card inseamna de fapt o buc de hartie pe care e scris un cod pe care il bagi pe store si iti incarca bani, hartia poti sa o arunci dupa.
card inseamna de fapt o buc de hartie pe care e scris un cod pe care il bagi pe store si iti incarca bani, hartia poti sa o arunci dupa.
nameless_fear cumpara ds3 chiar merita e foarte solid, zici ca ai alt joystick in mana fata de ragalia aia de sixaxis![]()
Mie nu imi merge link-ul de read more. Va rog sa imi spuneti si mie daca merge si pe 40GB. Sper ca nu e warez: N4G.com : PS2 backups running on PS3 via HDD!
Pe acel forum scrie ca HDD loader-ul merge doar pentru modelele care pot citi deja jocuri de PS2. Momentan, nu ruleaza decat pe modelele japoneze, dar o sa scoata si o versiunea pentru PAL/NTSC cat de curand. De asemenea, pentru a rula programul, este nevoie de Swap Magic.
te-ai uitat sa-ti fie bine reglat aspect ratio din tv pe 16:9 ? cred ca asta e primul pas
exista vreun joc pe ps3 care suporta in-game music ? adica sa ascult mp3 in timp ce joc?
il cumperi de pe store
help me , am un sistem logitech Z-5500 si a inceput sa se auda in boxe un zgomot ciudat ( pocneste , fasit) , il am bagat prin cablu optic in ps3( am verificat si nu se aude asa din cauza ps3 ) o fi din cauza curentului o fi prost filtrat?![]()
am impresia ca ps3 are ceva cu sitemele
mie un g51 mi-a stricat 2 sateliti,probabil baga prea multa putere
iar acum la z 5500 mi-a stricat subwooferu (zilele astea im vine de la garantie)
pur si simplu deodata a inceput sa faca ca un cauciuc fluturand![]()
eu folosesec z5500 de 3 ani, iar impreuna cu playstationul din aprilie 2007 si nu am avut nici o problema. oricum psycho-07 ar trebui sa le duci la service ca ai garantie.
pt claubaubau, eu am un card visa electron de la raiffeisen si a mers din prima fara nici o problema, am introdus codul de 16 cifre de pe card, data expirarii si un mai un cod de 3-4 cifre care e si el scris pe card apoi am introdus suma care am vrut-o si am descarcat jocul fara nici o problema plus ca dupa aceea am mers la un prieten si i l-am descarcat si lui fara sa mai platesc nimic, din cate am inteles cardul trebuie sa fie neaparat de circulatie internationala ( adica sa il poti folosi in orice tara nu doar in romania ) iar psn din cate am vazut agreeaza cardul visa, visa electron. incearca cu un card visa si mai vb dupa aia, bafta si sper ca te-am ajutat.
l-am dus la garantie astazi, l-au probat pe un pc si nu se audea pocnituri dar pe consola se aude si pe psp, sper sa nu il tina 20 zile la garantie![]()
Am si eu o problema.Am un ps3 40gb,dupa ce termin de jucat pe el,sau chiar dupa ce l opresc(cu toate ca el a stat deschis doar 5 minute) ramane un ventilator aprins in el si face zgomot trebuie sa l sting de tot de la spate ca sa inceteze,stie careva ce ar putea fi ?
damn it, nu stiu cum mi sa crapat putin blue-rayu cu resistance 2 si nu'l mai citeste deloc, crapatura este foarte mica dar intr-o zona foarte inportanta...ffs...nu imi mergea onlinu si a mai si crapat...damn it changing to cod waw.
Bookmarks