Nu poți mina Bitcoin cu placa video, ETH se mineaza așa.
Să ne spuneți dacă v-ați luat deja!
Perfect: MY PS5 IS NOW MATTE BLACK THANKS TO DBRAND’S DARKPLATES.
Cand am citit asta am simtit (iar) o scarba imensa fata de prapadul pe care il face mining-ul, apoi am analizat putin la rece.
Sony nu are nicio intentie sa vanda console minerilor, ba chiar ma astept sa baneze prin orice metode lucrul asta. Motivul e simplu:
Sony pierde bani cu productia fiecarei console (so they say). Profitul Playstation vine din vanzarea de jocuri.
Fiecare consola care ajunge pe mana minerilor va genera venituri ZERO pentru Sony. N-o sa vada vreun joc in viata ei.
Citisem o stire recent cum ca Sony incearca sa-si faca prezenta local prin vanzarea directa de console, fara intermediari, pentru a stopa scaplerii.
Eu ii sustin si chiar cred ca au intentii bune, spre deosebire de Ngreedia, care castiga enorm cu fiecare GPU vandut.
(NVIDIA today reported record revenue for the fourth quarter ended January 31, 2021, of $5.00 billion, up 61 percent from $3.11 billion a year earlier)
Edit: In poza aia vad un hash rate de 98.76 MH/s.
Daca PS5 mineaza aproape ca un RTX3090, la un cost de 2000 lei (PS5 digital), iar Sony nu iau masuri RAPID, atunci da, o sa fie isterie cu stocurile imediat urmatoare.
In ziua cand au lansat (sau am primit mail de la ei cu lansarea) doar ca am apucat valul 3 care vin in aprilie.
Tocmai ce am primit voucher de la Altex de 100 lei pentru achizionarea de jocuri ps5. Din ce inteleg din regulament, l-am primit pt ca am cumparat consola cu disc de la ei. Voucher valabil pana pe 26 martie. Nice!
Se aplica doar la Spider-Man, Sackboy, Demon's Souls si Nioh Collection. Asa scrie in regulament.
Mda, acum am vazut. O sa vad ce aleg ca nu prea ma intereseaza mai nimic de acolo.
LE: daca intereseaza pe cineva, il dau cu 50 lei.
@codpin, amuzant mesajul tau. Facem bani si din piatra seaca in vremurile astea, nu? Si ne mai luam de samsari
Daca intereseaza pe cineva voucherul pentru jocuri de la Altex, il dau “moca”. Nu ma intereseaza niciun joc din oferta lor.
LE: COD - ATXC3YSJN4Q - Primul venit, primul servit. Valabilitate pana pe 26 Martie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da si eu il ofer gratis cui vrea. Dar cred ca majoritatea celor cu ps5 l-au primit deja, iar restul nu au ce face cu jocurile de ps5...
Nu stiu daca a folosit cineva codul pus de JohnnyUSA, dar am probat eu acuma si inca merge.
Iar daca adaugi un joc din celor eligibile si orice alt joc fie el de PS5/PS4, scade 100 de lei din intreaga comanda.
Nu am folosit codul.
PS5 Developers Can Now Add Denuvo Anti-Cheat to Their Games
https://www.ign.com/articles/ps5-dev...to-their-gamesDenuvo Anti-Cheat has joined the PlayStation 5 Tools and Middleware program, hoping to help developers to fight cheaters on the platform.
Revealed in a press release from Denuvo creator Irdeto, the company announced that game publishers and developers would be able to leverage its anti-cheat technology to "bring cheating to an end" on PlayStation 5.
Denuvo Anti-Cheat Is Part Of PS5 Middleware
https://kotaku.com/denuvo-drm-is-on-...n-5-1846452255Digital rights management company Denuvo has long been controversial in the PC market, where it also offers anti-cheat services to interested developers. Denuvo just announced that its Anti-Cheat technologies have been added to the PlayStation 5’s “Tools and Middleware program.” This means that anyone releasing a game on the PS5 can make use of Denuvo Anti-Cheat to try to thwart would-be cheaters in their games.
Interestingly, Denuvo said as part of the announcement that a number of PS5 launch games already made use of its Anti-Cheat, though it didn’t specify which ones.
Bookmarks