N-a spus nimeni ca nu e rentabil, nu mai interpretati. Spuneam doar ca, odata ce ai cumparat ps+ te obliga sa il iei forever pt jocuri, altfel dispare acel bonus dupa primul an.
N-a spus nimeni ca nu e rentabil, nu mai interpretati. Spuneam doar ca, odata ce ai cumparat ps+ te obliga sa il iei forever pt jocuri, altfel dispare acel bonus dupa primul an.
Ce-i drept M$ cu al lor live gold te lasa sa pastrezi jocurile free si dupa ce iti expira perioada de abonament, insa jocurile nu sunt nici pe departe la fel de noi ca cele care le ofera sony. Pana acum au fostt Assasin's creed 2, Halo 3, Dead Island, Gears of War si inca cateva care nu merita mentionate.
All in all, daca ai timp destul si stii sigur ca gaming-ul e o activitate pe care o faci zilnic, PS Plus e o afacere foarte buna.
Sunt subscriber PS+ dar pt ce am nevoie de asa ceva ,ca sa imi pot accesa partea unui joc pentru care am platit deja,plus abonamentul internet,consola..ce ne jucam pe serverele sony si nu stim cumva..?300 ron aproximativ pentru 4,5 ore ca durata(story asa si asa) in cazul jocurilor tip cod,battlefield nu e totusi destul pt ei..fkm all?Sa ma obligi sa devin subscriber PS+ pt ma juca online e prea de tot si acum pun puncte puncte..!
Daca nu ar fi gramada aia de jocuri gratis ce o primiti pe parcursul anului as intelege ca va plangeti de PS+ ca e obligatoriu pt multiplayer. Bine, nu sunt cine stie ce jocuri momentan gratis pe PS4 (desi cred ca de cand am consola cel mai mult am jucat Resogun) dar cu timpul vor fi gratis si altele mai tari. Pana mea, pe PS3 ai acum vreo 12 jocuri si cam toate-s cat de cat noi si jocuri de succes (Bioshock Infinite, DmC, Metro LL, Xcom etc). Nu stiu daca le-ati putea cumpara sub 200 de lei pe toate. Si in fiecare luna se adauga un joc pe PS4 si doua pe PS3, asa ca lista e in crestere.
Si abonamentul la internet il folosesti doar pt. PS4?
Va plangeti degeaba, Microsoft a cerut bani pt. online din prima zi si nu s-a mai plans nimeni... si pe vremea aia nu iti dadeau niciun joc.
Asa sunt gandite consolele, daca nu iti convine de ce ai cumparat? FIFA poti juca si pe PC.
PS Plus e cea mai avantajoasa subscriptie pe care am intalnit-o.
Ce ma intereseaza pe mine Microsoft(nu servesc xbox de fel)..si nu ma plang in postul anterior ci am doar unele nedumeriri..!Jocurile nu mi le iau dupa + ci le cumpar fizic iar fifa pe pc am luat pana la fifa 13 dar strict pt a folosi unele patch'uri create de catre comunitate ele nefiind posibile si pe console..si fifa pc onlineno way!
Hmmz? De unde as putea cumpara injustice gods among us digital? In afara de amazon.com pentru ca am cont de uk
din cauza platii pentru a putea juca multiplayer nici eu nu am cumparat ps4, astept sa il scoata, la pc nu platesti pentru a putea juca online. sony obliga lumea a plati ceva ce ar trebui sa fie gratis, de aceea platesti atatia bani pe o consola si jocuri. bineinteles si microsoft face la fel ei au inceput ideea de a plati pentru online dar nu poti compara live cu psn live rulz psn sucks bad. Ideea este ca de aceea microsoft si sony nu au atatia utilizatori, cifrele lor sunt inventate. daca ar scoate nevoia de plata pt online ar avea mai multe vanzari de console. ( si nu puteti nega asa ceva am dreptate 100%)
p.s. daca nu o sa scoata niciodata plata pt online atunci ar trebui sa vanda jocurile ori numai digital ori cele retail sa fie fara multiplayer si la un pret foarte ieftin
Culmea este, ca te obliga astia de la Sony si Microsoft sa iti cumperi si TV ca sa poti juca. Incredibil !
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks