Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 704 of 788 FirstFirst ... 204 604 654 694 702 703 704 705 706 714 754 ... LastLast
Results 14,061 to 14,080 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #14061 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Se pot lua jocuri de pe On Demand fara VPN? E oferta la Far Cry 3, dar mi-e cam teama.

2. #14062 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Se pot lua jocuri de pe On Demand fara VPN? E oferta la Far Cry 3, dar mi-e cam teama.
    Unele da, altele nu. Eu am luat, printre altele, Crysis 1 din Games on Demand fara nicio problema. Se pot lua chiar si cu Microsoft Points.

3. #14063 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Și eu am 2-3 jocuri din categoria GoD, fără VPN. Depinde de joc dacă e region locked sau nu.

4. #14064 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    L-am luat si a mers fara probleme. Multumesc!

5. #14065 SP
    Junior Member tazman's Avatar
    Am cumparat un card de live 12 luni si avea bonus Call of Duty: Black Ops II Gray Hat pentru cine doreste: MJD44-TBHGD-C3V7M-TGP6W-VMXM8.
    Enjoy

6. #14066 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    L-am luat eu. Stima!

7. #14067 SP
    Junior Member deivid's Avatar

Data fabricatiei

Cum aflu data fabricatiei la xbox 360 slim
    Am pierdut cutia originala si nu stiu data.
    Help?

8. #14068 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Te uiti pe spatele consolei.Scrie MFR Date pe un sticker.Aceea este data de fabricatie.

9. #14069 SP
    Member prise's Avatar
    Prieteni am luat battlefield premium pentru xbox si am downloadat end game addon-ul. Si cum numele lui D-zeu il instalez ca nu reusesc? Va rog frumos sa ma ajutati.Multumesc!

10. #14070 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

11. #14071 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Vezi la downloads, sau la my games, daca nu'i acolo cel mai probabil este deja instalat si daca spui ca este end game addon cel mai probabil trebuie sa termini jocul si apoi sa te bucuri de addon .

12. #14072 SP
    Member cipvas's Avatar
    "cel mai probabil trebuie sa termini jocul si apoi sa te bucuri de addon"... de unde ai scos asa ceva????

13. #14073 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Imi cer scuze daca logica mea nu e logica pentru toata lumea.
    Ma refeream ca deobicei lumea joaca si termina campania jocului si abea apoi joaca acel joc pe live si downloadeaza diverse expansion-uri/harti.
    Mie personal mi se pare ca daca nu joci mai intai un joc la single player sa'i intelegi poveste si game play-ul cand intri pe live la un "capture the flag" il joci ca si cum ai juca counter-strike adica fara nici un farmec.

14. #14074 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Corect Bizzare

15. #14075 SP
    Member prise's Avatar
    Am jucat battlefield pe ps3 single player si apoi multiplayer. Cand am trecut pe xbox am luat direct pachetul premium. De cd-ul single nici nu m-am atins ca oricum nu m-am dat in vant dupa el. Oricum s-a rezolvat , pack-urile trebuiau instalate intr-o ordine anume de asta nu mergea. Mai am o intrebare pentru cei care detin acest pachet si anume daca au obtinut cele 15 arme si gadgeturile pentru multiplayer care se dau bonus odata cu acest pachet?
    Multumesc!

16. #14076 SP
    Banned Sha.'s Avatar
    De ce nu mai vibreaza controller-ul ? Nu mai vibreaza deloc cand trag cu arma in BO2/MW3 sau dau bara in FIFA etc..

17. #14077 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Pentru că bateriile sunt pe terminate ori pentru că ai dezactivat opțiunea de a vibra controllerul. Cel mai probabil prima variantă!

18. #14078 SP
    Banned Sha.'s Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Pentru că bateriile sunt pe terminate ori pentru că ai dezactivat opțiunea de a vibra controllerul. Cel mai probabil prima variantă!
    Merci, prima varianta era.Am bagat niste baterii noi si a inceput sa vibreze.

19. #14079 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

YAAAAAAAHAHAHAHA! <3

Buy Caladrius (Xbox360)

20. #14080 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Azi am scos disc-ul din xbox dupa 3 luni de "folosire intensa" si spre surprinderea mea este zgariat intr-un hal fara de hal.Stiam ca xbox-ul zgarie dvd-urile daca il misti dar al meu a stat neatins 3 luni...e vreo problema la blocul optic ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.