Culmea, eu am auzit ca cineva a primit o consola de la domo, dar pana nu vad nu cred. M-am lasat păcălit o data, mi-a ajuns
LE: Termen livrare: La comanda in 3-15 zile.
Off: Primiţi comenzi? Culcat!
Culmea, eu am auzit ca cineva a primit o consola de la domo, dar pana nu vad nu cred. M-am lasat păcălit o data, mi-a ajuns
LE: Termen livrare: La comanda in 3-15 zile.
Off: Primiţi comenzi? Culcat!
Pe chestiunea domo s-a mai discutat, e termenul ala de livrare cu 3-15 zile inca de acum cateva luni.
Te suna cineva de la departamentul vanzari a doua zi si-ti spune ,,deocamdata produsul nu este disponibil in Romania dar va putem contacta in momentul in care il vom aduce etc." (era si cineva pe forum care a postat un SS acum cateva saptamani intreband daca e pe bune faza)
Da, ma rog... Cu gainarii pe sub mana e posibil ... Totusi cred ca stocurile vor ajunge în RO dupa 10 ianuarie, avand in vedere ca a fost perioada de sărbători si ca in decembrie nu existau stocuri nicăieri.
Eu am precomanda la Domo de acum > 2luni (la eMag am de la lansare). Dupa ce am facut precomanda, m-a sunat un dude de la ei sa imi spuna ca imi aduc consola la jumatatea lui decembrie (eu ii spuneam ca am citit pe forumuri ca nu va fi asa, el o tinea pe a lui). Evident nu am mai auzit de ei de atunci. Macar eMag nu mi-au facut sperante aiurea, au modificat pe site si asta a fost. Cred ca o sa apara consola la toti in aceeasi perioada si voi lua de la eMag, macar ei nu au fost atat de pe dinafara![]()
Pe aia de la DOMO si daca ii suni acuma o sa-ti zica ca iti vor aduce consola la jumatatea lui decembrie![]()
Ghinionul dracului !!!!!
Am avut 3 tovarasi in 3 tari diferite in 10-15dec.2013, dupa lansare in eu, si nu mi-au gasit nici unul desi chiar au cautat. Apoi,din cauza problemelor aparute la consola ( posibil ca SONy sa fi fost sabotata de proprii ei angajati tratati pe post de sclavi, la centrul de asamblare din China),nu stiu daca ati citit careva despre asta... am decis sa astept lansarea in Ro, ma voi duce la Altex, am sa dau o atentiede 100 ron, la angajatului de pe raionul de gaming,(cu cateva zile inainte de 29.01) pt a ma recomanda ca fiind fratele lui, si a imi rezerva o consola la sigur + 1000 ron pt un eventual start in materie de jocuri pt ea (activare ps+ pe un an si 1-2 jocuri.)
Ca idee >>>>exista niste increzuti,nerusinati care au un magazin de gaming la UNIRII,BUC etj 3(cum urci scarile rulante), si au ceva stoc de PS4 acolo,varianta simpla...la nesimtitul pret de 2900 ron. App gasiti si XboxO, la 3500 ron)... In afara de pret te mai lovesti si de aroganta lor!
Va recomand sa va feriti de vanzatorii din Unirea de la etajul 3 a.k.a Playcom, despre care se stie ca sunt tepari. Cat despre 100 de ron angajatului de pe raion... nu vad de ce i-ai da. Fa-ti o precomanda si gata.
Nu te sfatuiesc sa dai nicio atentie, dupa ce ca sunt incompetenti si nesimtiti ii mai inveti si la bani. Pe 29 vor avea majoritatea magazinelor si sa vezi cat o sa mai putrezeasca consolele pe rafturi.
Ia linistit cu precomanda si gata.
buna asta cu ,,atentia" de 100RON oferita angajatului
,,-shefu, el e fratemiu, poate poti stii tu o consola PS4.. -k, chisc-o, si tu si fractu''
Haha.. se face totul cu spaga pt. ca ofera cativa fraieri si dupa se asteapta ca toti sa fim la fel de pro... generosi. Mai bine sa-i dai 1000 lei.
Vezi ca daca donezi 100 lei site-ului iei consola si mai repede. Eu asa am facut si am luat Xbox One si PS4.
Bafta!
Ar trebui sa fac acum precomanda la eMag sau Altex daca vreau PS4? Eu o sa fiu in sesiune in 29 si pana in 14 luna viitoare nu am timp nici sa suflu. Ma tem sa nu cumva sa termin sesiunea, sa dau comanda si sa imi spuna toti ca nu mai au stocuri.
@cromad007: tu chiar crezi ca pe 29 cand o sa apara consola, toate magazinele (Altex, Domo, Flanco, Carrefour, Real etc) dintr-un oras o sa ramana fara PS4? Eu unul nu cred si asta cu spaga la Altex este o prostie. O sa arunci 100 lei degeaba. Cum zice si 'naz', mai bine donezi la site.
si-ai plecat sper..
succes la capsuni mestere Manole, ai grija cum le culegi ca s-ar putea sa te intepi si nu mai poti juca cu DS4
Bookmarks