Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 638 of 903 FirstFirst ... 138 538 588 628 636 637 638 639 640 648 688 738 ... LastLast
Results 12,741 to 12,760 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #12741 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by Game View Post
    Care îmi poate explica și mie care ar fi motivul blocarilor IP de la routere? Nu prea am înțeles aici..eu am un router Huawei optical network terminal hg8245h,îl mai are cineva care a întâmpinat totuși problema cu netul la consola lui? Ca sa știu dacă voi fi nevoit sa îmi schimb router-ul
    Se baneaza MAC-ul router-ului nu IP-ul sau. Problema ramane insa, trebuie schimbat device-ul ce conecteaza PS4 la internet. Motivul e unul de securitate, gen banare a celor care fac lucruri nu prea ortodoxe pe PSN. Problema insa e ca pica si multi in situatia asta nevinovati si nu puteti restabili situatia pt ca nu avem un relatii clienti Sony calumea in tara...

2. #12742 SP
    Junior Member Mosteaca's Avatar
    Eu am acesta problema de conectare de pe un TP Link, acum daca prin lucruri nu prea ortodoxe pe PS te referi la faptul ca am cont de UK in loc de RO atunci sunt si eu guilty.
    Solutia mea este sa ma conectez prin netul 3g de pe mobil la PSN si apoi schimb pe wireless. In felul asta reusesc sa joc Destiny fara probleme...

3. #12743 SP
    Acel lucru nu cred ca intra in categoria de lucruri neortodoxe ci mai degraba utilizarea unui cont de la un prieten pt a folosi jocurile de pe contul lui pe al tau (fara sa le platesti, logic) sau diferite hack-uri ori tentative de hacks.

4. #12744 SP
    Junior Member Game's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Se baneaza MAC-ul router-ului nu IP-ul sau. Problema ramane insa, trebuie schimbat device-ul ce conecteaza PS4 la internet. Motivul e unul de securitate, gen banare a celor care fac lucruri nu prea ortodoxe pe PSN. Problema insa e ca pica si multi in situatia asta nevinovati si nu puteti restabili situatia pt ca nu avem un relatii clienti Sony calumea in tara...
    Pai și asta înseamnă că,va trb sa chem rds-ul sa îmi schimbe rooter-ul de la ei pt k sony ii baga în oala și pe aia care doar vor sa joace totul legal pe net? Nu prea e cv ok

5. #12745 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Rog un moderator să șteargă aceste speculații, văd ca sunt oameni care cred aberațiile unora care vorbesc doar de dragul de a vorbi. Mulțumesc anticipat

6. #12746 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Rog un moderator să șteargă aceste speculații, văd ca sunt oameni care cred aberațiile unora care vorbesc doar de dragul de a vorbi. Mulțumesc anticipat
    Deci pana la urma care e adevărul deoarece sunt complet în ceata...

7. #12747 SP
    Member luciteck's Avatar
    Adevarul e ca PSN sufera de probleme tehnice, rezultate din tot felul de experimente de a imbunatati reteaua, iar Sony nu e capabil sa le gestioneze de cele mai multe ori. Nu e vb de banat useri si alte balarii. Efectiv modificarea unor protocoale, setari pe serverele de log-in in scopul optimizarii lor, cu investitii minime sau deloc duc la imposibilitatea unora de a accesa acest serviciu. La 20 de milioane de PS4 vandute la care adaugam si PS3-urile existente investitiile in infrastructura retelei ar fi trebui sa creasca exponential.

8. #12748 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Foarte bine punctat, doar o corectură mică, 25 de milioane de PS4

9. #12749 SP
    Member xenocid's Avatar
    Sony NU POATE filtra MAC-urile routerelor. Doar furnizorul de servicii internet, oricare ar fi el, poate face asta.

10. #12750 SP
    Member luciteck's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Foarte bine punctat, doar o corectură mică, 25 de milioane de PS4
    My bad, deja de la 20 de milioane m-am oprit din numarat

11. #12751 SP
    Ok,pai și care ar fi rezolvarea acestor probleme?

12. #12752 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Să trecem cu toții pe xbox one

13. #12753 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Mac-ul la router poti sa il schimbi din setari oricand

14. #12754 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by jacksonikus View Post
    Să trecem cu toții pe xbox one
    Ha,ha, ar insemna nu ca gramada cere varf, ci varful cere gramada. Daca vine potopul de iubitori de PS va nenorocim si voua serverele.

15. #12755 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Mie imi merge perfect de un an , doar pe partea de download sunt fluctuatii, routerul este un assus.

16. #12756 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Same here, eu am un TP Link D600, si folosesc aproape exclusiv wireless-ul. Am folosit cablul (tras insa tot din router, nu direct in consola prin pppoe) doar de vreo doua ori, cand a trebuit sa descarc vreo 3 jocuri in acceasi zi, si aveam nevoie sa se intample asta cat eram la munca.

PS: am net de la RDS (500 mb)

17. #12757 SP
    Nu stiu cum vi se pare voua insa eu cand platesc un serviciu am si pretentia de a functiona. E clar ca PSN la ora actuala nu functioneaza corespunzator si doar din cauza acestui motiv nu l-as plati si daca as avea acum un PS4. Ft posibil ca il voi lua anul viitor si doar sa joc Uncharted 4 dupa care sa-l revand. Dar ganditi-va asa: a trecut o perioada deja lunga de timp in care Sony nu a fost capabil sa mentina PSN pe linia de plutire. Microsoft poate. Nu e ok. Eu n-as sustine un asemenea serviciu. E pacat insa de consola ca au facut o bucata de tehnologie ft buna.

18. #12758 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Dar ce probleme are PSN? Merge fără probleme și intru zilnic pe consolă.

19. #12759 SP
    Member luciteck's Avatar
    Probleme are multe, de obicei le observi atunci cand esti direct afectat. Mai multe discutii puteti gasi aici, pentru cine e curios, desi mie daca mi-ar merge nu as fi

Cannot Connect to PSN - Page 32 - PlayStation Forum

20. #12760 SP
    Member dan1703's Avatar
    Dant3: era: Antena 3 e aici? Te oftici! )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.