Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 776 of 903 FirstFirst ... 276 676 726 766 774 775 776 777 778 786 826 876 ... LastLast
Results 15,501 to 15,520 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #15501 SP
    Member Mishy's Avatar
    Am vazut ca sunt 3 teme cu Dishonored 2 pe store, dar primesc o eroare cand vreau sa le descarc. Nu mai sunt valabile?

2. #15502 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Eu le-am dat luat de pe Store dar încă nu le-am descărcat. Ciudat, nu am auzit de așa ceva până acum.

3. #15503 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am mai patit si eu treaba asta cu cateva theme , adica sa dea eroare la download

4. #15504 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Quote Originally Posted by dark18 View Post
    Varianta Slim de 1 TB apare pe 29 septembrie? Stie cineva? Asa apare pe Amazon.
    Stie cineva?
    Sunt indecis daca sa imi iau tot de 500 GB sau 1 TB. Chiar daca in prezent nu mai am multe jocuri care sa ramana instalate pe hard.
    Pro-ul nu o sa il cumpar prea curand, avand in vedere ca marea majoritate a jocurilor vor fi upscaled la 4K, din ce am citit eu...
    Ma interesa Slim-ul pt ca are consumul mic, aproape jumatate fata de CUH-1116A (250W vs. 165W).

5. #15505 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Nu mai bine cumperi modelul cu hdd 500gb iar cu diferenta de 250lei iti cumperi un hdd extern(seagate barracuda 1Tb). Scoti hdd-ul din rack si il schimbi cu cel din consola. Si asa ai si ps4s de 1tb si un hdd extern de 500gb.

Citeste cu atentie topicul asta:
    http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=82065

6. #15506 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    doar că ai pierdut din vedere un lucru, pierzi garanția dacă îi înlocuieşti hdd-ul.

7. #15507 SP
    Member renatoman's Avatar
    pai si daca-l pui inapoi?

8. #15508 SP
    şuruburile au un strat de vopsea care se duce când le scoți.

9. #15509 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Nu pierzi garantia. Sony a specificat asta destul de clar de multe multe ori. Si distribuitorii chiar daca au regulile lor, nu pot sa iti refuze garantia pentru ca ai schimbat hdd-ul. De altfel de asta modul de schimbare a hdd-ului nu implica deschiderea completa a consolei si este facut intentionat sa fie foarte facil.

http://www.consolegames.ro/forum/f11...dere-garantie/

La PS4 sigiliul care anuleaza garantia nu este legat de surubul care tine tray-ul de hdd.

10. #15510 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    doar că ai pierdut din vedere un lucru, pierzi garanția dacă îi înlocuieşti hdd-ul.
    Nu se pierde garanția la PS4, nu e ca la Xone, pierzi garanția doar la HDD-ul extern.

11. #15511 SP
    am înțeles, greşeala mea.

12. #15512 SP
    Member musat's Avatar
    Oare "minunea" asta de joc o merge pe NEO (poate nu are consola atatea resurse hardware pentru atata actiune si grafica):

13. #15513 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Băieți, vă deranjez cu două întrebări.

1. Pentru cei care au cumpărat FIFA 17 de pe US, a început preload-ul?

2. FIFA 17 este region locked? PES 2017 este.

14. #15514 SP
    Junior Member GoreMotel's Avatar
    Ei bine, PS4 Slim este destul de galagioasa. Or fi zis cei de la Digital Foundry ca e "whisper quiet", dar in Uncharted 4 se aude tare. Recunosc faptul ca stau destul de aproape de consola, dar nici ea nu face zgomot "ca o soapta".

15. #15515 SP
    Comparativ cu Ps4-ul de la lansare? Sau asa, luată de una singura?

16. #15516 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadwick View Post
    Ei bine, PS4 Slim este destul de galagioasa. Or fi zis cei de la Digital Foundry ca e "whisper quiet", dar in Uncharted 4 se aude tare. Recunosc faptul ca stau destul de aproape de consola, dar nici ea nu face zgomot "ca o soapta".
    Ai comparat-o si cu ultima versiune de PS4 OG (old generation), ca sa vezi daca intr-adevar e chiar asa de galagioasa?

17. #15517 SP
    Junior Member GoreMotel's Avatar
    Luata da una singura. Am avut un PS4 OG, acum nu-l mai am, deci nu pot face comparatie intre ele. Dar eu nu o consider "whisper quiet" (am uitat sa mentionez - in jocuri, mai exact Uncharted 4; idle e intr-adevar silentioasa). Se aude mai tare ca un proiector BenQ HT2050 si mai tare ca PC-ul meu cu o placa video R9 390 si o carcasa modesta, fara cine stie ce izolare fonica.

Edit: Scuze, greseala mea, n-am citit atent articolul: http://www.eurogamer.net/articles/di...-slim-cuh-2000

Zice:
    [...] the PS4 Slim ran Rocket League with barely a whisper compared to some full throttle fan action on older PlayStation hardware [...]
    Si mai jos:
    [...] and while the thermal solution is obviously quieter, there are situations where the system's fans really start to spin up [...]
    E, nu-i bai, ca odata prins de actiunea jocului uit de zgomotul consolei. Imi ramasese mie in cap aia cu "whisper quiet".

18. #15518 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    In online uneori si CUH - 12xx se ambaleaza.
    Fan noise test:
    https://youtu.be/p5O5Rayk9hw

19. #15519 SP
    Member Hider141's Avatar
    @BizZare: exact la clipul ala ma gandeam. L-am vizionat si se vede clar ca PS4 CUH - 12xx/PS4 OG sau cum vreti sa-l denumim e mai zgomotos decat Slim-ul.
    Pe mine oricum nu ma deranjeaza, fiindca cel putin deocamdata joc cu castile si nu am apucat sa incerc un U4 sau alt joc solicitant vara cand sunt peste 25 de grade in casa.

20. #15520 SP
    Și eu tot cu căștile joc. Abia când le scot aud cum parcă "decolează" consola în timpul lui Witcher 3 de exemplu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.