Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 903 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 502 ... LastLast
Results 21 to 40 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

 1. #21 SP
  Member davidteen14's Avatar
  Este adevarat ca nu poti sa compari o consola care e facuta special pentru jocuri cu un calculator.Performantele se masoara diferit...

 2. #22 SP
  Banned Mario's Avatar
  Si + ca deobicei developerul nu sta sa "configureze" jocul perfect ptr. fiecare placa video etc..Asea aicea are de configurat doar ptr. una si e relativ mai usor.

 3. #23 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  Attached Images Attached Images sony-playstation-4-concept.jpg playstation-4-concept-tai-chiem-002.jpg playstation4_concept02.jpg playstation4_concept03.jpg

 4. #24 SP
  Member krOOm's Avatar
  intr-un interviu Kaz Hirai spusese ca durata de viata (suportul) a ps3-ului va fi de minim 10 ani...

 5. #25 SP
  Justice of the Peace emptysilence's Avatar
  2017-2020 tocmai atunci va fi ,atunci vor veni alte tehnologii care vor sfida legile

  Acum asteptam jocurile facute in genu filmelor 3D,sa ne jucam cu ochelarii sa ne doara capu dupa 10 minute

 6. #26 SP
  Member davidteen14's Avatar
  In legatura cu designul consolei,sigur o sa se bazeze pe touch, dar nu cred ca o sa fie facuta din materiale transparente.Cat despre controller, mi-as dori sa fie cum este in poze.

 7. #27 SP
  Member krOOm's Avatar
  nu..pozele de mai sus sunt cateva idei ale gamerilor nu va arata asa...

  Is the GPU holding the PS3 back?

  GTA IV, quite famously, was delayed from being a 2007 release to being a 2008 release because of problems Rockstar were having with the Playstation 3 version of the game. And now Codemasters admit that whilst the Microsoft Xbox 360 version of Grid runs at a solid 30 fps the Playstation 3 version doesn�t. These are just two of the latest of a long stream of disappointments with the comparative performance of the PS3. What is happening here?
  The enormous power of a modern game console comes from two processors working together. The CPU (Central Processing Unit) and the GPU (Graphics Processing Unit). Console manufacturers have traditionally bought in CPUs from manufacturers such as Intel and IBM whilst GPUs have come from the likes of nVidia and ATI.
  For the PS3 Sony wanted to have a technology advantage so they developed, in conjunction with Toshiba and IBM, the Cell (microprocessor) - Wikipedia, the free encyclopedia@@AMEPARAM@@/wiki/Fileeter_Hofstee.jpg" class="image"><img alt="" src="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d1/Peter_Hofstee.jpg/180px-Peter_Hofstee.jpg"@@AMEPARAM@@commons/thumb/d/d1/Peter_Hofstee.jpg/180px-Peter_Hofstee.jpg. A clean sheet design with many innovations this took $400 million and four years to develop. The intention was to use two of these in the PS3, one as CPU and one as GPU. However at the last minute Sony realised that the Cell GPU wasn�t up to the job so they went to nVidia and bought their 7800GTX GPU. This gave them a number of disadvantages:
  • It wasn�t designed or optimised as a console GPU. It was designed and optimised as a PC GPU.
  • The whole architecture of the console was compromised by the last minute change.
  • The 7800GTX has less raw processing power than the Microsoft Xbox 360 GPU.
  Microsoft had their fingers burnt by not owning the chips in the original Xbox, so for the 360 they decided that they wanted to own the rights to both processors. They sat down and co designed their GPU with ATI. By doing this they were able to optimise it�s capabilities for video game playing and also they were able to design it into the elegant system architecture of the Xbox 360. They also gave it a lot of raw power.
  So although the Platstation 3 has a more powerful CPU than the Xbox 360 it seems to be less powerful as a gaming machine. And real world results with real games have so far proved this. As Richard Huddy of ATI said in an Edge magazine interview: �I think Xbox 360 technology is likely to outperform PlayStation 3 technology by a pretty healthy margin in the long run.� It looks like the GPU is holding the PS3 back.

  Ia uitati ce zice pe aici...

 8. #28 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Hai sa nu transformam si threadul acesta in PS3 vs Xbox 360. Ambele au avantaje, ambele au suficienta putere pt. jocurile actuale. Eu PS4 si Xbox 720 sau cum s-o numi le vad prin 2012... insa mult mai devreme cred ca va fi lansat noul Wii. Jocuri sa fie... ca in rest de tehnologie nu vom duce lipsa. Sau, poate in 2012 nici n-o sa mai avem nevoie...

 9. #29 SP
  Member krOOm's Avatar
  ai dreptate monky...

 10. #30 SP
  Junior Member sapera's Avatar
  Ne face si temele in locul nostru PS4-ul ? Glumesc. Oricat de mult ar avansa tehnologia ..mari diferente nu vor fi intre PS3 si PS4 , asta in cazul in care va exista o noua consola. Eu sunt foarte fericit ca detin un PS3 si nu l-as da pentru nimic in lume. Oricum mi-am propus sa fac o colectie uriasa de jocuri pentru PS3 sa le las mostenire copiilor.

  lol

 11. #31 SP
  Member EvilG's Avatar
  mega tare am ras de m-am rupt cu PS4 ce va iesi. Hai sa fim serios PS4 daca e sa apara vor mai treece cativa ani buni pana sa iasa ceva. Momenta inca rulz si cum producatori de jocuri inca nu au scos un joc ca sa scoata 100% din PS3 mai e.

 12. #32 SP
  Member MSlv's Avatar
  sa speram totusi ca datorita crizei urmatoarea generatie de console va aparea mai tarziu decat pana acum (~6 ani)... puterea actualei generatii mai poate duce cativa ani pana sa se ieftineasca pc-urile in asemenea hal incat sa isi poata permite oricine un hardware care sa poata scoate ceva net superior fata de x360 sau ps3.

 13. #33 SP
  Banned cryyo's Avatar
  Exista pe piata hardware suficient de puternic incat sa ruleze jocuri cu o grafica net superioara decar pe PS3. Nu asta-i problema.
  Dar NU EXISTA jocuri facute pt. hardware atat de puternic ca cel existent pe piata. Nu ma interesdeaza exceptiile, nu e relevant.
  Povestea asta e veche si arhicunoscuta deja, nimeni nu se chinuie sa scoata jocuri pt. a stoarce atata potential cat exista in placile video actuale. Jocurile sunt facute cu gandul la console, vin bani mai multi. Ori in cazul asta nu se mai pune problema de o grafica evoluata. Din acest motiv nici nu sunt diferente vizuale fabuloase intr PC si PS3. Asta e o parere formata dupa o mica experienta de comparari PS3/PC, altii pot sustine altceva. Pt. mine trei unmbre si o fanta de lumina (vezi efecte create de DX11 si/sau PhysX) nu sunt argumente suficiente pt. a ma convinge ca PC-ul surclaseaza consola la grafica. Toti cei care iau consola la misto ca vezi doamne uite ce poate PC-ul eu le zic "hai sictir". Au stat cu ochii in demouri in care sunt aratate noul motor grafic Cryengine 3 si vor sa ne explice ce hardware de rahat avem in console. Dar se fac ca nu vad ca Cryengine 3 e rulat in conditii speciale cu procesari si tehnici speciale pt. asi promova cei de la Crytek minunatia. Ceea ce si este, dar vreau sa o vad si eu lucrand in realitate intr-un joc nu in demouri special crate si nu procesate pe PC in editor.

 14. #34 SP
  Member Payutzu's Avatar
  poate le o fi frica de 2012 si daia o scot in 2011 stiu ca e minciuna

 15. #35 SP
  Senior Member Zero's Avatar
  Nu inteleg de ce vreti sa aveti ps4 ..sunt o gramada de jocuri bune pentru ps3,aveti rabdare..cu siguranta va veni modarea ps3-ului dupa care ps4

 16. #36 SP
  Member Quasivasi's Avatar
  Ontopic:
  Pana in 2015 nu cred ca o sa vedem PS4 in casele oamenilor. Avand in vedere ca PS3 are abia 3 anisori si ca de abia a inceput sa isi arate potentialul (vezi Uncahrted 2) nu cred ca are rost sa ne facem griji ca am facut o investitie pe termen scurt.

  Offtopic:
  Cat despre GPU'ul PS3'ului fiind mai slab (marginal) decat cel al 360'ului, asta se stie deja de mult timp. Insa aici trebuie luate in considerare urmatoarele atuuri ale PS3'ului fata de 360 care ii dau un bosst considerabil de performanta:
  - Blu-Ray: avand un spatiu de peste 5 ori mai mare decat un DVD-9, texturile pot fi stocate cu o compresie semnificativ mai mica decat daca ar trebui sa incapa pe un DVD-9 => GPU'ul scapa usor, nu trebuie sa se chinuie cu decompresia texturilor la fel de tare ca si GPU'ul 360'ului
  - Cell Processsor: vine in ajutorul GPU'ului datorita SPEs

  INSA: jocuri multiplatform percum GTA IV nu prea se folosesc de CELL / SPEs astfel ca nu au cum sa merga mai bine decat varianta 360 pentru care au fost dezvoltate initial si apoi portate pe PS3. Cand un joc insa e dezvoltat luand in considerare CELL / SPEs atunci iese ceva precum Uncharted 2.

  Daca s-ar incerca acuma sa se porteze Uncharted 2 pe 360 ar iesi de la Naughty Dog un comenariu asemanator celor de la Rockstar.

  Make love not console wars!

 17. #37 SP
  Member krOOm's Avatar
  @gugukalimero bine punctat..

 18. #38 SP
  Hyp
  -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
  de asta prefer eu consolele in detrimentul pc-ului...iti iei ceva ...xbox..ps3 ce o fi...si ai garantat ca o sa joci multe jocuri cu ea mult timp...fara sa iti faci grija la ram..placa video...proc..etc
  e un mediu dedicat...asa ca ...nu trebuie sa ne facem griji nici daca o sa apara un viitor ps sau xbox....ce avem acum mult timp o sa existe...inclusiv jocurile
  daca la anu ar aparea ps4 sa zicem..pana ar implementa jocuri numai pentru el...ar mai trece 1-2 ani..ca sa nu mai zic...pana o sa aiba si un pret incat sa fie "lansat" pe piata cum e ps3-ul acuma
  deci eu zic ca 4-5 ani ne putem incredere in consolele npoastre...oricare ar fi ele..xbox si/sau ps3

 19. #39 SP
  Member GuCOZA's Avatar
  "you are crazy and have WAY too much time on your hands" asta i sa spus celui care a conceput articolul ala cu PS4, cat despre PS4 fizic ma indoiesc ca va fi ceva iesit din comun, la fel sa spunea si despre PS3 ca va ca a doua venire pe pamant a lui Iisus, dar nu a fost ceva de proportii cataclismice, a fos o evolutie normala a unei console .

 20. #40 SP
  Junior Member cristiochiana's Avatar
  Nu va mai ganditi la ps4.Eu de-abia mi-am luat ps3 slim(din cauza ylod)si nu as vrea sa dau alti bani pe fereastra.Am citit despre acele discuri.De-abia vor fi lansate in 2019 respectiv 2020.Credeti ca sony si-ar asuma riscul de a lansa o noua consola la fel cum au facut cei de la microsoft?(vezi RROD)Jucati-va pe ps3,bucurativa de ce aveti.De ce as vrea o alta consola cand ps3-ul e perfect pentru mine si pentru multi altii.Al doilea post a fost cea mai amuzanta definitie a ps4-ului.Toate cele bune!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 903 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 502 ... LastLast

Similar Threads

 1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
  Replies: 4289 Last Post: Yesterday, 10:18
 2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
  Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
 3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
 4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
  Replies: 992 Last Post: 17-09-2022, 09:32
 5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
  Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts