Am o problema cu killzone 3 , nu mai am sunet la el , toate celelalte merg perfect , el fiind singurul fara sunet , a mai intampinat cineva aceastaproblema , se poate remedia cumva ?
Am o problema cu killzone 3 , nu mai am sunet la el , toate celelalte merg perfect , el fiind singurul fara sunet , a mai intampinat cineva aceastaproblema , se poate remedia cumva ?
am sters si fisierele instalate , chestia e ca inainte mi-a mers , am vrut sa-l reiau putin si am constatat ca nu are sunet , in optiuni nu are setari de a opri sau nu sunetul , celelalte jocuri merg perfect , nu-mi dau seama care e problema !!!!!!!!!!!!![]()
Exista vreo solutie prin care sa ma pot juca pe PS3 folosind ecranul de la laptop prin HDMI?
Prin primavara am avut The last of us(nou) si am activat codul pt multiplayer, intre timp am vandut jocul.
Daca acum il cumpar sh fara cod si il joc de pe acelasi cont, va merge sa il joc online?
CECH-30xxA vine cu hdd de 160 gb
CECH-30xxB vine cu hdd de 320 gb
Iar ..04 inseama ca a fost lansat in europa, daca era cu ..03 ar fi fost adus din UK.
Da. Conditia este sa fie aceeasi zona. Adica dc. ai activat codul pt un joc care era zona 2 (EU) sau zona 1 (US), ca sa-ti mearga si pe acelasi joc sh, shul trebuie sa fie din aceeasi zona. Alta conditie, aplicabila doar in cazul in care ti-ai schimbat consola sau ai formatat-o sa folosesti acelasi user pentru a downloada acel DLC sau activa content-ul. Dupa activare/download poti folosi orice user de PSN si beneficia de DLC.
Ok. Deci dc si jocul SH care il vei lua e din aceeasi zona, n-ar trebui sa ai probleme.
Buna, am si eu o problema cu maneta de ps3. Cand joc fifa tot timpul imi suteaza, paseaza,centreaza la maxim cand eu doar ciupesc putin butoanele si nu inteleg de ce...mai am o maneta care nu face la fel ...vreau sa stiu si eu de ce si cum pot rezolva problema.
pai ai o bara care iti arata cat de puternica e lovitura
se incarca instant?
ai varsat ceva lipicios pe maneta aia?
da mi se incarca pana la maxim...am incercat toate setarile posibile si tot nimica, nu am varsat nimic peste maneta,din contra am luat.o nou nouta sigilata si de atunci imi face asa.
Merge controller ps4 la ps3 a. Are rost sami iau un controller ps4 sau ps3?
Si daca se mirita acwl controler speedlink sau cum ai zice care arata la fel ca cel de xbox
On topic: pt PS3 cel mai bun controller e cel original, nu Natec.
Iar daca vrei controller de PS4 la o consola PS3,acesta va merge doar cu fir,ATAT!!
Off topic:La cum scrii mai bine in loc de controller ti-ai cumpara o carte de Limba Romana.![]()
Sa inteleg ca nu ai un raspuns la problema mea , ai vrut doar sa arati cat de destept esti ...bravo![]()
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks