Cel mai bine pentru el ar fi sa-si treaca la semnatura: "Nu sunt roman si nu scriu bine, asa ca nu ma criticati". Sau ceva de genul....
Cel mai bine pentru el ar fi sa-si treaca la semnatura: "Nu sunt roman si nu scriu bine, asa ca nu ma criticati". Sau ceva de genul....
Au fost introduse si pe Amazon UK coduri digitale pentru PSN cards si jocuri: Amazon.co.uk: PlayStation Network. Inca nu sunt multe produse, dar o sa creasca numarul lor cu timpul.
Sa inceapa razboiul preturilor! Poate asa o sa ajungem sa avem niste preturi mai bune la continutul digital.
pacat ca nu le vom putea cumpara...
"Online Game Code: Currently, this item is available only to customers located in the United Kingdom and who have a UK invoice address."
si
Originally Posted by Amazon.co.uk
Am incercat sa cumpar si eu de pe amazon.us si nu se poate.Era bine daca nu se tinea cont de tara.
Eu am cumpărat de pe amazon US 2 carduri de 50$ si un card de 20$, card de Romania, adresa de US
Am cumparat si eu subscriptie PS+ de pe amazon.com, doar billing address trebuie sa fie de USA si cand vine vorba de asa ceva tot timpu folosesc Beverly Hills 90210, nu am platit taxe nici pe Los Angeles.
Acceseaza din browserul consolei linkul www.youtube.com/tv. Arata exact ca aplicatia de pe PS3.
Pun si eu o intrebare...nu stiu daca s-a mai discutat sau nu. Pt Ps4 iti trebuie cont nou de Psn sau te poti loga pe cel care il ai deja pt Ps3?
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks