E asa DA! Chiar f buna.
Star Wars Battlefront se poate juca gratuit prin EA Access. Nu stiu exact de cand este valabil, dar eu acum am vazut
Star Wars: Battlefront Now Free on Xbox One With EA Access - GameSpot
A reusit cineva sa ia Burnout Paradise?
Primesc de fiecare data aceasi eroare "Your purchase cannot be completed at this time. Please try again."
Am incercat si de pe consola si de pe telefon cu VPN, tot la fel face.
Merci,
La mine a mers direct din consola, dar am mutat recent contul pe US, probabil de asta.
Intrebare de noob!
Nu am cont de Xbox live si am cumparat o subscriptie pentru un an. Conteaza pe ce regiune imi fac contul?
La Xbox One nu mai contează regiunile; la Xbox 360 contează.
Majoritatea iși fac cont pe US sau UK: teoretic pe US sunt jocurile un pic mai ieftine.
Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk
Daca Am XBox One + Gold, pot sa imi instalez si jocurile care vin free pentru Xbox 360 ? Daca da..cum ? Am vazut ca luna viitoare va fi Rayman Origins pentru 360, si m-ar interesa Any hints?
Multumesc!
Intreb pentru ca daca ma duc de pe Xbox in store pe jocurile cu pricina.. imi apare ca trebuie sa le cumpar
Nu si nu mai da quote la postarea anterioara.
Mergi in sectiunea aia de pe consola.
Sectiunea aia de pe consola? OK, nu inteleg exact la ce te referi insa ajung acasa si ma uit pe box, momentan..job-uiesc. Revin cu feedback.
10x!
Evident, nu merge nici de pe consola, imi da aceeasi eroare. Sau ..poate nu am gasit eu sectiunea cu pricina. Any other hints?
Bookmarks