Liga B
ossaur (Valencia) - SilviuGabriel (Napoli) 2-4
SilviuGabriel (Arsenal) - ossaur (Liverpool) 5-1
Liga B
ossaur (Valencia) - SilviuGabriel (Napoli) 2-4
SilviuGabriel (Arsenal) - ossaur (Liverpool) 5-1
Ossaur si Razvan pierd la masa verde meciurile pt nejucare (pt etapa curenta) si sunt eliminati din cupa.
De jucat pana marti 19.7.11 ora 23:00:
Liga A
Maghear - scociu
Razvan - TheSpider
Liga B
cisse - wackorine
Am facut uptade pe site cu rezultatele de pana acum: http://fifa11-cg-league.cabanova.com/
cine are nevoie de 3 puncte sunt online intre 18-20 ...oricum,cei cu care mai am de jucat(cisse,cosminhards,micul&roseven)au mesaj pe PSN sa'mi zica ziua&ora cand le convine sa jucam meciurile ... micul_ mi'a zis de 22.30,deseara ...
scociu (Sevillia) - spike (Liverpool) 0-0
spike (Manchester City) - scociu (Tottenham) 2-1
liga B
cosming(manchester city)-silviugabriel(arsenal) 0-1
silviugabriel(napoli)-cosming(bayern munchen) 2-4
bafta in continuare!
liga B
cisse(Bayern Munchen) - wackorine(Panathinaikos) 0-0
wackorine(Arsenal Londra) - cisse(Napoli) 0-0
Eu voi fi plecat de maine pana vineri/sambata, si am avut grija sa am 3 etape in fata celei curente jucate. Sper ca este ok...
roseven( Valencia ) - gvingi76 ( Bayern Munchen ) 1-4
gvingi76 ( Liverpool ) - roseven ( Bayern Munchen ) 1-0
liga B
wackorine(Ajax) - micul_(Borussia Dortmund) 0-1
micul_(Valencia) - wackorine(Arsenal Londra) 1-1
De jucat pana marti 19.7.11 ora 23:00:
Liga A
Maghear - scociu
Razvan - TheSpider
Am facut uptade pe site cu rezultatele de pana acum: http://fifa11-cg-league.cabanova.com/
liga b
roseven(Bayern Munchen)-cosming(Manchester City) 1-2
cosming(Napoli)-roseven(Bavern Leverkusen) 5-3
o saptamana nu o sa pot sa mai fac uptade la site si sa mai verific deadlineurile. Va rog sa juca ti meciuri mai departe. Cand ma intorc etapele o sa dureze 2 zile ca sa recuperam.
Am stat azi de la ora 8 pe psn. Nu a intrat scociu. Intradevar nu am fost prea pe faza in campionatul asta si nu am jucat etape in avans ca si in campionatele precedente. Ieri a intrat el pe mess si mi-a spus sa jucam etapa insa nu am fost la calculator. Astazi se pare ca nu a avut el timp. Sper sa fie ok daca jucam maine si daca punem maine rezultatul.
Bookmarks