Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 145 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2461 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Pe care o sa fie bataie probabil.

2. #2462 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Am primit mail de la altex. Bundle in stoc. Astept ....

3. #2463 SP
    Junior Member vladutzu95's Avatar
    Are cineva informatii cand ajung jocurile pentru PS 4?Eu am stat ieri 15 minute la telefon sa raspunda cineva la Altex dar nimic...Daca au adus consola cu 1 saptamana mai devreme ar trebui si cu jocurile sa se intample la fel nu?

4. #2464 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Pe forumul computergames se vinde Fifa 14 PS4 sigilat la 200 ron.

5. #2465 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nici un semn de la eMAG?

6. #2466 SP
    Junior Member sergiuxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    Am primit mail de la altex. Bundle in stoc. Astept ....
    si eu am primit mail-ul

7. #2467 SP
    Junior Member Tempest's Avatar
    Tocmai am fost sunat de la Altex pentru confirmarea comenzii mele a Mega Bundle-ului. Mi-au spus ca va ajunge maine sau cel tarziu Luni!

Stiti cumva cu ce firma de curierat lucreaza ? Poate ma pot duce eu maine la sediul lor ca sa il ridic la prima ora...

8. #2468 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Am primit si eu de la Altex varianta simpla de PS4 si merge perfect. Acuma dimineața am fost sunat tot de Altex pentru Mega Bundle, prea târziu (se pare ca este pe stoc pentru precomenzi)

9. #2469 SP
    Junior Member tzupak's Avatar
    Am primit si eu consola ieri, am tras si o fuga intr-un magazin Altex pt garantie si s-a rezolvat pe loc. Cel care a completat garantia a fost foarte suprins ca am primit consola inainte de data oficiala

10. #2470 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Quote Originally Posted by Tempest View Post
    Tocmai am fost sunat de la Altex pentru confirmarea comenzii mele a Mega Bundle-ului. Mi-au spus ca va ajunge maine sau cel tarziu Luni!

Stiti cumva cu ce firma de curierat lucreaza ? Poate ma pot duce eu maine la sediul lor ca sa il ridic la prima ora...

A mea a venit cu nemo express

11. #2471 SP
    Quote Originally Posted by Tempest View Post

Am sunat eu la ei dupa ce am primit mailul ca au produsul in stoc sa ii intreb daca il pot ridica din magazin.
    Mi-au raspuns ca acest lucru nu este posibil...

12. #2472 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Normal ca nu se poate ridica din magazin, deoarece consola inca nu e lansata oficial in Romania.

13. #2473 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Am primit si eu mail azi legat de bundle-ul cu Killzone.
    Livrarea maine intre 10-14.

14. #2474 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Quote Originally Posted by tzupak View Post
    Am primit si eu consola ieri, am tras si o fuga intr-un magazin Altex pt garantie si s-a rezolvat pe loc. Cel care a completat garantia a fost foarte suprins ca am primit consola inainte de data oficiala
    Ce trebuie pentru garantie, factura si buletin?

15. #2475 SP
    Quote Originally Posted by dinamovistu View Post
    Am primit si eu mail azi legat de bundle-ul cu Killzone.
    Livrarea maine intre 10-14.
    Eu am primit mailul dar niciun detaliu despre livrare...

16. #2476 SP
    Member Gentilu's Avatar
    Consola PlayStation 4 + joc Killzone - Shadow Fall la evomag, este 3000 lei, vai doamne cum incearca altii sa faca bani.

Edit late: Se discuta si pe Club Playstation 4, my bad. Nu am vazut. Deci, post cam inutil.

17. #2477 SP
    Member dinamovistu's Avatar

PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

La mine au fost mai multe mailuri. Unul azi noapte legat de faptul ca produsul a intrat in stoc. Al doilea pe la 10:30 in care se specifica confirmarea comenzii cu nr xxxx si ca urmeaza a fi livrata. Al treilea e-mail dupa 2 minute de la ultimul se refera la statusul schimbat in confirmat integral si ca data livrarii este 25.01.2014.
    Comanda mea a fost deja platita online cu cardul.

Quote Originally Posted by Gentilu View Post
    Consola PlayStation 4 + joc Killzone - Shadow Fall la evomag, este 3000 lei, vai doamne cum incearca altii sa faca bani.
    Mai degraba sa se compromita.

18. #2478 SP
    Si comanda mea este achitata,din pacate am primit doar mailul in care imi spun ca a ajuns in stoc.
    Nasol

19. #2479 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Am dat comanda la PC Garage si m-au sunat ieri sa zica ca azi vine si sambata se face livrarea. Abia astept.

20. #2480 SP
    Junior Member Mallex84's Avatar
    Majoritatea jocurilor PS4 in afara celor care sunt in stoc(NBA,Killzone,Battlefield si NFS),restul vor ajunge dupa data de 29 ianuarie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 145 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... LastLast