Pe US au început deja să dea coduri pentru beta.
Se baneaza MAC-ul router-ului nu IP-ul sau. Problema ramane insa, trebuie schimbat device-ul ce conecteaza PS4 la internet. Motivul e unul de securitate, gen banare a celor care fac lucruri nu prea ortodoxe pe PSN. Problema insa e ca pica si multi in situatia asta nevinovati si nu puteti restabili situatia pt ca nu avem un relatii clienti Sony calumea in tara...
Eu am acesta problema de conectare de pe un TP Link, acum daca prin lucruri nu prea ortodoxe pe PS te referi la faptul ca am cont de UK in loc de RO atunci sunt si eu guilty.
Solutia mea este sa ma conectez prin netul 3g de pe mobil la PSN si apoi schimb pe wireless. In felul asta reusesc sa joc Destiny fara probleme...
Acel lucru nu cred ca intra in categoria de lucruri neortodoxe ci mai degraba utilizarea unui cont de la un prieten pt a folosi jocurile de pe contul lui pe al tau (fara sa le platesti, logic) sau diferite hack-uri ori tentative de hacks.
Rog un moderator să șteargă aceste speculații, văd ca sunt oameni care cred aberațiile unora care vorbesc doar de dragul de a vorbi. Mulțumesc anticipat
Adevarul e ca PSN sufera de probleme tehnice, rezultate din tot felul de experimente de a imbunatati reteaua, iar Sony nu e capabil sa le gestioneze de cele mai multe ori. Nu e vb de banat useri si alte balarii. Efectiv modificarea unor protocoale, setari pe serverele de log-in in scopul optimizarii lor, cu investitii minime sau deloc duc la imposibilitatea unora de a accesa acest serviciu. La 20 de milioane de PS4 vandute la care adaugam si PS3-urile existente investitiile in infrastructura retelei ar fi trebui sa creasca exponential.
Sony NU POATE filtra MAC-urile routerelor. Doar furnizorul de servicii internet, oricare ar fi el, poate face asta.
Mie imi merge perfect de un an , doar pe partea de download sunt fluctuatii, routerul este un assus.
Same here, eu am un TP Link D600, si folosesc aproape exclusiv wireless-ul. Am folosit cablul (tras insa tot din router, nu direct in consola prin pppoe) doar de vreo doua ori, cand a trebuit sa descarc vreo 3 jocuri in acceasi zi, si aveam nevoie sa se intample asta cat eram la munca.
PS: am net de la RDS (500 mb)
Nu stiu cum vi se pare voua insa eu cand platesc un serviciu am si pretentia de a functiona. E clar ca PSN la ora actuala nu functioneaza corespunzator si doar din cauza acestui motiv nu l-as plati si daca as avea acum un PS4. Ft posibil ca il voi lua anul viitor si doar sa joc Uncharted 4 dupa care sa-l revand. Dar ganditi-va asa: a trecut o perioada deja lunga de timp in care Sony nu a fost capabil sa mentina PSN pe linia de plutire. Microsoft poate. Nu e ok. Eu n-as sustine un asemenea serviciu. E pacat insa de consola ca au facut o bucata de tehnologie ft buna.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks