eu la orange am primit mail-ul ca totul e ok inca de 15:49. Au lasat prea multe minute sa se comande si au vandut mai mult decat aveau![]()
Emag și-a făcut publicitate și trafic gratis, drăguț. Ce sens avea sa trimită notificări pe aplicație și mail că vor vinde azi dacă atunci când le pun în vânzare...nada notification.
Asta e, ne vedem în martie.
glume my friend am acces la bz lor de date, stiu cand au fost listate si mai ales de ce sa intarziat atat! rezervari pt unul pt altul ..stie Nea Stanciu ce faceti voi acolo! eMAG = sECU vreti papara de la Naspers?
Intr-adevar. Nu stiu de ce fac pe prostii si o ard cu notificari si dume de genul cand ar putea sa zica direct: stocul este foarte mic, doar stati pe refresh, nu va bazati pe notificari din aplicatii. Asa e simplu, nu mai dezamagesti oamenii care asteapta notificarea.
Unii din noi, veteranii, stim deja ca asta cu notificarea e apa de ploaie.
---------- Post added 10-12-2020 at 17:35 ----------
Mi-ai dat reply mie. Eu vorbeam de eMag. Nu ma bag la restul, care aparent sunt neseriosi.
Eu-s foarte suparat si mi se pare de rahat faptul ca nu mi-am asumat sa imprumut pe durata a 3 zile Orange-ul cu 2500 lei...Adica ma astept ca treaba asta sa fie reglata cumva de ANPC.
Iar începeți cu ANPC? Banii aia nu sunt la Orange. Sunt doar blocați. O sa se deblocheze destul de repede zic eu. La fel am pățit, si eu am blocat banii la ei azi, nu vreau sa le iau apărarea, da prea va agitați.
Eu am platit la orange. A fost dubios ca cerea iar info precum cnp la finalizare comanda , mail ca a fost plata acceptata dar atat. Nici mail de confirmare ca a fost ok. Aveti vreo idee? Pe chat spun ca nu gasesc nr meu de comanda primit ca mesaj la final?
Un mic avertisment: nu cumparati de pe Techinn. Eram tentat eu sa o fac dupa ce a postat cineva link-ul mai sus, dar compania are review-uri foarte suspecte si am citit aproape exclusiv lucruri negative despre ei. In rest, faptul ca mi-am irosit o zi intreaga sa dau f5 pe emag, crezand ca stock-ul e totusi ceva mai numeros, numai ca sa ajung la check out la comanda si sa imi spuna ca nu mai e produsul pe stock...Le urez retailerilor romani sarbatori fericite si pline de lumina.
Dupa faza cu tombola de la Altex si tevatura de azi cu Emag, m-am cam dumirit cum e si cu oligopolul asta care domina piata din Romania. PS: FZR![]()
By paul in forum Microsoft Xbox Series
By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
By vasilescui in forum Travel & Fashion
By MonkY in forum Console Club
By rodarkone in forum Console Club
Bookmarks