprinse cele impare, apoi se aprind cele pare, la o diferenta de 0,03 secunde. Imaginea nu contine atat detaliu, deoarece in orice moment tu vezi practic jumatate din imagine.
Pe progressive, imaginea este prezentata in intregime si are detaliu maxim.
Seteaza-ti ori 720p, ori 1080p, in functie de ce suporta TV-ul tau. Eu am TV de 720p, asa se vede cel mai clar. Pe 1080p parca am un pic de blur. Pe 1080i ma deranjeaza la ochi.![]()
2 lucruri va intreb.
1. Cum se pot pune teme pe xbox?(modata)
2. dar muzica, poze etc?
1. temele le cumperi de pe XBL, sunt destule pe marketplace, sigur vei gasi ceva care sa-ti placa.
2. muzica nu poti sa cumperi, dar poti sa pui un CD cu muzica si o sa-i faca rip. iar despre poze din cate am inteles nu poti sa le copiezi decat sa le vizionezi dupa un CD, USB stick etc.
) pai aia zic. daca se baneaza nu mai intru... am inteles ca se pot pune de pe stick cumva...
Amice, stii cum e vorba aia "si cu sacii in caruta, si cu banii in buzunar"?
Piratezi, riscurile meseriei, nu le poti avea pe toate. Eu zic sa incetezi cu intrebareile "warez" related, pentru ca pe acest forum nu toleram pirateria si s-ar putea sa vizitezi alte siteuri.
hmm, adica nu am voie sa vb de consola modata?! dar voi aveti sticky thread unde scrie mare ca se modeaza console?!@) GENIAL!
am inteles. cat despre amenintatul cu vizitez alte site-uri... stai linstit... site-uri sunt tone... useri sa fie sa le viziteze![]()
Bookmarks