Jucati little nightmares. Merita 100% si incercati sa nu va luati spoilere de pe net daca nu stiti jocul deja
Jucati little nightmares. Merita 100% si incercati sa nu va luati spoilere de pe net daca nu stiti jocul deja
Nu stiu daca sunt fani Yakuza pe aici, dar nu pot sa nu recomand seria, Japanese writing este next level, iar Yakuza:Like a dragon este un soft reboot, perfect pentru cine e intimidat de precedentele 7.
De-asemenea: https://blog.playstation.com/2022/07...ng-this-month/ .
Out next month as part of PlayStation Plus Monthly Games and Games Catalog lineups…
Coming later this year as part of the PlayStation Plus Game Catalog…
- Yakuza: Like a Dragon | August | PlayStation Plus Essential / Extra / Premium
- Yakuza 0 | August | PlayStation Plus Extra / Premium
- Yakuza Kiwami | August | PlayStation Plus Extra / Premium
- Yakuza Kiwami 2 | August | PlayStation Plus Extra / Premium
- Yakuza 3 Remastered | PlayStation Plus Premium
- Yakuza 4 Remastered | PlayStation Plus Premium
- Yakuza 5 Remastered | PlayStation Plus Premium
- Yakuza 6: The Song of Life | PlayStation Plus Extra / Premium
Trebuie să ai timp să le joci și văd că unele sunt doar la Premium (mă refer la jocurile Yakuza). Știu destule persoane care le-au jucat imediat după lansare. E foarte bine că fac asta. E unul din momentele când subscripția Extra arată că merită.
De curiozitate: le-ați jucat cronologic (1,2,3,4,5,0,6) ) sau numeric (0,1,2,3,4,5,6)?
Yakuza: Like a Dragon (Ryū ga Gotoku 7: Hikari to Yami no Yukue, lit. "Like a Dragon 7: Whereabouts of Light and Darkness") e un spin-off foarte reușit. Prefer turn based RPG.![]()
Sfat pentru cei care vaneaza trofeele....daca vreti sa va bucurati de joc si poveste, stati departe de trofee....am jucat doar unul din jocuri si mi s-a scarbit rau de tot de serie in general.
Haha, I second that , un platinum este 140h+, nu neaparat skill dependent. Only for true pain lovers![]()
Eu abia acum mi-am dat seama ce magarie au facut, de fapt, Sony, cu Extra vs Premium.
Pana acum traiam cu impresia ca Premium = Extra + jocurile de PS3 sau mai vechi, care sunt pe streaming + game demo/trials.
Dar de fapt, in libraria de jocuri de la PS+, sunt foarte multe jocuri de PS4/PS5 care sunt blocate pentru Premium, inclusiv God of War 2018 sau Avengers
Sunt curios pe ce principii le aloca la unu sau altu![]()
Mi se pare mie sau la PS Collection au disparut o buna parte din jocurile disponbile? Eu am numarat doar 14 jocuri din 20, exceptând Persona 5 pe care l-au scos ei. Oare sa se fi amestecat la Extra/Premium?
Daca, de exemplu pun in librarie un joc de la Extra si ei il scot, mai am acces la el, asa cum este la cele lunare? De exemplu Shadow Warrior 3 si Syberia au fost scoase din lista. Urmeaza NBA2K22 si WRC 10 pe 31 august, si RDR 2 pe 20 septembrie.
Intreb, pentru ca inca sunt indecis daca sa fac upgrade. Din jocurile de la Extra as avea undeva la 30 de jocuri de jucat...
Asa e si la GamePass daca le scot numai ai acces la ele, avantajul e ca jocurile noi pe care le adauga stau 1 an de zile pana ies din abonament.
La PS Essential nu ai probleme de genul asta.
---------- Post added 01-08-2022 at 09:51 ----------
Alta politica minunata Sony. M-am uitat de curiozitate la o noua comparatie intre GamePass si GamePass Ultimate.
Pe GP ai toate jocurile cu exceptia celor de la EA Play.
Apropo de PS Essential luna asta chiar e buna, nu ma asteptam.
Tocmai așa știam și eu. E ciudat că unora nu le mai apare jocul. Așa l-am primit și eu, la PS Plus Collection după ce am cumpărat PS5, jocuri care depind doar de PS Plus, indiferent de nivelul subscripției. Aveam acces la ele cu vechiul PS Plus, echivalentul PS Plus Essential de acum.
Bookmarks