Ok.Am ajuns acasa din fericire aseara... am probat in ordinea urmatoare : BBC, UNCHARTED,BURNOUT PARADISE ,toate au mers.Am ramas totusi la proba cu BBC fiind ultimul disc incercat,am intrat in multiplayer,m-am si jucat,eh cum sa schimbat harta si a inceput loadingul sa blocat.Nu mai inteleg nimic.La fel am procedat on/off ,scos discul,bagat filme,mergeau toate,insa nu mai mergea nici un blu-ray.Am vizionat Pulp Fiction fara nici o problema pana la sfarsit,dupa care am incercat din nou cu blu-ray,nu citea.De dimineata acum,am incercat cu Uncharted;mi-a intrat in meniu,am reusit sa trec de load save/dupa care in timpul loadingului sa blocat si asta.Deci e o treaba cu loadingul.Banuiesc ca in timpul asta este solicitat blocul optic cel mai mult ,banuiesc...Dar care sa fie problema cu blu-rayul care merge intr-o zi temporar,dupa care trebuie sa incerci a 2-a zi !!! WTF??? :-s Cu filmele nu am nici un fel de problema !
All right...m-am uitat pana acum pe forumuri straine...am gasit 2 useri care au avut problema asta...ps3-ul citeste dvd-s si nu citeste bluray,numa ca astia le-au trimis la Sony si au primit una noua la schimb.Ma gandesc foarte serios sa cumpar cd pt a curata lentila ... rau nu am cum sa-i fac nu? P.s:din ce am citit,am inteles ca oamenii care au avut probleme asemanatoare,au fost lamuriti de personaul de la Sony ,ca cel mai mic fir de praf care se asaza pe lentila=la revedere citit discuri.
Bookmarks