pe unul deja poti sa il numeri.![]()
Chill, pica o zi intr-un an si deja e dezastru
Si ca sa fiu veninos (se pare ca e la moda), de craciunul asta cand steam si xbox erau down, PSN era in picioare.
![]()
Daca nu aveau destul timp la dispozitie de anul trecut incat sa inbunatateasca echipa lor.![]()
Deci este picat psn... am crezut ca este o problema de la mine...un bug de conexiune ceva... aveti idee cat vor mai dura reducerile la jocuri ? Vreau sa cumpar cateva de pe psn direct fifa 16, bloodborne , littlebig planet si rayman si nu vreau sa le pierd.
Asigura-te ca subtitrarea are acelasi nume ca si filmul, ar trebui sa mearga.1. Go to Settings
2. Go to Accessibility
3. Turn on Closed Captions
4. In your video, press the options button and enable the subtitles/closed captions.
A revenit PSN-ul, panicosilor! Cu ocazia asta (fara online pe PS), aseara am mai terminat un nivel la un joc pe PC (ce noroc pe capul meu!)
robertBBC : Am cumparat 2 jocuri din store separat de cele primit gratuit, instalat si jucat putin cu ele (apropo Hardware: Rivals este chiar dragut si plin de actiune), asa ca PSN este prefect functional acum.
https://twitter.com/PlayStationEU/st...50880527814657
Thanks for your patience today - stay tuned for details on PS Plus, PS Now, and video rental extensions.
salut, cum pot afla daca jocul de pe disc s-a instalat complet pe HDD consolei ?
Pot cumva sterge jocul playroom ? Mersi
Bookmarks