donely schimbi si la ps3 hdd ?si daca am ps3 120gb si schimb cu unu de 500gb, ps3 wirrless keypad o sa mai mearga pt. ca am citit asta:PlayStation.com
donely schimbi si la ps3 hdd ?si daca am ps3 120gb si schimb cu unu de 500gb, ps3 wirrless keypad o sa mai mearga pt. ca am citit asta:PlayStation.com
Don..
Am un coleg care vrea sa isi modeze PS2-ul fiind ultima versiune Scph-90004 il costa 140 lei.
Vrea sa stie unde ai sediul pentru a trimite pe cineva ,care este din Bucuresti,cu PS2-ul la tine.
Mastre Donelu, am si eu o intrebare. De ce crezi ca se stinge un Nintendo DS lite dupa ce joc aproximativ o jumatate de ora? I-am pus si baterie noua fiindca prima data am crezut ca de la asta e si tot asa face. Crezi ca are legatura cu cardul "neortodox"?
Multumesc frumos!
P.S. Cand ma faci si tu putin ciur la Modern Warfare 2? ca pe mesterul Sarpe l-am intalnit deja si ma face arsice![]()
...�mi poți spune, te rog, și niște prețuri? Inițial mă interesează cel de 256 dar dacă diferența de preț e mică...iau unul de 512.
Imi trebuie pentru profilul meu de XBL lol - că n-am �ncredere să mi-l țin pe HDD
Am un MU de 64 (52 reali) dar deja profilul meu a sărit de 56
Mulțumesc.
salut
am un xbox360 data de fabricatie 11/2009 cu drive Lite-On cred. am inteles ca exista un soft nou de modat.
Bookmarks