Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 29 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 568

Thread: Xbox 360 Slim

1. #301 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Vreti sa incetati?

2. #302 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Vreti sa incetati?
    Sunt aici sefu' ! A facut cineva vreo reclamatie ? Stai ca am ciocanul la lustruit... dar, revin

P.S. Intre timp sunt curios care va fi primul forumist care ne va prezenta Slimul

3. #303 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Sincer, daca stiam ca iese atata zarva de la o nenorocita de consola...ma uitam la "pe aripile vantului" nu alta.

4. #304 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ma amuza SirAndrew. A scris prima data postul, cu aceeasi greseala. A editat, dar greseala a ramas.

@MonkeY: O astept sa vina. Poate saptamana viitoare, o am.

5. #305 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    am scris la repezeala... am omis cuvantul "face" pentru ca m-am grabit.
    oricum imi cer scuze daca am scos ochii cuiva prin acea omisiune, insa ideea se mentinea.

revenind la slim ramane data de lansare pentru UE pe 16?

6. #306 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Acum ca mi s-a dus si Xbox ce a ramas in tara, I will have to buy the slim
    Can't wait to play on it

7. #307 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    E interesat cineva? Garantie 1 an. Microsoft XBOX 360 250GB - Microsoft Xbox - plaisio.gr
    Imediat dupa ce a fost anuntat la doar cateva zile a aparut si pe site dar la pretul de 250 de euroi, acuma e 259 niceeeee.

8. #308 SP
    Doar cu aprox un milion mai ieftin de pe Gameshop nu se merita.

9. #309 SP
    Banned Spike2k's Avatar
    lol, pe site-ul de la gameshop zice ca noua consola este mai puternica "Noua consolă Xbox 360 este mai subţire, mai puternică si are o culoare neagră, lucioasă." e adevarat?

10. #310 SP
    da, e mai puternica... daca o arunci de la etaj se sparge mai greu ca aia fat

11. #311 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Nu este mai puternica, singurle lucruri pe care la aduce sunt :
    *Un nou design, arata mult mai bine iar carcasa este mai bine airisita.
    *HDD 250 GB
    *Wi-fi
    *Kinect-ready - la un x360 fat probabil va fi nevoie de un adaptor suplimentar ce vine in pachet.
    Uite lista mai detaliata : Xbox.com | Hardware Catalog - Xbox 360 250 GB Console

12. #312 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Nu este mai puternica, singurle lucruri pe care la aduce sunt :
    *Un nou design, arata mult mai bine iar carcasa este mai bine airisita.
    *HDD 250 GB
    *Wi-fi
    *Kinect-ready - la un x360 fat probabil va fi nevoie de un adaptor suplimentar ce vine in pachet.
    Uite lista mai detaliata : Xbox.com | Hardware Catalog - Xbox 360 250 GB Console
    Ai uitat sa mentionezi super chip-ul care inglobeaza CPU si GPU si faptul ca e pe 45nm. Rezulta consum mai mic de unde vine si faptul ca nu se mai incalzeste foarte tare, aspect ajutat si de sistemul de racire schimbat.

Ideea de baza insa e cea subliniata de Deathstrike, nu e cu nimic mai puternica doar putin cosmetizata.

13. #313 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Sorry mate dar faza cu "nu se mai incalzeste foarte tare" m-a dat pe spate in conditiile in care acum avem Jasper.

14. #314 SP
    rostul flame-ului care e?

in concluzie este o prostie sa-ti vinzi actualul xbox ca sa-ti iei un slim, insa e un pas inainte tehnologic pentru cei ce nu au xbox si vor sa-si ia unu. asta trebuie sa vedeti si nu sa incepeti acum interminabile discutii despre care xbox e mai bun.

15. #315 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Aici ai dreptate dar stii cum e, apare curiozitatea aia nestapanita vzv de un produs nou, mai modernizat.

16. #316 SP
    Junior Member mamutu's Avatar
    aia nu e curiozitate e prostie ,snobism ...asta e cu siguranta

17. #317 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    stai, ca nu am inteles. daca cineva alege sa-si schimbe lucrul vechi cu unul mai nou care aduce chiar si 2 lucruri in plus, e prost?

18. #318 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    dupa parerea unora....

19. #319 SP
    De ce discutam atat de mult despre faptul ca e un model mai nou si lumea vrea sa il cumpere? Nu e la fel si cu Elite de exemplu? Are in plus un HDD mai mare, de ce il cumpara lumea? Pentur mine care am/aveam un Xbox de 20gb, Slim-ul e un upgrade consistent si nu il fac doar pentru HDD ci si ptr wifi, kinetc si imbunatatirile aduse la partea hardware(ma refer la pozitia de pe MB)

20. #320 SP
    Member mastakilla's Avatar
    mamutule ,vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acrii,pe de alta parte ai si tu dreptate ,nici mie nu-mi place slim-ul e prea lucios parca-i de fite asa ....ca pantofii lacuiti lol,hdd de 60 e suficient nu mi-e lene sa instalez jocurile si sa le sterg,oricum nu ma apuc de prea multe in acelasi timp ,wi fi nu-mi trebuie deocamdata ,poate la urmatoarea generatie de console .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 29 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks