Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 598 of 788 FirstFirst ... 98 498 548 588 596 597 598 599 600 608 648 698 ... LastLast
Results 11,941 to 11,960 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11941 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    cum pot sa cumpar si eu 2 luni de gold cu 2 lire?
    este o oferta care imi apare mereu .
    Dai pe ea si o sa iti apara metodele de plata, cea mai rapida si usoara e PayPal, dar mai ai acolo si altele. Dupa ce s-a facut plata (1-2 min) ai deja GOLD activat. Da' ai grija dupa ce il faci sa te duci pe site sa dezactivezi Automatic Renewal ca iti ia bani de pe card/paypal lunar.

2. #11942 SP
    Junior Member suparatuu's Avatar
    Va salut, sunt mai nou pe aici si am citeva intrebari pt veteranii care ma pot ajuta, am consola modata cu XECUTER COOLRUNNER RGH de un mare moder la care am sunat cu intreberile pe care am sa le pun si aici dar omu' e foarte ocupat si vorbeste intr-un sictir care ma deranjeaza, nu dau nume ca nu are rost dar in fine.
    1)Cum se procedeaza cu jocurile care au 2 ori mai multe discur
    2)Cum pot pune screenshoturi la jocuri
    3)Ce aduce nou noul dashboard si cum il pot schimba?
    4)exista coduri pt arme ori viata nelimitata la jocurile de xbox?daca da de unde le pot obtine si cum le folosesc?

In speranta ca am scris unde trebuie, astept un raspuns de la cei care cunosc cite ceva si va multumesc anticipat!

3. #11943 SP
    Quote Originally Posted by suparatuu View Post
    Va salut, sunt mai nou pe aici si am citeva intrebari pt veteranii care ma pot ajuta, am consola modata cu XECUTER COOLRUNNER RGH de un mare moder la care am sunat cu intreberile pe care am sa le pun si aici dar omu' e foarte ocupat si vorbeste intr-un sictir care ma deranjeaza, nu dau nume ca nu are rost dar in fine.
    1)Cum se procedeaza cu jocurile care au 2 ori mai multe discur
    2)Cum pot pune screenshoturi la jocuri
    3)Ce aduce nou noul dashboard si cum il pot schimba?
    4)exista coduri pt arme ori viata nelimitata la jocurile de xbox?daca da de unde le pot obtine si cum le folosesc?

In speranta ca am scris unde trebuie, astept un raspuns de la cei care cunosc cite ceva si va multumesc anticipat!
    Nu e voie cu astfel de intrebari aici pe forum, poti gasi ajutor pentru asa ceva pe alte forumuri (FL).
    Dar te rog sa dai nume, sa stim si noi cine e acel "mare" modder.

4. #11944 SP
    Junior Member suparatuu's Avatar
    Am inteles, nu vad tenta de varez a intrebarilor mele dar in fine, am inteles...o sa incerc in alta parte!Multumesc pt ajutor...

5. #11945 SP
    Junior Member xty96's Avatar
    Buna, ma numesc Alex si sunt din Cluj. cu scuzele de rigoare, nu am rabdare sa citesc cele 100 de pagini si am cateva intrebari relativ simple.
    As dori sa achizitionez un xbox si sa-l modez. cum se poate moda? ce se intampla cu garantia? cum pot juca pe live? cum pot achizitiona un cont live? care xbox ar fi mai bun(model)? atat pentru moment ^^. multumesc, Alex.

6. #11946 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Pentru intrebarile tale vezi aici - http://www.consolegames.ro/forum/f88.../index248.html
    Nu e voie cu astfel de intrebari aici pe forum

7. #11947 SP
    Junior Member xty96's Avatar
    oh. scuze.

8. #11948 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Buna ziua! Nu stiti cumva daca castile "PLAYFECT" pentru XBOX 360 redau sunetele din jocuri?
    Aici link: Playfect Quality Headphones - Black Edition (Xbox 360):AmazonC & Video Games

9. #11949 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by DobaiSzilard View Post
    Buna ziua! Nu stiti cumva daca castile "PLAYFECT" pentru XBOX 360 redau sunetele din jocuri?
    Aici link: Playfect Quality Headphones - Black Edition (Xbox 360):AmazonC & Video Games
    Nu redau sunetul din jocuri.

