E versiune digitală
Ce sunt cu erorile astea pe psn store!!Si viteza de download asa de mica , 18 GB pe bune 5 ore!! Am un code voucher pe o luna pentru psn multiplayer si nu ma pot loga nici cum . Si maine ma duceam sa dau 250 lei pe o subscriptie pe un an intreg , ce fac ii dau degeaba, banii aia?
Salut.
Ieri am achizitionat si eu o consola ps4 de la MG. Am conectat-o (un router TP-LINK WR840N cablu/wi-fi) dar nu merge sa ma loghez la PSN.
Mentionez ca de pe calculator ma pot conecta.
Stie cineva de ce nu ma pot loga pe PSN din consola?
Multumesc
Da , am rezolvat cu un cont pe uk , pe cel de romania , se misca lent psn. A trebuit sa imi schimb nicku din nou.
---------- Post added 18-09-2015 at 23:49 ----------
Incredibil , mai putin si e ora doua noaptea , am pus discu cu destiny in consola pe la 7 seara. Si abia 6 gb de download.
Inca nu ati invatat ca de atat timp Sony, v-o trage pe la spate? Eu sincer nu toleram asemenea bataie de joc. Ori imi oferi ce platesc ori am plecat. Vindeam de mult PS4 si treceam la Xbox One. Sunt totusi aproape 2 ani de inconsecvente, adica sa ma ierte dumnezeu.
Si eu am avut probleme cu PSN, pana am schimbat router-ul, am avut un Tp-Link TL-WR841ND, peste 4 saptamani de probleme am avut, aupa ce am luat Asus RT AC55U, totul merge bine, pacat ca Ps4 nu are fregventa de 5k ghz, dar e bun de tot imi ia cu 10 mB pe wireless.
Aveti probleme cu logarea pe uk ? Pe mine m-a scos de tot din joc si nu mai pot sa dau log in.
Floris308 id psn. Am nevoie de colegi , pentru Vurok ,nu pot sa il fac singur.
---------- Post added 20-09-2015 at 12:55 ----------
Se aude un sunet ciudat la ps4 , son 20 in 20 minute cam asa , ca si cum ar vibra un telefon !! Aveti idee ce sa fie?
Salu ! Aveti ideie daca cumpar un cablu hdmi de vreo 10 m imi va mai merge ps4 la aceiasi calitate ? adica nu vreau sa aiba lag, sau sa se vada cu dungi.
Aveti ideie ?
Bookmarks