Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 124 of 903 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 224 624 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #2461 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    @MonkY Holy sh!t.You made my day \m/
    Da, nici eu nu stiu cum de mi-au scapat din vedere... si m-am uitat la modelul ala de nenumarate ori. E alta viata acum... m-am linistit un pic

P.S. Va fi ceva mai eficienta racirea cand consola va sta pe orizontala si nu va mai fi nimic obstructionat (pe verticala este standul/suportul).

2. #2462 SP
    Member Buyk's Avatar
    E asta e alta treaba , asa mai merge , acum totul se leaga , ar fi fost prea de tot sa nu existe fantele alea ! Incep sa ma mai linistesc , eram tare pus pe ganduri
    Multumim MonkY !

3. #2463 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @MonkY Eu nu am vazut vre-un site care sa publice despre existenta acestor fante,ar trebui sa publici descoperirea ta

Poate ca nu ai vazut editarea comentului de pe pagina anterioara,deci intreb din nou :

Acum ca stim despre existenta fantelor laterale de suctie,cum crezi ca se va comporta consola?

4. #2464 SP
    Member Buyk's Avatar
    Mai adaug si eu o intrebare , sa inteleg ca pozitia cea mai benefica consolei este pe stand vertical ?

5. #2465 SP
    @Buyk Eu nu cred.E o pozitie stupida cred eu,culcat arata mai bine.

6. #2466 SP
    Junior Member Maddoxx's Avatar
    Salutare! Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta pt ca n-am avut rabdare sa citesc 100+ pagini. Sunt jocurile de PS3 compatibile cu PS4? Ma refer desigur la discuri. Multumesc!

7. #2467 SP
    @Maddoxx NU,din pacate.Dupa lansarea PS4-lui se va lansa serviciul Gaikai de tip cloud,prin care unele jocuri PS3 se vor putea juca,dar PS4 din pacate nu este backwards compatible.

8. #2468 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @MonkY Eu nu am vazut vre-un site care sa publice despre existenta acestor fante,ar trebui sa publici descoperirea ta
    Eeeh, astea sunt pentru noi aici, intre gameri entuziasti... Oricum, vom vedea ce va fi in versiunea finala (de exp. eu am fost foarte intrigat de faptul ca la Gamespot cand au prezentat consola, nu au avut voie sa o arate din spate... ).
    Acum ca stim despre existenta fantelor laterale de suctie,cum crezi ca se va comporta consola?
    Cred ca vor folosi un radiator cu heatpipes si un ventilator precum cel din imaginea de mai jos (suficient de slim pentru a avea loc in carcasa aceea). Practic trag aerul exact si doar din fantele acelea, iar tot aerul cald e redirectionat spre exterior. Nu difera foarte mult de ideea de la PS3, insa e mai ingenioasa.

Daca stam si ne gandim, pana si faptul ca fantele sunt "ascunse" e un lucru bun... intrucat e al naibii de greu sa le astupi (din greseala). Acum insa, daca e cineva maniac si le astupa cu o carpa (de exp.), cred ca ia foc in 5 minute.

Da, eu zic ca e o solutie buna... nu m-ar fi deranjat un intake mai mare (totusi, avem de n ori mai mult outtake decat intake), dar cine stie, poate vor pune intake-uri si pe partea opusa (dubland astfel cantitatea de aer pe care o poate trage). E mai simpla solutia folosita la Xbox One, dar e mai eleganta cea de pe PS4. De exp. la Xbox One, daca il asezi pe orizontala si pui ceva pe el (ca tot seamana cu un VCR), i-ai nenorocit racirea (tot aerul cald eliminat in sus s-ar intoarce in consola). Pe cand la PS4, poti sa pui orice peste sau sub el, ca nu are treaba.
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Mai adaug si eu o intrebare , sa inteleg ca pozitia cea mai benefica consolei este pe stand vertical ?
    Nu, cred ca orizontala... tocmai pentru ca fantele acelea ar avea mai mult spatiu de unde sa traga aer. Pe verticala, fantele sunt la doar cativa cm de stand. Da, am putea spune ca pe verticala este mai mult contact cu aerul... dar nu cred ca ne poate opri cineva sa punem 4 picioruse sub PS4 si avem acelasi tip de contact, plus spatiu neobstructionat pt. fantele acelea.
    Attached Images Attached Images new-laptop-cooling-fan.jpg ps_cooler.jpg

9. #2469 SP
    Junior Member SYLENTm's Avatar
    Stie cineva daca dupa lansarea PS4 o sa mai apara si jocuri pentru PS3? Si nu ma refer cum au facut pana anul acesta cu FIFA si pe PS2, jocuri importante.
    Mersi!

10. #2470 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Da, sigur vor mai aparea, deja multe dintre ele sunt anuntate.

11. #2471 SP
    Admin MonkY's Avatar
    SYLENTm: da, sunt anuntate inca titluri si pentru PS3. Daca o sa te uiti pe IGN de exp. o sa vezi jocuri care au data de lansare 2014: Upcoming PS3 Games: Release Dates - IGN

12. #2472 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Dacă era după voi aveam console în carcase de calculator, televizoare cu tub, telefoane cu tastatură, "tableta" era "chestia aia din star trek" și mașinile personale erau camioane

13. #2473 SP
    Banned Venom's Avatar
    Din linkul tau mi-a atras atentia asta:
    Metal Gear Solid: The Legacy Collection -- 1987-2012 - PlayStation 3 - IGN

Cred ca va fi o colectie superba, daca se va concretiza.

14. #2474 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    "cateva" informatii despre tech-demo de la E3

15. #2475 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Multiplayer-ul la PS4 se va plati?!

16. #2476 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    dap, iti trebuie PS+

17. #2477 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Da, nici eu nu stiu cum de mi-au scapat din vedere... si m-am uitat la modelul ala de nenumarate ori. E alta viata acum... m-am linistit un pic
    incercand sa iti caut niste poze reale cu "dovada" am descoperit ca exista inclusiv in fata niste... gauri... prin care poate fi tras aerul, deci nu doar prin laterale.

am atasat primele 2 poze in care se vad clar aerisirile laterale si ultimele 2 in care se pot observa niste spatii inclusiv in zona frontala.

si mai pun o poza care e prea mare pentru upload:

http://cdn-static.gamekult.com/gamek...50151455_2.jpg

unde se poate deslusi cat de cat ca zona cu USB-urile este mai in fata iar in stanga (unde se introduce discul) si in dreapta exista iar niste fante mult mai inguste in zona de jos (posibil si sus la fel?).
    Attached Images Attached Images ps4-design-1.jpg 1049226_916702339484_870190898_o.jpg 1048522_916709500134_1904068796_o.jpg 1025526_916709210714_593306130_o.jpg

18. #2478 SP
    Junior Member SYLENTm's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Da, sigur vor mai aparea, deja multe dintre ele sunt anuntate.
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    SYLENTm: da, sunt anuntate inca titluri si pentru PS3. Daca o sa te uiti pe IGN de exp. o sa vezi jocuri care au data de lansare 2014: Upcoming PS3 Games: Release Dates - IGN
    Multumesc pentru raspunsuri!

19. #2479 SP
    Admin MonkY's Avatar
    MSlv: intr-adevar, sunt fante laterale pe ambele parti... insa in fata nu cred ca sunt. La partea cu disk-ul pare a fi mai mult un "defect" al modelului (si nici nu prea ar avea sens fante de aerisire la blocul optic)... iar in partea cu USB-urile, e posibil sa fie un card reader sau un slot special? Oricum, e bine gandita jucaria... desi mie tot mi se pare ca e cu "capul in jos". Adica, daca ne uitam la mufele din spate, toate sunt in partea superioara (cu exceptia celei de alimentare).

Am facut 2 imagini ca sa fiu sigur ca vorbim pe aceeasi tema... oricum, de-abia astept o "disecare" completa a unui PS4. Devine intrigant cum au gandit toata jucaria.
    Attached Images Attached Images sony_playstation_4_04.jpg sony_playstation_4_14.jpg

20. #2480 SP
    Member MSlv's Avatar
    daca te uiti foarte atent la ultimele 2 poze puse de mine se poate observa un fel de grilaj. mai ales in penultima poza, jos de tot se pot observa destul de clar conturate 3 ochiuri din respectivul grilaj descris de mine.

posibil sa nu aiba rol de priza de aer pentru cooler si sa fie doar o aerisire locala pentru BD/HDD, cam cum e la ps3 fat in dreptul hdd-ului (atasez o poza ca sa nu vorbim din amintiri).

p.s. as fi facut si eu ceva in paint dar mi-e un somn de abia mai nimeresc tastele.
    Attached Images Attached Images ps3hdd.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.