asta este pe bune ?!
![]()
suna/afla
Dar acolo scrie si ,,precomanda" deci nu cred, am impresia ca iti va da raspunsul ,,va vom contacta noi in momentul in care produsul va putea fi comandat".
mi s-a sugerat sa comand online iar mai apoi voi fi contactat de niste uni de la departamentul de comenzi.
asta e, mai e o luna, nu ma complic altfel.
feriti-va de nesimtitii de la 4games. Le-am trimis in cont banii pentru 2 console acum aprox 3 saptamani in conditiile in care se jurau ca au consola in stoc.
Dupa 2 saptamani de certuri la telefon au reusit sa trimita o consola si am cerut banii inapoi ptr a doua (ma abureau ca fac rost de stoc nu stiu cand si mi-o dau atunci). De o saptamana nu au fost in stare sa faca un refund.
Miercuri le-am dat contul, vineri i-am sunat sa vad de ce nu au ajuns banii raspunsul fiind ca tocmai ce mi-au transferat banii. Nici pana azi nu au intrat in cont asa ca i-am sunat iar, primind acelasi raspuns "acum facem transferul". Maine daca nu am banii in cont voi apela la politie. Baietii astia nu doar ca sunt incapabili sunt si nesimtiti.
Si eu am avut de a face cu ei acum jumatate de an. Le trimisesem jocuri de PS3 si X360 pentru buy back, in valoare de 6-7 milioane si a durat fix o luna pana sa primesc banii. Si oricum nu pe toti. Era o suma gen 640 lei si mi-au bagat doar 600.
In fiecare zi imi spuneau la telefon ca "acum facem transferul" si tot felul de scuze idioate si mereu imi spuneau ca trebuie sa vorbeasca cu colegul. Nici unul nu era responsabil. Eu chiar credeam ca nu mai vad niciun ban, ma mir ca i-au bagat totusi dupa o luna. Cred ca se folosesc de banii nostri, ca si cum s-ar imprumuta fara dobanda.![]()
Eu am dat comanda la PS4 la ei si in 4 zile (asa mi-au si zis ca dureaza) mi-au adus-o (nu la 2500RON cat e acum pe site, era listata la un pret mult mai mic atunci).
Mi-am luat si carduri valorice pentru SWTOR/n-jocuri pe PC de la ei (inclusiv Super Street Fighter IV Arcade, care nu era nicaieri in RO si mi-au zis ca daca astept cateva zile mi-l aduc) si nu am avut niciodata nici o problema.
Atentie de unde cumparati consola. Eu am primit-o si nu mai functioneaza dupa o saptamana. Are clasica problema BLOD, deci nu cumparati decat daca o puteti returna si daca aveti garantie.
Pentru cei interesati PS4 in stoc pe amazon spaniaPlayStation 4 - Consola 500 GB: Amazon.es: Videojuegos
Bookmarks