Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 903 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 526 ... LastLast
Results 501 to 520 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #501 SP
    Senior Member mark's Avatar

Re: Playstation 4

Eu ce am zis? Nu e 100% ca va fi asa insa e o idee si singura de a evita pirateria.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

2. #502 SP
    Member MSlv's Avatar
    de mult se vorbea de un sistem asemanator care sa omoare practic piata SH din care producatorii se plang ca nu castiga nimic... daca intradevar un joc sh nu va merge pe alta consola, cel mai probabil ti se va oferi "oportunitatea" sa activezi jocul contra cost, dar oare la ce cost?

3. #503 SP

Problema e alta, nu neaparat ca nu mai putem lua noi jocuri mai ieftine ci ca Sony n-o sa mai vina cu nimic inovator si ia drumul lui Apple care stau si nu mai fac nimic, doar scot modele noi de iphone-uri de care se plictiseste incet incet tot mai multa lume si trece la rivali.

4. #504 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Problema e alta, nu neaparat ca nu mai putem lua noi jocuri mai ieftine ci ca Sony n-o sa mai vina cu nimic inovator si ia drumul lui Apple care stau si nu mai fac nimic, doar scot modele noi de iphone-uri de care se plictiseste incet incet tot mai multa lume si trece la rivali.

Says the android fan with the galaxy s3 device. Oh wait ...

Sent from my Galaxy Note 2 GT-N7100

5. #505 SP
    Exactly, oh wait... Nu mai judeca fara sa sti.

6. #506 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by mark View Post
    Exactly, oh wait... Nu mai judeca fara sa sti.
    Nu cred ca ai inteles ce a spus...si el e tot android fan, galaxy note 2

7. #507 SP
    Member MSlv's Avatar
    pai... si treaba asta cu jocurile legate de cont PSN este o inovatie... dar nu dinaia care trebuie.

Altfel, procesor x86 amd si 8gb ram (probabil shared sistem+video) practic garanteaza ca pentru prima oara nu prea o sa se mai planga devii ca "domne, e greu de tot cu consolele astea sony sa programezi pe ele..." ceea ce ar mai insemna ca jocurile multiplatform nu vor mai arata sau misca bine doar pe xbox in primii ani de la lansare.

8. #508 SP

Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Nu cred ca ai inteles ce a spus...si el e tot android fan, galaxy note 2
    Nu-mi pasa ce fan e, eu nu tin partea nimanui. Am tinut mai mult la mine iPhone-uri si nu androide dar tot nu ma consider fan.

9. #509 SP
    Member eastbason's Avatar
    Eu zic sa ne linistim...! Pana nu o sa anunte sony ceva oficial...ne agitam aiurea. Toate specificatiile lor se pot schimba de la o saptamana la alta....

10. #510 SP

Mai devreme de vara lui 2013 nu aflam, daca nu vine apocalipsa pana atunci

11. #511 SP

Playstation 4

Ce as rade sa vina apocalipsa! Cred ca mă prapadesc de ras...

12. #512 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    da acolo nu zice ca vor fi jocuri digitale, zice doar ca nu vor putea fi folosite jocuri second hand.
    E mai mult decat ce spui tu. Daca ar fi asa pe mine nu m-ar deranja foarte tare. Insa cum "blochezi" jocurile retail second hand? Poti doar printr-un cod care se verifica online, altfel nu prea vad cum. Sau printr-o metoda de a "lega" jocul de prima consola pe care se instaleaza. Ambele metode sunt niste porcarii, mai ales a doua.

Eu daca azi cumpar un joc am pretentia sa-l pot juca si peste 10 sau chiar 20 de ani daca vreau. Ce garantie am eu ca peste 10 ani Sony va avea un server care sa-mi autentifice mie jocul cumparat azi? Asta in cazul primei metode. In cazul in care se leaga jocul de consola e si mai grav, ti-a crapat consola, adio la toate jocurile pe care le-ai activat pe consola.

13. #513 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Se va aplica "metoda diablo 3"

14. #514 SP
    Junior Member GeoGamer.ro's Avatar
    Deci nu as vrea sa pap Bull**** ....Da un click si tu aiciPS4 Release Date - The Countdown Begins | PS4 - Playstation 4 Sigur multi dintre voi care s-au uitat pe youtube au vazut acest model si e cam unicul model acceptabil pentru o consola a anului 2013 ca DESIGN . Nu va suna ciudat BATTLEFIELD 4 on ps3 MODERN WARFARE 4 on ps3 KILLZONE 4 on ps3...Suna ca si cum ai spune Crysis 2 on Pentium 1 WTF! Sper sa arate asa ... oricum daca va iesi sau nu in octombrie sau noiembrie vor iesi si fanbouy .. EU RAMAN LA PS3 CA E MAI TARE CA PS4, PS4 E CACA PS3 RULES !!!nu stie sa spuna sunt sarac afectat de criza ,,somer profesionist,, sau mami si tati nu imi da bani de ps4 la day 1 . intra pe site-uri si baga comentarii la greu ca un adevarat FANBOU ce este si apara onoarea ps3-ului, apoi cand ia ps4 isi da dislike singur la comentariu ...****ING NOOBIES .scuze pentru ultima faza da asa sa intamplat si cu ps3-ul la inceput

15. #515 SP

Playstation 4

O Doamne! Ce a fost asta?

16. #516 SP
    Banned isis's Avatar
    Nouă da, că mai dăm un game pe PS3/Xbox360 și avem nevoie de o rezoluție bună și ecran mare
    Mai mult de 720p nu ai nevoie pentru PS3/Xbox 360. Sunt 5 jocuri maxim care suporta 1080p, si diagonala mare la actuala generatie de console iara nu face bine, din cauza rezolutiei mici upscalata pe o suprafata mare, rezulta o imagine stearsa si fara claritate.

Quote Originally Posted by cryyo View Post
    O sa aibe optiunea sa o pui pe 1080p.
    Mai mult de 1080p nu o sa suporte Orbis, pe pariu. Si mi teama ca nici 1080p nu o sa suporte pana la finalul ciclului de viata. Vezi actualele Call of Duty [1024x600], Alan Wake [960x544], Halo [1152x640] , care ruleaza in rezolutii sub 720p.

Uncharted, Killzone, God of War sau eu mai stiu ce minunatii, in rezolutie native 4K, pe Orbis, sunt vise devenite realitate doar dupa foarte multa iarba.

17. #517 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGamer.ro View Post
    Deci nu as vrea sa pap Bull**** ....Da un click si tu aiciPS4 Release Date - The Countdown Begins | PS4 - Playstation 4 Sigur multi dintre voi care s-au uitat pe youtube au vazut acest model si e cam unicul model acceptabil pentru o consola a anului 2013 ca DESIGN . Nu va suna ciudat BATTLEFIELD 4 on ps3 MODERN WARFARE 4 on ps3 KILLZONE 4 on ps3...Suna ca si cum ai spune Crysis 2 on Pentium 1 WTF! Sper sa arate asa ... oricum daca va iesi sau nu in octombrie sau noiembrie vor iesi si fanbouy .. EU RAMAN LA PS3 CA E MAI TARE CA PS4, PS4 E CACA PS3 RULES !!!nu stie sa spuna sunt sarac afectat de criza ,,somer profesionist,, sau mami si tati nu imi da bani de ps4 la day 1 . intra pe site-uri si baga comentarii la greu ca un adevarat FANBOU ce este si apara onoarea ps3-ului, apoi cand ia ps4 isi da dislike singur la comentariu ...****ING NOOBIES .scuze pentru ultima faza da asa sa intamplat si cu ps3-ul la inceput
    ...
    Attached Images Attached Images dafuq.jpg

18. #518 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGamer.ro View Post

Asta-i fiu' nelegitim a lu' Mentorica sa moara Gibilan si gasca lui.

19. #519 SP

))

20. #520 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by eastbason View Post
    O Doamne! Ce a fost asta?
    Cred ca sindromul tourette

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 903 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 526 ... LastLast