Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 49 of 60 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #961 SP
    Member poolonik's Avatar
    da eu sunt respectivul pai hai sa ne adunam intr-o zi.Eu de obicei intru seara si ma intind..........

2. #962 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Diseara, cu incepere de la ora 18:30 asteptam toti iubitorii de Forza 3
    Nu de alta, dar mai tarziu intram la Bad Company 2.

3. #963 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Intru ca sa testez vopseaua. Sunt curios cat de repede sunt gasit acum pe circuit.

4. #964 SP
    Member raptorscream's Avatar
    daca se fac tot R3-uri diseara intru si io, si eventual si la BC2

5. #965 SP
    Banned I.S.D's Avatar
    ma bag si eu diseara la un lap . dar in jurul orei 7 -7 juma ca atunci ajung pe acasa sper sa va mai gasesc

6. #966 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    ...
    You forgot my name

7. #967 SP
    Esti si tu pe acolo din cate stiu.

8. #968 SP
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    You forgot my name
    Irelevant

9. #969 SP
    Member poolonik's Avatar
    a fost pentru prima data cand am jucat cu persoane "cunoscute" ,a fost amuzant.Oricum am invatat un lucru, cand vezi ca 2 persoane au aceiasi timpi iar ei sunt cu mult in urma ta inseamna ca ......merg in sens invers .Imi cer scuze ca nu am putut vorbi si nici nu prea auzeam ce se discuta in timpul cursei deoarece cursa s-a suprapus cu meciul dintre Steaua si Otelul si eram cu un grup de prieteni(microbisti) foarte galagiosi.

10. #970 SP
    Esti sigur ca nu esti tu cel care mergea invers?

11. #971 SP
    Banned I.S.D's Avatar
    cum cand facem unu pe bune ;P ?

12. #972 SP
    Stiam eu ca lumea e foarte rea pe aici .

13. #973 SP
    Admin MonkY's Avatar
    You forgot my name
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Esti si tu pe acolo din cate stiu.
    Stiam eu ca lumea e foarte rea pe aici .
    Cu 1.6% activitate pe CG... te mira acest fapt ? Hmm

14. #974 SP
    Stii bine ca e suficient sa intru 5 zile la rand, sa postez si pun vreo 2 stiri si sunt la 100% si in top5 daca nu mai sus... ) Dar de .. daca lumea nu ma vrea

15. #975 SP

16. #976 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    am incercat si eu sa cumpar o masina la auction house pentru acel achievement de Outbiding.Dupa ce ca nu am reusit sa castig nici o licitare,vad ca nu mi-au revenit banii care erau pusi pe masa.
    Sa inteleg ca daca licitez si nu castig banii licitati mii ia oricum?????

17. #977 SP
    Member raptorscream's Avatar
    te duci la auction dai la my bids [RB] si dai pe masian care ai periduto in cazu asta si dai receive credits, sau ceva de genu

18. #978 SP
    aha ok .ms

19. #979 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Baga si tu licitatii la masini din clasa D sau F. Eu acolo am castigat. Nu te baga la masini "grele". Am fost mirat ca prin acelasi procedeu am reusit si sa vand una, la fel de "praf". (si am scos de 5x profit)

Oricum, acum am luat si eu DLC-urile cu masini, cu ocazia asta DB5 Vantage-ul si One-77 au scos FM3 de la naftalina.

20. #980 SP
    am castigat un Golf 4 R32 customizat cu 110000.Am dat mult dar macar am luat achievementu.Trebuie sa mai rezolv celalalt achievement sa vand un tune setup sau ceva de genu.Poate gasesc pe aici ajutor.THX.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 60 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 ... LastLast