Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 271 of 303 FirstFirst ... 171 221 261 269 270 271 272 273 281 ... LastLast
Results 5,401 to 5,420 of 6053

Thread: PlayStation Plus

  1. #5401 SP
    Member flaviud's Avatar
    Mai bine nu dadeau nimic, in ultimele 4-5 luni nici macar un joc n-am mai descarcat din oferta lor...

  2. #5402 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Da, mediocre titluri in ultimele luni. Cica Tiny Tina ar fi ceva de capul lui insa cum eu n-am jucat nici un Borderlands pana acum, nu cred ca o sa-l apreciez.

  3. #5403 SP
    Member codpin's Avatar
    Da jocurile de ps5 sunt de tot rasul. Parca nu ar fi lansat consola acum 1 an...

  4. #5404 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Clar anul asta dau skip la abonamentul ps+. Mai bine bag banii aia in Stadia.

  5. #5405 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu am încercat Deep Rock Galactic pentru că mi-a spus un prieten că l-am putea juca în coop. Am prea multe jocuri de terminat ca să încep cu cele de la PS Plus, dar nu renunț la subscripție. Aștept anunțul pentru noua subscripție care să includă CrunchyRoll (echivalentul Game Pass).

  6. #5406 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ce legătură are Crunchyroll cu Game Pass? Nici una. Cred ca majoritatea e interesată de jocuri, nu de anime-uri.

  7. #5407 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu mi-am anulat abonamentul pentru prima dată după 6 ani. Mereu am fost mulțumit să primesc 3-4 jocuri indie bune pe an, dar în ultimul timp am primit doar glume proaste. Spiritfarer, Stardew Valley, Dead Cells, Celeste, Cuphead - chiar aveau ce sa ofere, dar nu s-a vrut. Și cât timp fraierul plătește în continuare pentru mizeriile lor, nici nu o sa se vrea.

  8. #5408 SP
    Member marv's Avatar
    l-am anulat si eu in decembrie. Generatia asta de console merg pentru prima data pe mana Microsoft si inca nu sunt dezamagit.

  9. #5409 SP
    Member iionut's Avatar
    Eu unul sunt entuziasmat pentru UFC și Planet Coaster

  10. #5410 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Sony a cumpărat CrunchyRoll și există zvonuri că pregătește cel puțin o schimbare a subscripției care să aibă mai multe nivele, unul din ele incluzând abonament la CrunchyRoll. Deocamdată totul e la nivel de zvonuri. Se zvonește că Sony pregătește propriul PS Game Pass. Pun pariu că până la sfârșitul anului vom avea schimbări la PS Plus. Vor să aibă un singur abonament care să includă PS Now, să nu mai existe diferite abonamente separate. Deja Sony nu mai vinde coduri de PS Plus. Se pregătește ceva.

  11. #5411 SP
    Member flaviud's Avatar
    Da, tot pentru jocuri indie am si eu abonamentul,dar in ultima vreme mi se pare ca ofera doar jocuri care atrag doar un mic de persoane. Cine vrea ufc, jocuri de racing sau sport in general, le cumpara cand apar...

  12. #5412 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Si pe mine ma intereseaza Crunchyroll si ma gândeam ca se vor grăbi să îl adauge la PS Plus, dar din pacate vad ca se misca in reluare. Sunt Fanboy Sony, dar recunosc ca Game Pass-ul Microsoft e genial si daca as fi avut timp să mă joc jocuri chiar as fi cumpărat un Xbox Series X.

  13. #5413 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Ce luna mizerabila, sunt atatea jocuri indie faine pe care le puteau baga dar ei vin cu porcariile astea. In ultima vreme bat recordul la jocuri proaste, pacat ca nu il pot anula, doar ce l-am prelungit pe 3 ani in noiembrie.

  14. #5414 SP
    Member iionut's Avatar
    PS Plus Reaches Record Number of Subscribers on PS5, PS4
    https://www.pushsquare.com/news/2022...ers-on-ps5-ps4

    There’s much talk about Sony’s failings in the subscriptions space, but it’s worth remembering that PlayStation has by far the most successful service in the industry right now. PS Plus reached a new record number of active members during the quarterly period ending 31st December, 2021, reaching 48 million.

    This is the highest number that the service has ever achieved, and is up slightly compared to the 47.6 million registered during the same period last year. It’s likely this figure will drop slightly in future reports, but it’s clear that growth is still possible for the subscription. The platform holder will be hoping that it can achieve even higher numbers with its rumoured Project Spartacus.

    It’s a reminder that, for all the doom and gloom that circles Sony sometimes, the actual data paints an extremely positive picture. Despite the PS5 being supply constrained, the PlayStation division registered its second largest quarterly revenue ever during the holiday period just gone, totalling $7.15 billion. That number’s higher than any other platform holder has ever achieved.

    There’s much to criticise and be concerned about, then, but Sony is still at the strongest it’s ever been.

  15. #5415 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Exact ce ziceam in alta parte. Ne plangem noi ca Sony e naspa si ca game pass e minunat, dar uite ca abonamentul lor are de 2 ori mai multi abonati (Game Pass ~ 25 de milioane). Asa sunt oamenii, masochisti financiar, le place cand primesc putin pe bani multi.

  16. #5416 SP
    Member flaviud's Avatar
    Nu e chiar asa, daca ai abonament de cativa ani, ai cateva sute de jocuri in librarie pe care nu le mai poti juca daca nu ai abonament activ. La fel, daca ai cumparat Ps nu poti opta pt game pass...si cum Ps-ul momentan e mai cautat decat Xboxul e normal sa aiba mai multi abonati...

  17. #5417 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Quote Originally Posted by flaviud View Post
    Nu e chiar asa, daca ai abonament de cativa ani, ai cateva sute de jocuri in librarie pe care nu le mai poti juca daca nu ai abonament activ. La fel, daca ai cumparat Ps nu poti opta pt game pass...si cum Ps-ul momentan e mai cautat decat Xboxul e normal sa aiba mai multi abonati...
    Exact. eu ma grabesc sa termin jocurile pe care le mai am inainte sa imi expire abonamentul

  18. #5418 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Sa nu scapam din vedere si faptul ca acest PS Plus este necesar pentru (majoritatea titlurilor) multiplayer.

  19. #5419 SP
    Member flaviud's Avatar
    Si daca e sa aducem in discutie un serviciu cu jocuri mai mizerabile, putem sa vb de games with gold. Pai in ultimii 2 ani nu au dat jumatate de joc decent si cu toate astea lumea plateste abonamentul, pentru ca e necesar sa poti juca online si sunt ff multi care joaca doar jocuri care necestita abonamentul respectiv. Eu nu am abonamentul pt multiplayer, d-asta sunt dezamagit, dar pt majoritatea nu conteaza ce jocuri dau gratuit

  20. #5420 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, echivalentul lui PS+ este Xbox Live Gold.
    Avantajul la Xbox este ca poti upgrada la Game Pass Ultimate - cu sau fara conversie din Gold, unde ai acces la Game Pass.

    Pe PS inca nu exista vreo optiune de upgrade. Vedem in 2022.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 271 of 303 FirstFirst ... 171 221 261 269 270 271 272 273 281 ... LastLast

Similar Threads

  1. PlayStation Plus Collection By paul in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 27 Last Post: 02-02-2023, 10:32
  2. PlayStation Plus By rulzmaker in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 5149 Last Post: 05-10-2020, 17:20
  3. PlayStation Plus By rulzmaker in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 5149 Last Post: 05-10-2020, 17:20
  4. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  5. PlayStation Plus Free By ragnarlodbrok23 in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 09-08-2015, 22:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts