Jocul a aparut prima data pe PS3, versiunea de PS4 este refacuta dupa acea versiune, dar jocul este SUPER. Cel putin mie mi-a placut. Deadpool este mortal, plin de glume si multa actiune.
Jocul a aparut prima data pe PS3, versiunea de PS4 este refacuta dupa acea versiune, dar jocul este SUPER. Cel putin mie mi-a placut. Deadpool este mortal, plin de glume si multa actiune.
Clar nu merită banii ăia.
O vreme a dispărut din magazine alături de restul jocurilor Marvel publicate de Activision fiindcă le-a expirat licența... dar când au auzit că e rost de $$$, l-au băgat din nou. La preț full, cum altfel.
Cât despre joc, plictisitor, repetitiv, level design-ul e o ruină, gameplay reciclat. Povestea avea potențial, caracterul e tare, păcat că au ales calea ușoară cu jocul ăsta.
Îți recomand să NU dai atâția bani pe el. Și 10 euro e mult pentru ce oferă. În 2013 a fost în jur de 7 euro pe Amazon (varianta de PC), asta ca să-ți faci o idee.
Salutare, vreau sa-mi cumpar si eu un ps4 si din cate am inteles sunt mai multe variante de ps4.
Cum imi dau seama care este ultima varianta ???
Sent from my iPhone using Tapatalk
In seara asta avem PlayStation Experience. Stie cineva o ora exacta?
Sent from my iPad using Tapatalk
@cosmins : inca nu are data de lansare, numai beta:
https://www.playstation.com/en-us/ga...ounce:11_19_15
am primit un cod de activare pentru doom closed alpha , are cineva idee cum se activeaza pe ps4 ?![]()
@toto: intri in Playstation Store (din meniu) - Redeem Codes. Introduci codul (fara pauze) si ai jocul in libraria ta. Intri in librarie si il descarci de acolo.
Cum se poate scapa de lagul persistent, ce dupa un timp devine exasperant ( maxim ), de pe minunata consola PS4 ?
Am lag cand vreau sa intru in party, cand dau la friends, astept sa se incarce de zici ca stau cu oile pe camp, si lucruri de acest gen. Conexiunea la internet este pe cablu, fir ( LAN ) bagat in router si in ps4. Exista o posibilitate prin care se poate opri lagul acesta, gen sa fie ceva setari ce trebuie facute la router sau ceva asemanator ?
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks