Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 224 of 903 FirstFirst ... 124 174 214 222 223 224 225 226 234 274 324 724 ... LastLast
Results 4,461 to 4,480 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #4461 SP
    Member Wagram's Avatar
    Nici eu nu-s prea încântat de ce citesc despre Brickstation 4, dar nici nu dau deplină crezare sondajelor de pe net. Pe cele de pe Amazon le poţi măcar filtra după "Verified Purchase", dar pe IGN pot intra şi acum să votez de bine sau de rău, chiar dacă nici n-am atins gamepadul încă. Câtă vreme nu ştiu câte unităţi s-au vândut şi n-am nicio informaţie oficială (de pildă de la Amazon şi restul, cu numărul de console defecte returnate), nici măcar nu pot specula dacă failure rate se încadrează în 0,4% sau nu.

Dacă lucrurile stau chiar aşa de prost pe cât se pare, Sony şi-a tras o teslă zdravănă în ţurloaie. Mi-e şi milă de Banderas, în câte fail gif-uri o să apară.

2. #4462 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poate o fi vorba doar de un prim batch de console (desi in mod normal, asta ar trebui sa fie batch-ul cu cel mai bun quality control - stim cu totii ca prima impresie e cea mai importanta)... Nici eu nu am zis sa dam crezare chiar la tot ce se scrie pe net, dar nici sa nu incepem cu faze de genul "aia sunt toti prosti, consola n-are probleme"...

3. #4463 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Momentan văd că s-au liniștit apele. Presupun că toată lumea se joacă.

4. #4464 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Shuhei Yoshida :

PS4 has sold through over 1 million units within 24 hours of the launch in North America!!!
    https://twitter.com/yosp/status/402014678244524032

5. #4465 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Apai tu daca te iei dupa un poll facut de IGN unde toti haterii pot da negative e clar.
    IGN sau nu, macar sa fi avut niste cifre sa comparam cu cele 1.000.000 de console vandute in SUA in 24h...

6. #4466 SP
    Member taz@'s Avatar

7. #4467 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    problema asta are o rezolvare extrem de simpla. Sony ar trebui sa dezvaluie numarul consolelor defecte (sau cel putin al clientilor care au apelat la garantie) in primele 24-48 de ore. sincer sa fiu nu cred ca este atat de mare, comparativ cu numarul celor livrate (1mil.). frati-miu si-a luat ieri una (e in Saskatoon, Canada). imi zicea ca la futureshop au avut 3000 de bucati care s-au dat toate in cateva ore si ca nu a auzit pe nimeni la el in oras (sau printre prietenii lui de acolo) care sa se planga de consola. ma rog, imi zicea si ca la cateva ore dupa ce s-au epuizat la futureshop au aparut online la vanzare cu 650-700 cad

PS din punctul lui de vedere, singura "problema" cu care s-a confruntat pana acum este lumina controllerului care se reflecta destul de iritant in sticla plasmei de 50' cand te joci pe intuneric (dar zicea ca ii pune un scotch de hartie)

PPS el si-a luat BF4 si cica a jucat fara probleme. a primit in pachet 10USD pe care i-a folosit ca sa upgradeze Ghosts de PS3 la PS4 si a primit cred si ceva PS Plus gratuit o perioada (ca isi trasese si Resogun). bineinteles ca m-a sunat aseara special ca sa se laude, iar eu il strangeam de gat prin telefon

8. #4468 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    PlayStation®4 Sales Surpass 1 Million Units In North America In 24 Hours -- TOKYO, Nov. 17, 2013 /PRNewswire/ --

Asta da succes! Ca o comparatie, la celelalte lansari PS2 a vandut in jur de 400k iar PS3 in jur de 200k. In Europa cred ca va fi si mai mare. Pe neogaf lumea glumeste spunand ca pana la sfarsitul lui 2013, PS4 va depasi vanzarile globale de WiiU (~4mil unitati) care se afla pe piata de un an

Eu zic ca exagerati cu plangerile. La numarul actual de console vandute Sony au mentionat ceva de genul 0.4% fail rate. Asta inseamna mai putin de 5000 de console, avand in vedere ca vorbim de electronice numarul e normal.

9. #4469 SP
    Junior Member most20's Avatar
    Salutare, sunt nou pe aici si doresc sa cumpar PS4. Sunt putin nedumurit, TV'ul meu trebuie sa suporte modul DHCP? Daca da cum aflu daca are modul DHCP?

10. #4470 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by most20 View Post
    Salutare, sunt nou pe aici si doresc sa cumpar PS4. Sunt putin nedumurit, TV'ul meu trebuie sa suporte modul DHCP? Daca da cum aflu daca are modul DHCP?
    HDCP ( merge pe orice tv cu HDMI )

11. #4471 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

12. #4472 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Si pe forumurile auto daca intri nu o sa iti mai iei masina in veci de ce citesti acolo. Insa pe forumuri etc apar in marea majoritate cei cu probleme. Cei care nu au probleme(marea majoritate) se bucura de consola si atat. Degeaba sunt sondaje cu o stea 500 si cu 5 stele 900. Daca nu ai si numarul total de console vandute. Pot fi inca 100k care nu au probleme insa astia nu apar pe net.
    Insa sunt de acord cu achizitionarea unei console cu garantie. Ca nu se stie ce ghinion poti avea.

13. #4473 SP
    Member chesterb's Avatar
    Presimt un nou joc: Fap Fap Revenge.

E cineva care a renunțat sau care are de gând să renunțe la precomandă?

Îmi explică și mie cineva cum e cu garanția internațională Sony cu care se laudă cei de la shopto?

14. #4474 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    sper sa apara o exclusivitate cu actiunea in timpul razboiului mondial (1 sau 2) ..ar fi extraordinar...cred ca multi dintre noi duc lipsa unui joc cu actiunea din acea perioada..

15. #4475 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    noooooooooooooooooo nu iar curentul WWII
    ..vreau doar God of War IV, Uncharted 4, Little Big Planet PS4, Metal Gear Solid V.. pe scurt, vreau titlurile din seriile exclusive Sony. Si The Elder Scrolls Online si Destiny. In primul an de viata a consolei insa nu ma astept la cine stie ce titluri AAA+.

16. #4476 SP
    Member taz@'s Avatar

17. #4477 SP
    Member palflo's Avatar
    despre garantia internationala iata ce au zis cei de la shopto
    Hi Dan,

I can confirm that if you have a faulty with your console you have a year warranty with Sony who will replace or repair thsi for you

Regards
    Tris

18. #4478 SP
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    despre garantia internationala iata ce au zis cei de la shopto
    Hi Dan,

I can confirm that if you have a faulty with your console you have a year warranty with Sony who will replace or repair thsi for you

Regards

Tris
    Unde sa lansat oficial .

19. #4479 SP
    Member palflo's Avatar
    nu au zis nimic de asta nu are treaba consola are factura din uk unde sa lansat oficial o iei de acolo si poti pleca in vacanta unde vrei tu cu consola garantie ai de la sony atata timp cat ai o factura din Ukdaca era cumparata din Romania era altceva

20. #4480 SP
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    nu au zis nimic de asta
    Sony ofera garantie in momentul in care consola exista oficial in Romania ( Garantie internationala ) . Am sa ma interesez maine la Sony .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.