A aparut mega bundle-ul la preorder la Altex, dar nu are o data de lansare. Consola PlayStation 4 + camera + extra DualShock 4 Controller + joc Killzone - Shadow Fall | ALTEX
A aparut mega bundle-ul la preorder la Altex, dar nu are o data de lansare. Consola PlayStation 4 + camera + extra DualShock 4 Controller + joc Killzone - Shadow Fall | ALTEX
Am si eu vreo 7 precomenzi, 4 pe numele meu si 3 pe numele altei persoane (altex, domo, emag, media galaxy)... Am trimis un mail celor de la altex sa ii intreb daca imi vor aduce consola mai devreme de 29...astept raspuns inca.
app .. eu nu stiu ce sa fac .. am dat deja precomanda la ps4 .. si nu prea as mai vrea sa il i.au .. nu stiu daca se merita intradevar sa iti cumperi ps4 acum ... :... + ca m.ai stau sa imi pierd si viitorul in casa .. nu stiu ! .. poate imi puteti da un sfat ?
P.S : stiu ca nu am postat la topicul potrivit .. va rog sa ma scuzati
!
scoala de vedete?
uite aici sfat: ia-ti-l acum si distreaza-te, de ce sa faci rau si sa te plictisesti cand poti face bine si sa te distrezi?
Are dreptate omu'. Inca nu ai ce sa te joci. Si eu eram chitit sa-l iau day one, dar m-am razgandit. E super pretul, dar pentru Killzone si Knack nu il iau. Peste 6 luni poate. Peste 1 an sigur.
ai ce sa te joci cum sa nu doar ca nu sunt f multe jocuri si daca iti bagi ps+ ai in fiecare luna cate 1 joc gratis
Salut !
Ma deranjeaza ca pe acest topic se posteaza dezinformari de genu " nu ai ce sa te joci pe Playstation 4 " .
Hai sa vedem o lista cu jocuri :
Assassin's Creed IV: Black Flag
Battlefield 4
Call of Duty: Ghosts
Blacklight: Retribution
Contrast
FIFA 14
Killzone Shadow Fall
Knack
Resogun
Trine 2: Complete Story
Warframe
Don't Starve: Console Edition
EA SPORTS™ NBA LIVE 14
Angry Birds™ Star Wars
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Need for Speed™ Rivals
NBA 2K14
Madden NFL 25
Just Dance® 2014
Posibil sa fi omis ceva , ideea este ca la cate ore de gameplay se pot pierde pe jocurile respective nu cred ca afirmatii de genul celor de mai sus informeaza corect cumpratorul.
Multumesc.
Probabil era o afirmatie de genul "nu prea ai ce sa te joci" care este adevarata :-).acum totul tine de gusturi, personal eu as juca 3 jocuri din lista, restul le-am jucat pe alte platforme sau nu imi plac.
am primit raspuns de la Altex
Buna ziua,
Va multumim pentru mesaj.
Va informam ca data oficiala de lansare/livrare este 29.01.2014, pentru o livrare mai rapida de aceasta data, urmariti adresa dvs de e-mail.
Cu respect,
Florin Chitonu
@Mausika Ai omis Sound Shapes.Un joc superb.
Afirmatia ca nu prea sunt jocuri este adevarat pe jumate.Jocuri sunt insa multe sunt old-gen,sau jocuri care nu merita jucate (AB Star Wars).Eu nu regret ca am luat PS4 asa devreme,e adevarat ca in ultimul timp se odihneste un pic,dar de jucat este,numai sa fie pe placul nostru,eu de ex. nu suport porcariile de EA games,si COD.
Abia astept sa apara Driveclub,Infamous,The Order si Uncharted.
La fel si eu JeNeI ! Nu regret nici macar o secunda pentru ca mi-am cumparat consola mai devreme si chiar daca nu am garantie, sunt foarte multumit. Am 3 jocuri , Fifa 2014, Killzone si LEGO Marvel Super Heroes, jocuri care imi ocupa ceva timp pana la lansarea lui Infamous si Driveclub .
Va sugerez sa nu va mai amagiti cu idei de genu " nu sunt jocuri ", " se merita peste 1 an ", gresit total aceasta conceptie ! Daca va doriti un lucru si aveti posibilitatea sa il cumparati, numai stati pe ganduri !
Sa inteleg ca daca am precomanda facuta la Altex respectiv eMag, trebuie sa astept o confirmare de la ei?
Eu unul am precomenzile facute in luna decembrie, cam ce sanse as avea sa fie vreuna din ele onorate la lansare?
Sa efectuezi plata cu card si sa optezi livrare la domiciliu in data lansarii.
Eu cel putin asta am facut.
Undeva pe la inceputul lunii am facut o comanda de PS4+Killzone Bundle de la Amazon, deoarece scriau ca vor avea stocuri pe 15 Ianaurie. Tocmai am vorbit cu cei de la customer service si mi-au confirmat ca data de livrare va fi impinsa la 25 ianuarie deoarece nu au stocuri.
Oare va primi Romania stocuri pentru livrarea de pe 29, cand Amazon UK abia primesc pentru 25 ?
By tudyniuz in forum Health, Food & Sports
By AndRewqp in forum Offtopic
By Snake in forum Microsoft Xbox One
By Rasko in forum Sony PlayStation 4
By MonkY in forum Console News
Bookmarks