sunt in stoc pe amazon cateva
PlayStation 4 Back in Stock on Amazon - IGN
Amazon.com: PlayStation 4: Video Games
sunt in stoc pe amazon cateva
PlayStation 4 Back in Stock on Amazon - IGN
Amazon.com: PlayStation 4: Video Games
Si-a luat cineva PS4 de pe Amazon.es sau Amazon.it ? Sunt curios daca au intampinat probleme.
La comanda din 30 Noiembrie 2013 mi-au raspuns cei de la gamestore.hu acum (23 Decembrie 2013):
Deci daca mai vrea cineva, presupun ca inca mai au pe stoc... Bafta!Buna ziua,
Stimate domn!
Ati comandat de la noi un pachet de PS4+ Killzone, prin aceasta cale va multumim
Putem sa trimitem comanda dvs astazi si ar ajunge la dvs in romania in data de 03.01.2014.
Va rog sa ne confirmati dk doriti sa mai trimitem sau sa anulam comanda dvs .
Va multumim pentru intelgere.
Sarbatori Fericite !
Cu stima
Gamestore
Hai inca aproximativ o luna de nervi intinsi dupa atata asteptare(Craciunul parca nu are sens fara consola,m-am obisnuit atatia ani,dar asta e),iar daca nici in data de 29 ianuarie 2014 nu sunt in stare sa o aduca magazinele noastre,atunci spun pa si ma reorientez spre piata externa.
Va rog sa ma mai ajutati cu inca ceva daca se poate . La enter your home location ce bunu dumnezeu sa pun?
Ghassan: ar fi bine sa citesti si http://www.consolegames.ro/forum/f11...aystation-4-a/ inainte![]()
Am inteles ca cei care au precomanda , vor primi consola cu 4-5 zile inainte de 29 ianuarie, oare asa va fi?
probabil pentru cei care au platito ca nu cred ca or sa aiba ei console in stok pentru toata lumea
Aia de la Altex mi-au confirmat ca voi avea consola pe 20 Ianuarie. Din Iulie am facut precomanda
dar am anulat-o ca mi-am luat de altundeva pana aduc astia . si sigur nu or sa onoreze toate comenzile
![]()
@Ghassan esti sigur ca le au pe 20 ? Si de ce zici ca nu vor onora toate comenzile ? Te referi la precomenzi sau...?
Asa mi-au spus . Ca daca am am facut precomanda o primesc pe 20 . La precomenzi ma refer !nu o sa aibe destule
. I-a intrebat un prieten daca vor avea destule si au spus ca nu stiu cate o sa primeasca
Vad ca pe emag tot 29 Ianuarie e trecut: Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra.
La fel pe Altex 29 Ianuarie: Consola PlayStation 4. Intre timp vad ca au introdus si varianta cu Killzone: Consola PlayStation 4 + joc Killzone - Shadow Fall .
Bookmarks