Esti optimist rau daca astepti intergalactic anul viitor
Cert este că avem un an foarte bun pentru jocuri. Așa cum l am simțit pe cel din 2018.
Aș fi pus Onimusha și Control Resonant fie în august sau în prima jumătate lui octombrie.
Mă bucur că Fable și primul Tomb Raider ies la anul. Pur și simplu nu este loc pentru toate aceste jocuri de mai sus din cauza lui Gta 6.
Pentru mine a fost un State of Play foarte bun. Mult gameplay, destul de puțin filler și o grămadă de jocuri care chiar mi-au rămas în minte!
Dacă ar fi să aleg un top, aș spune God of War: Loughy, Tomb Raider: Legacy of Atlantis, Rayman Legends Retold și No Rest for the Wicked.
Dupa cum am mai spus si ador sa repet asta, anul 2026 se anunță unul dintre cei mai tari ani de gaming din ultimul timp!![]()
Aprob si eu, am ramas placut impresionat de titluri si ce calitate / nivel de entertaiment vor livra aceste studiouri. Pe single player experience, Playstation e rege.
Tare sunt curios cum se va reinventa Rockstar si cu ce va veni in GTA 6. Daca va fi pus accentul pe online eu ii voi spune pas.
Dacă vă așteptați ca online-ul să nu conteze, uitați-vă la GTA Online acum. Nu poți juca un joc de prea multe ori, dar online-ul va putea să atragă mereu bani în mod constant. Milioanele de USD/EUR făcute săptămânal trebuie să continuă să vină la Rockstar și după lansarea GT 6.
Am apucat să mă uit și eu la toate jocurile anunțate la State Of Play. Nu cred că am mai avut un State Of Play atât de bun de mult. E un lucru bun și unul rău. Sunt convins că jocurile noi vor rula extrem de bine și pe PS5, deși capturile de gameplay au fost făcute pe PS5 Pro. God Of War Laufey arată absolut demențial. Legat de Wolverine s-a spus că X-Men nu există în acel univers și că Spider-Man e prezent foarte rar. E păcat că nu profită cum trebuie de X-Men în Wolverine. Mai sunt și alte jocuri care mi-au atras atenția (Kemuri, ILL, Stuntman, noul Tomb Raider, UN:Me sau Onimusha).
X-Men nu exista probabil pentru ca Marvel cer o gramada de bani pentru licenta - tin minte din leak-ul Insomniac ca i-a costat peste $100 milioane doar pentru jocurile Spider-Man.
Dar daca Wolverine se va vinde bine, cu siguranta vor face ceva si cu X-Men pentru ca si ideea asta a fost mentionata in leak-uri.
Deja sunt în lucru vreo două jocuri X-men. Nu cred că avea rostul să introducă mai multe caractere din univers.
În următorii 10 ani ne vom sătura de acești eroi, iar jocul GOW Laufey va fi perfect pentru PS6.
A început să dureze enervant de mult dezvoltarea unei continuări sau a remake urilor. Mai puțin de 5 ani nici nu mai există. Ar trebui să profite mai mult de unealta AI, să grăbească procesul de creație. Deja grafic mie mi se pare suficient, nu vreau fotorealism. Acum ar trebui să se concentreze pe gameplay.
În ritmul acesta mă gândesc câte jocuri noi voi mai apuca să joc până să devin oale și ulcele. Spider-Man 3 și maxim RDR 3.
Ar fi extraordinar RDR 3 dar sunt sanse mici sa vedem asa ceva prea curand. Nu cred ca e o prioritate pentru Rockstar Games.
La fel cum nu o sa vedem o continuare pentru L.A. Noire din pacate Rockstar Games e axat doar pe GTA.
Eu mi-as fi dorit de la State Of Play un nou joc Uncharted si un The Last Of US Part 3.
Mi-au placut Spider-Man 1 si 2 dar nu prea sunt fan jocuri cu super eroi.
In afara de GOW Laufey si Intergalatic nu prea ma entuziasmeaza nimic din noile titluri first party.
Pe langa timpul mult mai mare de devoltare de la 5 ani in sus, ei sau focusat prea mult pe jocuri cu microtranzactii/MP in detrimentul celor SP iar asta se vede acum prin jocuri toti mai putine si mai rare.
Ar fi fost frumos ca jocurile să nu fie atât de separate. Nu am idee acum ce personaje Marvel urmează să aibă propriile jocuri în afară de Blade. Ar fi interesant să existe o legătură între povestea din jocurile care au personaje Marvel.
Legat de RDR 3, cred că va veni la 5-6 ani după GTA 6. Cea mai bună ocazie de a vedea ceva nou LA Noire (care mi-a plăcut extrem de mult) este ca Rockstar să dea dezvoltarea unui alt studio, dar Rockstar nu face asta.
Nu vom auzi prea curând de un nou Uncharted pentru că Naughty Dog lucrează din plin la Intergalactic și a existat un zvon conform căruia se va lucra la un nou Uncharted și de-abia apoi serios la The Last Of Us 3 (sper să nu fi greșit ordinea jocurilor).
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks