Eu ce am zis? Nu e 100% ca va fi asa insa e o idee si singura de a evita pirateria.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Eu ce am zis? Nu e 100% ca va fi asa insa e o idee si singura de a evita pirateria.
de mult se vorbea de un sistem asemanator care sa omoare practic piata SH din care producatorii se plang ca nu castiga nimic... daca intradevar un joc sh nu va merge pe alta consola, cel mai probabil ti se va oferi "oportunitatea" sa activezi jocul contra cost, dar oare la ce cost?
Problema e alta, nu neaparat ca nu mai putem lua noi jocuri mai ieftine ci ca Sony n-o sa mai vina cu nimic inovator si ia drumul lui Apple care stau si nu mai fac nimic, doar scot modele noi de iphone-uri de care se plictiseste incet incet tot mai multa lume si trece la rivali.
pai... si treaba asta cu jocurile legate de cont PSN este o inovatie... dar nu dinaia care trebuie.
Altfel, procesor x86 amd si 8gb ram (probabil shared sistem+video) practic garanteaza ca pentru prima oara nu prea o sa se mai planga devii ca "domne, e greu de tot cu consolele astea sony sa programezi pe ele..." ceea ce ar mai insemna ca jocurile multiplatform nu vor mai arata sau misca bine doar pe xbox in primii ani de la lansare.
Eu zic sa ne linistim...! Pana nu o sa anunte sony ceva oficial...ne agitam aiurea. Toate specificatiile lor se pot schimba de la o saptamana la alta....
Mai devreme de vara lui 2013 nu aflam, daca nu vine apocalipsa pana atunci
E mai mult decat ce spui tu. Daca ar fi asa pe mine nu m-ar deranja foarte tare. Insa cum "blochezi" jocurile retail second hand? Poti doar printr-un cod care se verifica online, altfel nu prea vad cum. Sau printr-o metoda de a "lega" jocul de prima consola pe care se instaleaza. Ambele metode sunt niste porcarii, mai ales a doua.
Eu daca azi cumpar un joc am pretentia sa-l pot juca si peste 10 sau chiar 20 de ani daca vreau. Ce garantie am eu ca peste 10 ani Sony va avea un server care sa-mi autentifice mie jocul cumparat azi? Asta in cazul primei metode. In cazul in care se leaga jocul de consola e si mai grav, ti-a crapat consola, adio la toate jocurile pe care le-ai activat pe consola.
Deci nu as vrea sa pap Bull**** ....Da un click si tu aiciPS4 Release Date - The Countdown Begins | PS4 - Playstation 4 Sigur multi dintre voi care s-au uitat pe youtube au vazut acest model si e cam unicul model acceptabil pentru o consola a anului 2013 ca DESIGN. Nu va suna ciudat BATTLEFIELD 4 on ps3
MODERN WARFARE 4 on ps3
KILLZONE 4 on ps3
...Suna ca si cum ai spune Crysis 2 on Pentium 1
WTF! Sper sa arate asa ... oricum daca va iesi sau nu in octombrie sau noiembrie vor iesi si fanbouy .. EU RAMAN LA PS3 CA E MAI TARE CA PS4, PS4 E CACA PS3 RULES !!!nu stie sa spuna sunt sarac afectat de criza ,,somer profesionist,, sau mami si tati nu imi da bani de ps4 la day 1 . intra pe site-uri si baga comentarii la greu ca un adevarat FANBOU ce este si apara onoarea ps3-ului, apoi cand ia ps4 isi da dislike singur la comentariu ...
****ING NOOBIES
.scuze pentru ultima faza da asa sa intamplat si cu ps3-ul la inceput
Mai mult de 720p nu ai nevoie pentru PS3/Xbox 360. Sunt 5 jocuri maxim care suporta 1080p, si diagonala mare la actuala generatie de console iara nu face bine, din cauza rezolutiei mici upscalata pe o suprafata mare, rezulta o imagine stearsa si fara claritate.Nouă da, că mai dăm un game pe PS3/Xbox360 și avem nevoie de o rezoluție bună și ecran mare
Mai mult de 1080p nu o sa suporte Orbis, pe pariu. Si mi teama ca nici 1080p nu o sa suporte pana la finalul ciclului de viata. Vezi actualele Call of Duty [1024x600], Alan Wake [960x544], Halo [1152x640] , care ruleaza in rezolutii sub 720p.
Uncharted, Killzone, God of War sau eu mai stiu ce minunatii, in rezolutie native 4K, pe Orbis, sunt vise devenite realitate doar dupa foarte multa iarba.
Bookmarks