Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 645 of 903 FirstFirst ... 145 545 595 635 643 644 645 646 647 655 695 745 ... LastLast
Results 12,881 to 12,900 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #12881 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Nu spun acest lucru doar ca problemele pe partea online a rivalilor de la Microsoft sunt mult mult mai putine decat cele de la Sony. Nu ma intelege gresit, personal imi place consola celor de la Sony mai mult decat Xbox One, insa problemele astea aparute ft des la Sony m-au facut sa-mi schimb parerea despre ei. Vroiam sa iau un next gen de la Sony dar cred ca incet si sigur ma razgandesc + ca ma tenteaza ft tare si Forza 6 Edition.

2. #12882 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Sony pe partea de software și infrastructură sunt în urma celor de la Microsoft. Cred că asta este clar acum.
    Dar din fericire pentru ei au niște jocuri exclusive foarte frumoase.

3. #12883 SP
    Junior Member itachi72's Avatar

4. #12884 SP
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    Sony pe partea de software și infrastructură sunt în urma celor de la Microsoft. Cred că asta este clar acum.
    Dar din fericire pentru ei au niște jocuri exclusive foarte frumoase.
    Sunt perfect de acord cu tine. Baiul e ca atunci cand sevicii de 2 lei ca cele oferite de Sony iti strica experienta nu se mai numeste gaming. Eu cel putin asa vad lucrurile. Daca imi iau best of the best in ceea ce priveste gaming (ca la console eu pe astea le vad cele mai performante si ok) am si pretentia ca CEL PUTIN sa mearga. Daca nu merge renunt si caut alternativa, eu asa privesc.
    Iti mai dau un exemplu: daca iau un smartphone si nu se comporta cum vreau atunci il vand si iau altceva de la concurenta pana ma multumeste. Adica nu ma incapatanez sa stau pe un lucru care ma enerveaza.

5. #12885 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Sunt perfect de acord cu tine. Baiul e ca atunci cand sevicii de 2 lei ca cele oferite de Sony iti strica experienta nu se mai numeste gaming. Eu cel putin asa vad lucrurile. Daca imi iau best of the best in ceea ce priveste gaming (ca la console eu pe astea le vad cele mai performante si ok) am si pretentia ca CEL PUTIN sa mearga. Daca nu merge renunt si caut alternativa, eu asa privesc.
    Iti mai dau un exemplu: daca iau un smartphone si nu se comporta cum vreau atunci il vand si iau altceva de la concurenta pana ma multumeste. Adica nu ma incapatanez sa stau pe un lucru care ma enerveaza.
    bre ce insistent esti, tocmai iti explicase ca are ce conteaza cel mai mult: jocuri. De aia bate vantul in aria xbox, ca are microsoft servicii-servere bune.

6. #12886 SP
    Aici parerile sunt impartite...

7. #12887 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Nu stiu ce probleme ai tu pe PSN, dar la mine merge. Da, viteza de download e cateodata de *****, dar asta nu vad ce treaba are cu gaming-ul in sine. In rest, nu am avut probleme cu jucatul online. Merge, n-am deloc lag, nu pica, etc.

8. #12888 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Aici parerile sunt impartite...
    Pe aici s-a tot vorbit in ultima vreme de Bloodborne, The Order 1886, amu se discuta despre Until Dawn. Acum, cu toata dragostea, cred ca asa de mare e plictiseala in aria vecina incat cateodata mai dau unii navala pe aici sa bage jordeaua printre gard.

9. #12889 SP
    kkkotto07, mie imi plac ambele platforme dar nu pot sa nu fiu nervos pe cei de la Sony cand lor pur si simplu nu le pasa sa ofere un minim de suport clientilor din RO chit ca au lansat mare si tare PSN in RO. In fine, daca nu ati citit ma apuc sa va insir aici, daca vreti, user-ii care au avut si unii care inca au probleme cu PSN si nu au conturi doar de RO. Iar cand singura rezolvare la problema conectivitatii la PSN e sa schimbi router-ul, apai doamne iarta-ma...

10. #12890 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Nu trebuie sa schimbi routeru , alternativa , e sa iti faci cont de uk . Asa am facut si eu si acum nu mai am probeme , atat doar ca viteza de dat jos un joc , e groaznica. Am luat Destiny Legendary Edition , am avut un cod voucher pe o luna la subscriptie la ps plus , am incercat sa il bag pe contu de ro si nu ma lasat , mi-am facut cont de uk si acum nu am nici o problema.

11. #12891 SP
    Iti imaginezi si tu ca solutia asta va fi adoptata de 1% din cei cu probleme. Adica nu iti vine sa-ti lasi contul principal de-o parte cu n jocuri pe el, achievements facute si PS Plus cumparat pe 1 an doar ca sa faci alt cont si sa cumperi iar PS Plus pe el...

12. #12892 SP
    Member enemigo's Avatar
    Am un voucher code pt. 20 % discount la orice achizite din UK Store. E valabil pana in 23 septembrie. Il voi da la prima persoana care-mi da un PM.

13. #12893 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    A ajuns la mine,merci

14. #12894 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Iti imaginezi si tu ca solutia asta va fi adoptata de 1% din cei cu probleme. Adica nu iti vine sa-ti lasi contul principal de-o parte cu n jocuri pe el, achievements facute si PS Plus cumparat pe 1 an doar ca sa faci alt cont si sa cumperi iar PS Plus pe el...
    De ce sa-ti faci inca o data subscriptie PS+ ? Seteaza contu pe primary si apoi poti juca multiplayer de pe orice alt cont facut pe consola.

Eu nu stiu ce probleme are lumea cu PSN-ul, mie unu nu-mi da erori, nu se deconecteaza, merge ok. Precum ziceau si altii, doar viteza de de download e mica dar daca pun pause and resume pana la urma o ia la fuga.

15. #12895 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    As vrea si eu niste recomandari de casti pentru PS4, pe langa cele Gold. Ma intereseaza in special sa se auda bine in jocuri, dar si microfonul sa fie decent.

16. #12896 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Astea ar fi ; Casti cu microfon Kingston HyperX Cloud, Negru - eMAG.ro pret si calitate buna. Spre castile astea tind si eu , sau ar mai fi o varianta mai scumpa Casti cu microfon Kingston HyperX Cloud II Pro, Red - eMAG.ro

17. #12897 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Heii
    Sunt putin disperat,
    Aveam consola in rest mode si mama s-a gandit sa-mi scoata consola din priza.
    Credeți ca s-a intamplat ceva?
    Tin sa Menționez ca am aprins-o si mi-aratat chestia cu safe-modul si apoi am gasit totul cum era.
    Va rog un raspuns,ceva?

18. #12898 SP
    Member musat's Avatar
    Stai linistit. Nu este nici o problema.

19. #12899 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Merci.
    Acum m-am linistit.

20. #12900 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Astea ar fi ; Casti cu microfon Kingston HyperX Cloud, Negru - eMAG.ro pret si calitate buna. Spre castile astea tind si eu , sau ar mai fi o varianta mai scumpa Casti cu microfon Kingston HyperX Cloud II Pro, Red - eMAG.ro
    Oare la cele Cloud 2 Pro merge surround la PS4? Adica sa-l conectezi prin usb.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.