Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 1174 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 505 1005 ... LastLast
Results 81 to 100 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #81 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    Arata promitator,o data de lansare ceva?

2. #82 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Zici ca e ca e la prapadul de la World Trade Centre
    Misto trailer

3. #83 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Trailerul a fost foarte misto realizat.

4. #84 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Superb trailerul

5. #85 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Ce parere aveti despre pure?
    La grafica pare aproape echivalent cu motorstorm,(texturile mai bine definite la motorstorm parerea mea, astept sa apara demo-ul pe qore)
    Cat desper gameplay este la fel de intens ca motorstorm dar nu la fel de brutal

6. #86 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Am jucat si eu Pure putin si e destul de ok jocul, grafica imi place si in rest este asemanator cu motorstorm.

7. #87 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Doar ca motorstorm este mult mai complex.....poti sa alegi mult mai multe tipuri de vehicule

8. #88 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Corect. Si Pure si Motorstorm sunt jocuri super ok doar ca nu sunt pe gustul meu parca sunt prea haotice

9. #89 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    A tras cineva din qore demo la motorstorm? si daca da cum e?ajung mai tarziu pe acasa...

10. #90 SP
    Member sepet's Avatar
    No problems here...that's good Doamne ajuta

11. #91 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    demo-ul la motorstorm apare pe 11 (pe qore) si 30 de zile mai tarziu pe psn.
    Cum pot sa fac un abonamant la qore incepand cu luna octombrie ca m-am saturat sa tot dau 2.99$ in fiecare luna

12. #92 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai iti pui 25USD pe card si iti iei annual subscription. asta poti sa faci si acu. daca deja ai cumparat Qore 4 (pe sept), atunci primul pe care il vei lua cu annual subscription va fi Qore 5 (pe oct).

13. #93 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    da, cand eram gata sa platesc imi aparea qore 1-13 si de aia m-am razgandit, thanks for the info.

14. #94 SP
    Am si eu o intrebare... A incercat cineva sa isi conecteze cumva niste casti la ps3? Nu ma refer pentru chat ci pentru a asculta o muzica, sa auzi sunetele din jocuri etc... Daca cunoaste cineva vre-o metoda buna si cat mai ieftina sa posteze aici. Am cautat pe net ceva dar cam scumpe optiunile care le-am gasit. Precizez ca nu ma joc pe TV ci pe monitor, deci o varianta pica din start

15. #95 SP
    Admin MonkY's Avatar
    GeOKeR: mai bine specifica si cam ce astepti de la casti ? Vrei ceva wireless ? Vrei ceva surround ? Vrei sunet cat mai fidel ? Sau vrei sa fie totul cat mai cheap ?

16. #96 SP
    Nu,nu wireless, vreau ceva cu fir, surround,stereo. Nu sunt foarte pretentios la calitatea sunetului,nu vrea ceva ce sa redea sunetul "cristal" dar nici bataie de joc . Ceva mai average asa...oricum ma intereseaza in special metoda de conectare cu ps3-ul, ca de casti ma descurc eu nu-i problema . Am vazut ca metodele wireless ajung pe undeva la 200-300$ cu un reciver special ce muta sunetul de pe ps3 catre casti.

17. #97 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    Am consola de aproximativ 1 luna si in acest timp am avut 3 freezuri...E cam mult,e normal?Ar trebui sa-mi fac griji?E posibil sa se inmulteasca o data cu trecerea timpului?
    Cheers...

18. #98 SP
    Manager paul's Avatar
    Ai avut freezuri la jocuri, nu ? Care anume ? Mai mult ca sigur e de la ele, nu de la consola.

19. #99 SP
    Member Arslany's Avatar
    Se poate strica consola daca se opreste curentul in timpul unui LOADING TIME?

20. #100 SP
    Junior Member PortoCalioSu's Avatar
    ps3 40 GB + GT5 prologue cateva freezuri in rest nimic.....sa mi-o tina dumnezeu asa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 1174 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 505 1005 ... LastLast