Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 618 of 903 FirstFirst ... 118 518 568 608 616 617 618 619 620 628 668 718 ... LastLast
Results 12,341 to 12,360 of 18058

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #12341 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Summer Sale week 1, eu nu am găsit nimic interesant, poate găsiți voi
    http://blog.us.playstation.com/2015/...-up-to-70-off/
    A venit oferta și pt Europa, mi se pare mult mai ok, sunt curios la ce preț le găsim pe Store-ul nostru
    http://blog.eu.playstation.com/2015/...-starts-today/

2. #12342 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    The Telltale Games Collection
    Original price £79.99/€99.99
    Offer price £99.99/€49.99
    20% additional PS Plus discount

Alien: Isolation
    Original price £39.99/€49.99
    Offer price £49.99/€14.99
    10% additional PS Plus discount

trololo

3. #12343 SP
    Junior Member sir_sanjei's Avatar
    Dupa jumate de ora de cautari si incercari si nici o sansa de reusita ma puteti undruma spre un site de unde sa pot cumpara cupoane pt uk. Mi expirat plusul si vreau sa il activez iar.

4. #12344 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Cum sa poti juca de la egal la egal cand vin unii cu măgăriile astea?
    Eu as spune ca sunt unii care ar face fata... joaca expertii cu gamepad-ul de zici ca nu-i adevarat (inclusiv FPS-uri). Insa marea majoritate nu are nicio sansa. La fel de grav insa e faptul ca incet-incet consolele devin PC-uri (cu tone de periferice) in timp ce PC-urile incearca incet-incet sa devina console (vezi SteamOS/SteamPC). Maine-poimaine vad ca apare Office pentru PS4...

---------- Post added 29-07-2015 at 15:30 ----------

Quote Originally Posted by sir_sanjei View Post
    Dupa jumate de ora de cautari si incercari si nici o sansa de reusita ma puteti undruma spre un site de unde sa pot cumpara cupoane pt uk. Mi expirat plusul si vreau sa il activez iar.
    Ai in header-ul site-ului un banner mare cu AllRoMedia, unde se ocupa RobertDinu. Vezi daca-ti fac cu ochiul preturile...

5. #12345 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Incearca bannerul din susul forumului. Mai direct aici:
    Playstation Network Cards
    Este userul RobertDinu de pe forum.

LE: mda, a fost mai rapid MonkY

6. #12346 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by sir_sanjei View Post
    electronicfirst.com sau cdkeys.com pt UK și Amazon.com pt US

7. #12347 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pt UK mereu imi iau de pe cdkeys.com

8. #12348 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Pt UK mereu imi iau de pe cdkeys.com
    daca le dai un like pe facebook ai 5% discount

9. #12349 SP
    Member Striker09's Avatar
    M-au enervat cei de la cdkey.com pentru ca au schimbat valuta și parcă prea mare diferență fata de acum 1 an sau 2. Dar verificând preturile tot cu ei ieși cel mai ieftin.

10. #12350 SP
    Member musat's Avatar
    Jocurile din august

11. #12351 SP
    Member bdevil's Avatar
    A mai avut cineva probleme cu PS Support-ul pe Romania? Cel cu mail de Bulgaria. Le-am trimis un mail pe 6 iulie, in care le-am zis c-am achizitionat Destiny PS4 de la eMag care avea inclus un voucher de PS+ pe 30 de zile, bineinteles care nu a functionat. Le-am dat un mail sa-mi trimita unul nou, si de-atunci sustin ca e ''pending'' permanent (raspund la mailuri, dar sustin ca e ''pending in baza de date''). Mai e putin si se fac 30 de zile de pending. Asa greu se misca in solutionarea problemelor?

12. #12352 SP
    Member musat's Avatar
    De 2 ore ma tot deconecteaza de la serverele EA , in timpul jocului (plants vs zombie). Am pierdut o gramada de bani (daca nu termini misiunile si se deconecteaza in timpul jocului, pa pa banuti...). Te toata jena ! Ma gandesc sincer sa trec "la vecini".

13. #12353 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Serverele EA sunt varză pe ambele console, nu mai zic de PC. Nu scapi de probleme indiferent de platformă.

14. #12354 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by musat View Post
    De 2 ore ma tot deconecteaza de la serverele EA , in timpul jocului (plants vs zombie). Am pierdut o gramada de bani (daca nu termini misiunile si se deconecteaza in timpul jocului, pa pa banuti...). Te toata jena ! Ma gandesc sincer sa trec "la vecini".
    Si noi "vecinii" am avut aseara probleme cu serverele de Live. Trec problemele probabil in scurt timp pe ambele platforme!

15. #12355 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    EA sucks !

aseara nu te puteai loga pe BF4, decat cu mare insistenta in a reseta conexiunea la internet.

16. #12356 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.ign.com/articles/2015/07/...of-253-million
    3 million consoles were sold in the three month period ending June 30, up from 2.7 million sold in the same window last year. This means lifetime sales for the console now stand at 25.3 million - and it hasn't even been out for two years yet. In contrast, it took the PS2 a comparatively sluggish two years and eight months to hit 20 million units sold.

17. #12357 SP
    Junior Member opragnar's Avatar

18. #12358 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by opragnar View Post
    Daca cifrele ar conta.....
    Microsoft and Sony are two of the biggest companies in the world. Both have been producing widely adopted consumer and professional products for decades. In particular, each company produces competing gaming and entertainment consoles. Determining which company is actually bigger depends on what you’re measuring. If you go by the Fortune 500 list, you’ll find Microsoft was ranked No. 37 in 2012, while Sony, based in Japan, was No. 83 on the Fortune Global 500 list in 2012. Those rankings don’t tell the whole story, though, since the lists are based solely on revenue. For that reason, researchers use multiple metrics to get an overall picture of how big a company is.

19. #12359 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am si eu o intrebare, pentru cine se pricepe...

Eu am 2 conturi. 1 US si unul UK. Contul meu principal este UK. Daca downloadez un joc de PS Plus de pe US si imi expira PS Plus-ul, sterg contul de US si imi fac altul si cumpar iar PS Plus pe el, o sa pot sa ma mai joc acel joc de pe contul de UK ?

20. #12360 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Nu , trebuie sa ai activ PS + .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.