Pai Emag a avut la precomanda 700 plus 300 acum.
Altex la tombola 660.
Mai adaugati voi si faceti total.
Eu cred ca au fost cam 2500 pana acum si cereri probabil 20.000 nebuni.
Pai Emag a avut la precomanda 700 plus 300 acum.
Altex la tombola 660.
Mai adaugati voi si faceti total.
Eu cred ca au fost cam 2500 pana acum si cereri probabil 20.000 nebuni.
Confirm ca au fost pe stoc azi, apoi stoc limitat, apoi nu au mai fost pe stoc. Am facut comanda. A durat 1 minut pana sa fie out of stock. Am primit si SMS de confirmare. Am facut comanda si apoi am intrat pe forum sa va anunt cat am putut de repede.
Am postat print screen. Am vorbit si la telefon cu ei, au confirmat comanda, livrarea intre 3-5 zile.
eu tot asa am prins pe 19 cu noroc la orange da am platit direct.
numa sa nu iti anuleze comanda![]()
Sper sa n-o anuleze, am comandat-o din contul business de client.Sper sa nu faca matrapazlacuri cu abonati business din '98. Nu am vrut sa risc sa blochez banii aiurea si am ales plata ramburs desi la experienta din 10 decembrie cu site-ul Orange ma astept la orice din partea lor.
Ti-au comunicat verbal sau in scris anularea comenzii? Ai avut numar de comanda si confirmare SMS? Ce numar de comanda, asemanator celui pe care l-am avut si eu?!
Din cate stiu nu se putea cu plata ramburs la PS5 la Orange, deci o sa fie anulata 100%. Mai ales ca ieri au anulat comenzi pentru ca nu aveau stoc, doar nu au primit sambata stoc nou.
Va tin la curent cu ce se mai intampla. Acum s-a putut comanda cu plata la livrare. Stiu ca atunci pe 10 decembrie am incercat sa-mi bag cardul in cont si nu a putut nimeni adauga cardul dintre cei care au incercat, ca sa putem plati mai repede in procesul de comanda. Si am incercat si dupa 10 decembrie, si tot nu mi-a mers.
Se pare ca nu au avut multe unitati, comanda mea a fost 2430624. 25-30 de buc banuiesc ca s-au dat sau chiar mai putin.
Si eu am la fel. O sa fac plangere la ANPC. Efectiv m-am saturat de scuzele lor ca sistemele informatice au depasite cica. Pe bune, in 2020 esti depasit tehnologic?! Atunci cumpara o taraba in piata si vinde legume, poate aaa nu mai esti depasit.
Bookmarks