Facand cumva abstractie de unele afirmatii hazardate (de mai sus), sincer, in ritmul asta.. nu cred ca mai trec 3 ani pana la urmatorul PS. Vom vedea urmatoarea iteratie, mai devreme decat ne inchipuim noi acum.
Daca scot astia PS5 atat de repede, nici nu mai cumpar. Ar fi si prima si ultima mea consola acest PS4. Dar oricum, ciclul de viata al PS4 ar continua ca si la PS3 deci pana sa renunte sa scoata jocurile pentru PS4 ar trece ani buni.
La sfarsitul anilor 2018-2019 o sa lanseze sony consola noua zic eu.(nu sunt Nostradamus...asa ca nu e sigur)
Si cand te gandesti ca e thread de playstation plus si nu dava sau hardware.
https://media.giphy.com/media/3o6Ztf...AtkA/giphy.gif
A deraiat rau threadul aici. Si pe GoW 4. Inainte se primea warn instantaneu la primul offtopic. Numai ca in astea 2 se tine din offtopic in offtopic. Si nu cred ca userii vechi sau cu nu stiu ce culoare ar tb trecuti cu vederea. Inteleg un post offtopic (culmea si ce scriu acum tot off e) dar asta deja e ceva ce nu vedeai mai demult. Daca eu incerc sa respect regulile, chiar daca as face si eu un offtopic din cand in cand, cred ca ar putea si altii.
https://blog.eu.playstation.com/2017...games-for-may/
Alienation (PS4)
Tales from the Borderlands (PS4)
Blood Knights (PS3)
Port Royale 3: Pirates and Merchants (PS3)
Laser Disco Defenders (PS Vita)
Type: Rider (PS Vita)
Observație: US primește Abzu (de la creatorii Journey) in loc de Alienation.
PS Plus: Free Games for May 2017 – PlayStation.Blog
Pentru Asia nu s-a anunțat încă.
Bunicica luna, Alienation imi face si mie cu ochiul. Chiar voiam sa-l iau de pe store. Parca vad ca ma fac astia sa-mi reinnoiesc abonamentul de PS Minus..
Si eu voiam sa iau mai devreme sau mai tarziu Alienation. Aparent luna asta e ok. E loc de mai bine comparativ cu Gold, dar nu ma plang.
Pff ce porcarie... eu am Plus pe US si am ambele jocuri deja. Chiar ma bucurasem initial de Alienation. Chiar l-as fi jucat, dar parca n-as fi dat nici bani pe el.
Exceptand situatia mea, overall mi se pare o luna destul de ok. Jocuri ne AAA, dar bune sau chiar foarte bune.
Bookmarks