Din pacate nu merge HBO GO pe PS3 in Romania. Ar fi un truc sa faci un cont pe US, sa pui locatia pe US, descarci in felul asta HBO GO, apoi te loghezi cu contul tau primar si poti vedea aplicatia. Dar nu o vei putea folosi.
Din pacate nu merge HBO GO pe PS3 in Romania. Ar fi un truc sa faci un cont pe US, sa pui locatia pe US, descarci in felul asta HBO GO, apoi te loghezi cu contul tau primar si poti vedea aplicatia. Dar nu o vei putea folosi.
merita inlocuit acumulatorul de la controlerul de ps 3? sau imi cumpar alt controller?
cat ar costa inlocuirea acumulatorului?
Ar fi trebuit să mai joc câteva jocuri mai târziu, trebuie să adaug, deși nu știu dacă joc manual sau asistat, așa că dacă nu am schimbat nimic la ce să fiu?
Vreau sa cumpar un PS3 Sh dar sa nu fie modata, proprietarul zice ca nu e. Cum imi dau seama daca e modata? Nu vreau sa ma trezesc cu ban pe contul de PS4.
---------- Post added 04-07-2017 at 20:02 ----------
Am verificat si are ultima versiune de soft 4.81 deci nu e modata.
---------- Post added 04-07-2017 at 20:16 ----------
Cat dureaza un quick format?
---------- Post added 04-07-2017 at 20:21 ----------
Am varianta super slim de 500 GB.
Am cautat pe Google inainte sa intreb, majoritatea vorbeau doar de "full format" care dureaza 20 de ore... Iar despre faptul ca ai consola modata/nemodata sunt "n" raspunsuri.
Numai raspunde daca nu vrei sa ajuti...atitudinea asta de superioritate lasa de dorit.
In al doilea rand cine vrea sa play soccer physics 2 online joace ceva online sa ma caute
Sunt posesor de PS4 partial dezamagit de Gran Turismo Sport. Doresc sa cumpar un PS3 nou, Slim, pentru a juca GT6. Nu imi place super slim...
Stiti cumva unde as mai putea gasi?
A iesit un nou update pentru PS3, respectiv 4.82, la cateva zile dupa ce s-a anuntat ca o sa apara o solutie software de downgrade pentru toate consolele, inclusiv pentru superslim:
https://www.psxhax.com/threads/ps3xp...-21#post-33527
Se banuieste ca noul update are patchuri pentru exploitul ce va fi folosit la downgrade:
PS3 Firmware 4.82 released, one year after last update & mere days after 4.81 exploit revealed - Wololo.net
A aparut solutie de jailbreak pentru consolele PS3 Phat si Slim ce ruleaza ultimul firmware, respectiv 4.82
Solutia nu necesita interventie fizica asupra consolei, este necesar un stick USB si acces la internet cu browserul consolei.
https://www.gamestore.ro/category--PS3--127--24.html
Încearcă aici.
Ce versiune de consola este? O sa risc si o sa te sfatuiesc sa cauti pe net "ps3 exploit 2.0" daca ps3-ul este phat sau slim. Pentru superslim cauti "ps3 exploit 3.0"
Dar, nu poti vorbi mai mult de atat pentru modarea consolelor, forumul nu permite. Bafta!
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks