Se pot lua jocuri de pe On Demand fara VPN? E oferta la Far Cry 3, dar mi-e cam teama.
Și eu am 2-3 jocuri din categoria GoD, fără VPN. Depinde de joc dacă e region locked sau nu.
Am cumparat un card de live 12 luni si avea bonus Call of Duty: Black Ops II Gray Hat pentru cine doreste: MJD44-TBHGD-C3V7M-TGP6W-VMXM8.
Enjoy
Cum aflu data fabricatiei la xbox 360 slim
Am pierdut cutia originala si nu stiu data.
Help?![]()
Te uiti pe spatele consolei.Scrie MFR Date pe un sticker.Aceea este data de fabricatie.
Prieteni am luat battlefield premium pentru xbox si am downloadat end game addon-ul. Si cum numele lui D-zeu il instalez ca nu reusesc? Va rog frumos sa ma ajutati.Multumesc!
Sa inceapa nebunia! <3
Vezi la downloads, sau la my games, daca nu'i acolo cel mai probabil este deja instalat si daca spui ca este end game addon cel mai probabil trebuie sa termini jocul si apoi sa te bucuri de addon .
"cel mai probabil trebuie sa termini jocul si apoi sa te bucuri de addon"... de unde ai scos asa ceva????
Imi cer scuze daca logica mea nu e logica pentru toata lumea.
Ma refeream ca deobicei lumea joaca si termina campania jocului si abea apoi joaca acel joc pe live si downloadeaza diverse expansion-uri/harti.
Mie personal mi se pare ca daca nu joci mai intai un joc la single player sa'i intelegi poveste si game play-ul cand intri pe live la un "capture the flag" il joci ca si cum ai juca counter-strike adica fara nici un farmec.![]()
Am jucat battlefield pe ps3 single player si apoi multiplayer. Cand am trecut pe xbox am luat direct pachetul premium. De cd-ul single nici nu m-am atins ca oricum nu m-am dat in vant dupa el. Oricum s-a rezolvat , pack-urile trebuiau instalate intr-o ordine anume de asta nu mergea. Mai am o intrebare pentru cei care detin acest pachet si anume daca au obtinut cele 15 arme si gadgeturile pentru multiplayer care se dau bonus odata cu acest pachet?
Multumesc!
De ce nu mai vibreaza controller-ul ? Nu mai vibreaza deloc cand trag cu arma in BO2/MW3 sau dau bara in FIFA etc..
Pentru că bateriile sunt pe terminate ori pentru că ai dezactivat opțiunea de a vibra controllerul. Cel mai probabil prima variantă!
YAAAAAAAHAHAHAHA! <3
Buy Caladrius (Xbox360)
Azi am scos disc-ul din xbox dupa 3 luni de "folosire intensa" si spre surprinderea mea este zgariat intr-un hal fara de hal.Stiam ca xbox-ul zgarie dvd-urile daca il misti dar al meu a stat neatins 3 luni...e vreo problema la blocul optic ?
Bookmarks