Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 737 of 903 FirstFirst ... 237 637 687 727 735 736 737 738 739 747 787 837 ... LastLast
Results 14,721 to 14,740 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #14721 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Si eu credeam la inceput ca sunt suficienti 500GB, insa cu timpul mi-am dat seama ca m-am inselat

2. #14722 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Normal ca nu este universal valabila, dar in app 2 ani, cu ambele console, cred ca o singura data am avut nevoie sa sterg ceva de pe HDD pentru instalare. Si nu pt ca nu aveam 50GB ci pt ca nu aveam 1-2GB.

Suntem prea off, dar pe principiul vostru, nu ajunge nici 1TB. Ne-ar trebui ceva de vreo 100TB, ca deh, nu mai stim sa stergem jocurile de pe HDD>

3. #14723 SP
    Banned asperas's Avatar
    Pai eu/io am cam luat peste 30 jocuri in perioada martie-aprilie(nhl 16,borderlands collection,alien complete,gta trilogy,manhunt,bully,zombie trilogy,madden 16,outlast,the division gold ed. ,the evil within complete,payday 2, darsiders 2 def ,nba 16, Wolfenstein thev old blood samd!

in curand voi merge si dupa dark souls 3 ia zi imi mai sunt suficienti 500 gb? Numai de bine..

4. #14724 SP
    Junior Member SonnyXS's Avatar
    Ma, eu am auzit o legenda acu ceva timp. Cica unele jocuri ar veni pe un disc, iar cu discu ala poti sa-l reinstalezi cand vrea muschiu tau.

Si am mai auzit una: cica alea digitale ti se baga intr-o treaba "Library", care, la fel... dezinstalezi si reinstalezi...

Acu na, dupa posibilitati... Nu toti dintre noi se pot juca 30 jocuri in acelasi timp

5. #14725 SP
    Member swenkyk9's Avatar
    Sunt de acord cu Asperas, 500gb nu sunt suficienți. Mai ales dacă esti ca mine si te apuci de mai multe jocuri deodată, iti zic eu ca iti trece cheful de jocuri dacă te apuci sa le ștergi si apoi sa le instalezi iar si sa mai downloadezi si enșpe mii de update-uri. 1TB ar fi trebuit sa fie standard de la început.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. #14726 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Pai eu/io am cam luat peste 30 jocuri in perioada martie-aprilie(nhl 16,borderlands collection,alien complete,gta trilogy,manhunt,bully,zombie trilogy,madden 16,outlast,the division gold ed. ,the evil within complete,payday 2, darsiders 2 def ,nba 16, Wolfenstein thev old blood samd!

in curand voi merge si dupa dark souls 3 ia zi imi mai sunt suficienti 500 gb? Numai de bine..
    lol. Pai si le joci pe toate deodata ? Get a life man, no offence.

7. #14727 SP
    Member swenkyk9's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    lol. Pai si le joci pe toate deodata ? Get a life man, no offence.
    Nu e vorba ca le joaca pe toate deodată, ci ca atunci când vrea sa se joace exista șansa ca jocul de care el are chef sa nu fie instalat.

8. #14728 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Exact. Nu e mai simplu sa il ai deja acolo si sa il deschizi imediat cand ai chef (o data la ceva timp) fara sa stai sa instalezi iar (sa tot freci blocul optic) si sa downloadezi update-uri care vin cu taraita prin teava Sony? Ce gandire au unii, daca ei nu au nevoie, nici altii nu au. Fiecare stie de ce are nevoie, va incapatanati sa setati trenduri stupide. Cica "get a life".

9. #14729 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    la inceput asa e, te apuci sa joci cate 50 de jocuri odata, dar usor usor ajungi sa joci unu doua jocuri luni si luni de zile...

10. #14730 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In primul rand nu inteleg de ce nu sterge un moderator tot off-u asta, dar pana atunci, la fel cu voua vi se pare super ok sa aveti 735 de jocuri pe HDD, la fel de ok mi se pare mie sa nu ai investitia initiala mai mare si de diferenta de bani sa iei un joc sau mai multe si sa ramai cu HDD de 500. Mai ales ca efectiv nu ai ce face cu toate jocurile alea pe HDD. Joci 1-2-3-5, sa zicem, dar in niciun caz mai multe.

Ma rog, e parerea voastra si o respect, la fel cum ma astept sa o respectati si voi pe a mea, fara jigniri inutile si umflat in pene. PACE!

11. #14731 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am mutat discutiile aici ca sa nu stricam topicul ala aiurea.

Eu personal am facut de doua ori upgrade la HDD, intai de la 500GB la 1TB iar apoi la 2TB. Prefer sa am 25 de jocuri instalate si cand am chef sa joc ceva, doar bag discul si joc. Cum consola nu mai e ca pe vremuri, adica bagi discul si joci, trebuie sa stai sa se instaleze, sa ia update-uri de pana la 20GB si tot felul de alte nebunii de genul. Pentru asta eu prefer sa am marea majoritate a jocurilor instalate.

Momentan am vreo 500GB liber din 2TB

12. #14732 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by DiablQ View Post
    In plus trebuia sa fi luat si tu macar de 1TB sa te tina pe o perioada lunga.
    Am considerat ca daca am nevoie de mai mult spatiu cu diferenta de pret imi fac singur upgrade la 1tb si raman si cu hdd de 500gb, in plus eu inca sper sa bage full suport pt Hdd extern.

13. #14733 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce model de HDD ai si cât te-a costat?

14. #14734 SP
    \ tudyniuz's Avatar

15. #14735 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    ''eu inca sper sa bage full suport pt Hdd extern''
    no way - le e frica sa nu le sparga cineva pretioasa consola

16. #14736 SP
    Member Kratos666's Avatar
    "no way - le e frica sa nu le sparga cineva pretioasa consola"
    Serios? Xone are hdd exter si inca nu e spart. Sincer si eu astept sa bage full suport pt. hdd extern sa am 1,5 sau 2,5 TB

17. #14737 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    In primul rand nu inteleg de ce nu sterge un moderator tot off-u asta, dar pana atunci, la fel cu voua vi se pare super ok sa aveti 735 de jocuri pe HDD, la fel de ok mi se pare mie sa nu ai investitia initiala mai mare si de diferenta de bani sa iei un joc sau mai multe si sa ramai cu HDD de 500. Mai ales ca efectiv nu ai ce face cu toate jocurile alea pe HDD. Joci 1-2-3-5, sa zicem, dar in niciun caz mai multe.

Ma rog, e parerea voastra si o respect, la fel cum ma astept sa o respectati si voi pe a mea, fara jigniri inutile si umflat in pene. PACE!
    Acest off a fost continuat si de tine, expunand parerea proprie, apoi si de mine si de restul. Acum ca oamenii raspund cu parerile lor legate de subiect, nu inseamna ca este off neaparat, ci o continuare a discutiei. Iti doreai sa ai tu ultimul reply?

Observ ca imediat se trece in defensiva si cu tenta de ironie (735 de jocuri) si le spui cum, cat si ce se vor juca. Abia apoi, cica, respecti opinia lor. Puteai sa inchei simplu aceasta discutie, dar nu ai facut-o din dorinta de a le arata oamenilor ca sunt niste ciudati care nu stiu ce si cum vor.

18. #14738 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Serios? Eu mi-am pus 2TB si chiar joc 10 jocuri in paralel ca nu am timp sa instalez toata ziua jocuri. Si cand vine un super update de 10GB joc altceva ca am timp limitat cat e copilul in parc. Deci clar sunt oameni pentru care 500GB sunt insuficienti.

Sent from my iPad using Tapatalk

19. #14739 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Un mic update la hdd am bagat si eu, mai precis la 1,5Tb.....500gb categoric insuficienti

20. #14740 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Eu mereu am 300Gb liberi pe HDD

mai mult de 3-4 jocuri nu am niciodata instalate, in principiu am driveclub / BF4 tot timpul puse si ca al treilea joc depinde ce apare nou si e ok , adica-l joc , dupa ce l-am terminat il sterg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.