10. #11950 SP
    Member alysefu's Avatar
    Salut , mi-a expirat abonamentul gold si cum eu nu pot iesii din cas' zilele astea ca sunt racit... am vazut pe home ca este o promotie cu 2euro 2luni scrie mare acolo.. dar nu stiu cum sa fac , nu ma descurc ... cineva ma ajuta ? Am card dar nu stiu cum sa fac.. help D:

11. #11951 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Buna! (iar intrebare despre casti... )
    Am vazut ca pentru a conecta casti "Turtle Beach" trebuie facut cu mai multe cabluri diferite care o parte merg conectate la consola, si alta la televizor. In toate videoclipurile arata ca trebuie ca televizorul sa poata reda sunet, dar eu am consola conectata la monitorul de la calculator, prin HDMI, dar nu poate reda sunete. Ce ar trebui sa fac ca sa pot avea sunet, in afara de a muta consola?

12. #11952 SP
    Junior Member BiscuitPants =D's Avatar
    2 intrebari, sunt 100% sigur ca s-au mai discutat dar n-am chef sa le caut prin 418 pagini .

1. De ce sa-mi instalez jocurile pe hdd? (am consola elite 120gb hdd)
    2. Cat de mare e diferenta intra HDMI si AV

13. #11953 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Cine sa traiasca ?! Xbox sa traiasca !
    Se implinesc 10 ani de cand s-a lansat Xbox si Amazon ofera un pachet cu patru dintre cele mai bune jocuri ale platformei, trei downloadabile.
    In interiorul bundle-ului se mai gasesc un cod pentru trei luni de Xbox Live Gold si un al doilea controller.
    Amazon
    Attached Images Attached Images xbox.jpg

14. #11954 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    daca n-ai chef de ce mai intri pe forum? de asta au facut baietii aia functia aia "Search" sau "cauta" pt ca tu sa nu cauti prin 418 pagini
    1) incearca si ai sa vezi
    2) incearca si ai sa vezi

sau, use SEARCH

15. #11955 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by BiscuitPants =D View Post
    2 intrebari, sunt 100% sigur ca s-au mai discutat dar n-am chef sa le caut prin 418 pagini .

1. De ce sa-mi instalez jocurile pe hdd? (am consola elite 120gb hdd)
    2. Cat de mare e diferenta intra HDMI si AV
    1. Nu se uzeaza lentila atat de mult. Nu se uzeaza discul atat de mult.
    2. Diferenta nu e foarte mare, insa HDMI afiseaza culori mai bune. E recomandat sa o conectezi prin HDMI daca poti.

16. #11956 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Tudyniuz esti mai bun decat adibose sau decat mine....ma pregateam sa mai dau si eu o replica baiatului lenes sa caute pe forum, dar bunatatea ta m-a convins sa nu o mai fac.

17. #11957 SP
    \ tudyniuz's Avatar

18. #11958 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    are rabdare!
    vezi grecia si italia, numai lenesi pe acolo, de aia se duc in jos

19. #11959 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    1. Nu se uzeaza lentila atat de mult. Nu se uzeaza discul atat de mult.
    2. Diferenta nu e foarte mare, insa HDMI afiseaza culori mai bune. E recomandat sa o conectezi prin HDMI daca poti.
    Mai am ceva de adaugat, sper sa citeasca ca sa nu ma obosesc sa explic de pomana :
    1. cand jocul ruleaza de pe hdd - dvdul se invarte mult mai rar, isis mai face o verificare cand si cand dar in mare parte ruleaza de pe hard disc, de unde rezulta : uzura mai mica la lentila dvd-rom-ului, mai putine dvd-uri zgariate si poate cel mai important la consolele vechi este ca GPU-ul ( procesorul video ) aflat sub dvd-rom sta mai rece
    2. Intre HDMI ( Semnal High definiton DIGITAL max. 1080p) ) si AV ( cablul Standard definition max. 480p) cu care vine consola in cutiie diferenta este colosala. Vorbim practic de semnal analogic vechi ca la televizoarele cu tub fata de plasmele full High definition de astazi. Mai mult nici nu ma obosesc sa mai spun, intelege fiecare ce vrea.

20. #11960 SP
    Eu am fost uimit de diferenta dintre Composite sau VGA sau AV sau cum ii zice (cel cu 3 capete colorate rosu, alb si galben) si HDMI, stiam ca HDMI suporta rezolutii de 720p si 1080p dar nu credeam ca o sa arate asa bine fata de celalalt. Acum 2 zile am facut schimbarea... ce sa zic, recomand HDMI de la inceput, sa nu faci ca mine sa iti iei TV si dupaaia sa stai pe cablu "default" ca ti-e lene sa-ti cumperi HDMI

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.