a luat din HU cineva jocul fifa 14 ??
Expeditia catre **** de la GAMES.HU va fi livrata maine 04.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2656ron. Multumesc -Veronica-TC
Comanda a fost facuta sambata seara
La ce număr ați sunat la gamestore.hu? Am încercat la numărul de pe site și îmi intră robotul după câteva bipuri. Dispecerii vorbesc română sau engleză?
Expeditia catre **** de la GAMES.HU va fi livrata maine 04.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2450ron. Multumesc -Veronica-TC
Comanda a fost facuta ieri in jurul orei 15. Se misca destul de repede baietii.
Mie mi-au ajuns acasă deja coletele cu BF4 și FIFA 14 comandate de pe shopto. Ciudat că mi-au trimis jocurile înaine și consola nema. S-au mișcat destul de repede. Am comandat vineri prin cel mai ieftin transport: Royal Mail 3£
Și eu tot ieri am dat comanda, dar spre seară. Sper să primesc și eu mesajul aziExpeditia catre **** de la GAMES.HU va fi livrata maine 04.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2450ron. Multumesc -Veronica-TC
Comanda a fost facuta ieri in jurul orei 15. Se misca destul de repede baietii.![]()
sa-i iau undeva pe astia de la shopto. ieri am cerut refund pe card si astazi comanda e tot la processing.![]()
Killzone sa inteleg ? Pentru tine imi scot jucaria de la naftalina ... Glumesc , mi-am cumparat dor BF4![]()
Si eu am primit sms azi si am vorbit cu cargus ( ei livreaza) si undeva in jurul orei 18 descarca la Arad , Koba tu esti din Tm vorbeste si tu la cargus si poate nu mai astepti pana maine.
deci. Baietii de la shopto mi-au trimis-o. Acum am si o precomanda din Ungaria. Pot sa o anulez. vrea cineva sa cumpere consola?
---------- Post added 03-12-2013 at 17:10 ----------
Cine a primit consola pana acum de la shopto.net ?
By tudyniuz in forum Health, Food & Sports
By AndRewqp in forum Offtopic
By Snake in forum Microsoft Xbox One
By Rasko in forum Sony PlayStation 4
By MonkY in forum Console News
Bookmarks