pe septembrie deja au aparut?
Sigur ca au aparut gratuitatile pentru luna septembrie. Jocurile apar la inceputul fiecarei luni.
AlexB
Jocurile lunii octombrie
**Chariot: Available from October 1-31 on Xbox One
**Battlefield: Bad Company 2: Available from October 1-15 on Xbox 360
**Darksiders II: Available from October 16-31 on Xbox 360
http://news.xbox.com/2014/09/games-g...ot-battlefield
Pentru tine Ronan, eu nu am avut rabdare sa trec de introducere si l-am sters
Oricum, mi se pare penibil ca ne "ofera" asemenea jocuri. Astea indie ar trebui sa fie bonus lunar, pe langa cele bune.
Sper ca macar in decembrie sa dea si ei ceva mai bun.
Da, sper doar sa bage si ei (EA Access) 1 joc nou pe luna, ca m-am super saturat de astea 2.
Inteleg ca jocurile bonus au acum aceleasi conditii ca cele de pe PS+, raman jucabile doar atat timp cat ai abonament XBL Gold. Lamuriti-ma daca asta se intampla si pe X360 sau doar pe One. Multumesc.
Eu stiu ca doar pe XOne
Games with Gold Offer for paid Gold members only; Active Gold membership required to play downloaded Xbox One games
Doar pe XO, jocurile de raman active atat timp ca ai subscriptie activa la gold. Pe 360, they are yours forever.
Am doua intrebari legate de GWG si ii rog pe cei mai experimentati sa ma lamureasca:
1. daca nu ai conexiune la internet nu mai poti juca aceste jocuri, cu toate ca abonamentul este inca in vigoare?
2. la Xbox 360 este aceeasi problema?
Eu ma gandes la Xbox 360, jocurile din programul GWG se pot juca si daca nu exista conexiune la internet pentru ca ele sunt descarcate total in consola si se pot juca si cand expira abonamentul, iar la Xbox One jocurile nu se pot juca daca nu exista conexiune la internet pentru ca este nevoie de confirmarea serverului ca abonamentul este inca activ.
AlexB
For the month of November, Xbox Live Gold members can look forward to new free game on Xbox One.
Volgarr the Viking, the newest ID@Xbox game, will debut on Xbox One as a free download. For Xbox One gamers, this is a journey back to the days of yore, when times were tougher, and you really only needed a couple buttons to play a game.
Volgarr the Viking
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
By iry in forum Microsoft Xbox 360
By eneea in forum Microsoft Xbox 360
By CodrinMarius in forum Microsoft Xbox 360
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks