normal ar fi sa fim despagubiti pentru perioada asta moarta.sa zicem cu un joc AAA gratis!![]()
normal ar fi sa fim despagubiti pentru perioada asta moarta.sa zicem cu un joc AAA gratis!![]()
Ce m-ar distra sa fie puși mucosii aia să-i despăgubească pe toți deținătorii de PS și Xbox.....
Asta nu e "protest" împotriva companiei, e tzaranism, douchebaggery if you will..
Ce "nobil" ar fi un protest împotriva.. dunno.. BMW-ului.. constând în tăierea conductelor de frana de la toate masinile de pe strada..
pai astia nu-s hackeri frate. orice urangutan cu un pc poate sa dea atacuri ddos daca se screme un pic. si mai vin si posturipe twitter de genul: "2k followers or else...". ce hacker care se respecta ar face asa ceva?
imi si inchipui frezele lor de Cristiano Ronaldo combinate cu sesiunile de masturbare cronica in grup
Au dat si ei lovitura de craciun cand se stie ca nu lucreaza nimeni
Poate primim si noi ceva vreun joc(AAA) ca o despagubire ca in ziua de craciun nu am putut sa ma joc.
Salut,
Poate cineva sa-mi recomande un monitor pentru ps4, la un buget de aproximativ 600 ron?
Merci si Craciun Fericit !
acum o intrebare retorica, achievements-urile care le fac acum pe jocuri offline vor fi adaugate contului sau nu ?
Sony=***. Sunt patetici, nu pot sa opreasca un atac ddos pentru niste servicii platite. Nu sunt capabili!!
Pot doar sa-mi vad prietenii. Sa intru online nu pot deloc. Mai asteptam pana diseara.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks