Ce conversație de 2 lei...
Ai primit răspunsuri corespunzătoare. Dacă vrei flame încearcă dincolo ca e mai ieftin.
---------- Post added 11-07-2014 at 20:01 ----------
Și acum am primit PM cu aceeași întrebare![]()
Ce conversație de 2 lei...
Ai primit răspunsuri corespunzătoare. Dacă vrei flame încearcă dincolo ca e mai ieftin.
---------- Post added 11-07-2014 at 20:01 ----------
Și acum am primit PM cu aceeași întrebare![]()
Pot sa LOL ?!)
Deci da ,se poate vorbi pe ps4 chiar si fara skype .
Exista in meniul ps4 o sectiune denumita party chat, de acolo iti ti conversatiile fara probleme , consolele sunt ambele bune, depinde si ce exclusivitati preferi, eu as alege si a doua oara tot ps4.
Nu există mai bun, singurele diferenţe care le văd eu sunt: design-ul, piaţa jocurilor, şi sunt mai mulţi useri cu PS4.
PS4 pot sa il conectez la monitoru de pc ? Am auzit ca iti trb neaparat plasma . Eu nu am plasma , si am auzit ca pot sa il conectez la monitor
---------- Post added 11-07-2014 at 19:20 ----------
Pe ps4 cu party chat pot sa vb cu unu de pe pc? Pot folosi party chat cand ma joc , adica sa vb
Poti sa conectezi consola la monitorul de la pc atat timp cat monitorul are intrare de HDMI. Si nu, nu poti vorbi cu cineva de pe PS4 cu cineva de pe pc.
Nu, dar poti sa-l folosesti cand mananci. :/ Sau cand iti faci temele, faci un party chat cu tovarasii si-l despicati pe Eminescu-n patru.
n am nevoie de nici un merci...daca pot sa ajut sau sa fac un bine dece sa nu.... stiu cum ii stereotipul romanuluidar sincer din 10 romani "speciali" mereu am speranta ca exista macar 1 de calitate
si cand o sa apuc si eu sa am timp de ps4 sper sa dau add macar la 2 3 cu care sa impartasesc acelasi hobby cu un vibe pozitiv ca s satul sa tot vb alte limbi in jocuri nu ca as fi mandru ca s roman insa nici rusine nu imi este
![]()
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks