Ia legatura cu xbox support si zi-le codul, sa-ti spuna cand a fost activat si de unde (regiune) si daca a fost activat inainte sa-ti fie dat, cere banii inapoi.
Altfel, vezi sa nu-l fi activat tu pe alta regiune.
Ia legatura cu xbox support si zi-le codul, sa-ti spuna cand a fost activat si de unde (regiune) si daca a fost activat inainte sa-ti fie dat, cere banii inapoi.
Altfel, vezi sa nu-l fi activat tu pe alta regiune.
eu am cumparat codul de pe platforma g2a
initial nu era folosit fiindca atunci cand eu incercam sa il folosesc imi tot dadea eroare de regiune...deci nu s a finalizat validarea niciodata
dupa cateva zile in care am asteptat raspuns de la vanzator cu privire la problema....a aparut intradevar ca fiind deja utilizat respectivul cod...
nu stiu in ce masura xbox support imi pot oferi mie informatii privind regiunea de unde a fost activat si chiar si asa nu stiu in ce masura m ar ajuta asta....consider banii pierduti....
Dar ce pierzi daca incerci? Le zici ca ai luat de la un comerciant, ca tu esti in x tara si ei pot verifica in ce tara s-a facut activarea. Ma rog, banii tai. Dar consider ca e mai usor sa lupti putin pt ce-i al tau, decat sa te dai batut.
Cam asta e ideea cu astfel de site-uri. Faptul ca sunt mai "de incredere".
Am patit si eu pe g2a la fel . Am facut sesizare la g2a si am primit banii inapoi . A durat aproximativ 3 saptamani .
Cred ca ai facut tu ceva in neregula ... poti lua legatura cu Microsoft (al carei tari ti-ai facut contul). Eu am luat de pe Amazon UK 3M + 3M gratuit de 2x si am primit inca 1 luna ca mi-am pus cardul pe contul Microsoft (era oricum acolo) deci am luat cu 161LEI 13 luni de XBOX LIVE .
https://news.xbox.com/en-us/2018/02/...ld-march-2018/ O noua luna, o noua colectie de mizerii...
Era de asteptat ca dupa ce introduc acel abonament lunar pentru jocuri, sa nu mai puna nimic interesant la jocurile gratuite... Nu spun ca e normal, spun doar ca ma asteptam la asta
Tare! In sfarsit,avem o luna cu ceva bun de jucat, cum ar fi AC Syndicate. Sincer, ma asteptam sa vad mai intai "Unity", deci, e si mai bine.
Mă mir că au mai pus și ei un joc mai de doamne-ajută. De când cu game pass nu prea am mai văzut ceva ce merita jucat.
Trimis de pe al meu Nexus 7 folosind Tapatalk
bun bun cars 2,nepotul va fi incantat,joaca numai cars 3 cu toate ca i-am luat si disneyland
l-am cumparat la spring sales phantom pain v cu ground zero(cu toate ca il aveam pe cealalta consola la gwg) ca era complet,regret acei 15$
asa mi s-a intamplat la ryse:son of rome si worms battlegrounds,le-am cumparat si l-a scurt timp era in gwg
La Smite e in bundle cu skinuri si ceva eroi...mi se pare o mizerie sa dai la games with gold prostii dintr-astea pt jocuri free 2 play
Bookmarks