Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1140 of 1174 FirstFirst ... 140 640 1040 1090 1130 1138 1139 1140 1141 1142 1150 ... LastLast
Results 22,781 to 22,800 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22781 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Si poate un cablu hdmi cu mufe aurite pentru un semnal mai bun si stabil.

2. #22782 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Daca tu zici ca un hdmi cu mufe aurite are semnal mai bun...

3. #22783 SP
    Junior Member cryssgr26's Avatar
    salutare revin cu nelamurirea legata de citirea cd-ului de consola pe care deabia mi-am achizitionat-o era din cauza salvarilor ptr ca erau coruppte deci sa rezolvat consola merge stas numai ca se vede ca e umblata in ea din ce motiv nu stiu

---------- Post added 23-10-2014 at 17:08 ----------

am o luna la dispozitie sa ma hotarasc daca sa o pastrez sau nu

---------- Post added 23-10-2014 at 17:08 ----------

voi ce sfaturi imi dati?multumesc

4. #22784 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ce consola ti-ai achizitionat?

5. #22785 SP
    ps3 slim 320 g scrie si mai sus ce nelamurire am avut cu ea dar sa rezolvat

---------- Post added 23-10-2014 at 18:23 ----------

acum as vrea sfaturile voastre

6. #22786 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    In legatura cu sigiliul, daca ai fi cumparat consola mea de exemplu, si ai fi observat ca nu mai e sigiliul, ti-as fi zis clar ca am desfacut consola dupa ce i-a expirat garantia ca sa o curat de praf. Daca vrei sa o tii, iei/imprumuti un joc (sa nu fie zgariat discul) si joci vreo 4 ore sa vezi daca are vreo problema. Un joc mai stresant sa zic asa este Starhawk, pe 3 console pe care l-am incercat creste turatia ventilatorului.

7. #22787 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sunt șanse sa-si facă apariția si pe PS3, în felul asta o sa-l joc si eu dacă tot l-am ratat in copilărie
    http://www.thesixthaxis.com/2014/10/...ing-this-week/
    GTA: San Andreas on the Xbox Marketplace will be available again for purchase beginning October 26th, 2014, through Games on Demand. This version features 720p resolution, enhanced draw distance, and Achievement support.

UPDATE: Some members on NeoGAF have noticed that the Classics version has been pulled from the Xbox Live Marketplace. A similar thing happened with the PSN version, suggesting PS3 will get the new game as well.

8. #22788 SP
    sa stii k m-am gandit si eu la asta cu curatatul prafului chestia e ca mai are un an garantie consola dar totusi sigiliu numai e si in privinta jocului cu gta 5 nu as putea sa o verific consola sau metal gear solid ca am inteles ca si astea sunt niste jocuri pretentioase sau alte nume de jocuri daca mai stii.oricum iti multumesc mafiozzoxp

9. #22789 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Eu as recomanda sa folosesti red dead redemption. Jocul ala e imens si streseaza bluray-ul si procesorul cpu/gpu non stop. Daca tine dupa 4 ore de jucat e bine.
    Oricum, un ps3 slim cu hdd 320gb de fabrica n-ai stres cu el sigur.

10. #22790 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Bun joc, unul dintre cele mai bune GTA-uri.

11. #22791 SP
    ms mark am sa incerc

12. #22792 SP
    Junior Member bordeles's Avatar
    Am un cont de romania cu care am intrat prima data cu jocul Need for speed most wanted. Mi-am facut cont pe Origin, portalul celor de la need for speed network. Datorita faptului ca pe romania nu functioneaza play station store, mi-am facut cont pe UK. Problema e ca atunci cand intru pe joc cu contul de UK imi apare un mesaj de la Origin care zice ca e unable to conect la Autolog si implicit multiplayer cu contu de UK pentru ca am intrat anterior cu contu de Romania si ma roaga sa intru cu contu vechi de Romania pentru a ma putea conecta la autolog si multipalyer. Cum as putea sa intru pe joc cu noul cont de UK si sa ma pot conecta si la Autolog cu noul cont fara sa-mi apara mesajul acela de la Origin care zice ca nu ma pot conecta decat cu contul vechi de Romania ?

13. #22793 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Sa reinstalezi jocul ?

14. #22794 SP
    Junior Member bordeles's Avatar
    Cum dezactivez contul de Romania de pe Play Station Network?

15. #22795 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    https://support.us.playstation.com/a...etwork-account

Trebuie sa creezi alt cont pe consola caruia sa-i asignezi noul cont PSN de UK. Un cont de pe consola are asignat un cont PSN si nu poti modifica ulterior contul PSN.
    Un cont PSN nu poate fi "dezactivat", poti doar sa-l stergi din PS3/PS4, dar el va exista pe servere in continuare.

16. #22796 SP
    Junior Member kkatalin's Avatar
    salutare stie cineva cum scot consola ps3 din Recovery mode ?

17. #22797 SP
    Junior Member kkatalin's Avatar
    salutare stie cineva cum scot consola din Recovery mode?

18. #22798 SP
    Member toto's Avatar
    Am o problema cu killzone 3 , nu mai am sunet la el , toate celelalte merg perfect , el fiind singurul fara sunet , a mai intampinat cineva aceasta problema , se poate remedia cumva ?

19. #22799 SP
    salutare care se pricepe la console de exemplu care e dif dintre ps3 slim model 3004a si 3004b

20. #22800 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Este vorba de luna în care a fost fabricată, modelul este acelaşi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.