Tarani.
mentorica : Multumesc pentru raspuns. Daca se poate , ce model Sony Bravia/alte televizoare LCD imi recomanzi/recomandati ?(am vazut ca sunt mai multe modele la Bravia..)
Eu m-am saturat de atatea incercari si ore pierdute, imi cumpar un media center popcorn sau tvix si am terminat balciul. O sa am HD accesibil pt LCD-ul meu. Daca scad preturile la BR le iau si le rulez in PS3, dar nu prea-mi surade idea sa rulez pe consola, filme, ore intregi.
Am sa mai incerc sa vorbesc si cu alt operator. Poate nimeresc o tanti ce nu duce lipsa de partide de sex. Cea cu care am vorbit, m-a tinut 20 de minute la telefon ca la final sa-mi spuna ca am nevoie de un numar de telefon de US. Mi-am facut repede un numar de US prin Skype, i-am dat numarul de telefon si am mai asteptat alte 15 minute on hold, ca la final sa-mi spuna vestea. Probabil ca nu o sa primeasca nimeni ban tocmai din acest motiv (cel putin cu google nu am gasit nimic asemanator), deaorece mie mi-a dat impresia ca ala a fost un motiv voit din partea dansei, sa termine o data convorbirea. Cel putin asa mi s-a parut. Sper sa nu fie asa, tocmai ce am in plan sa-mi fac alt cont special pt. Qore. Celalte jocuri, probabil ca am sa le cumpar de pe store-ul local in caz de alt ban.
Salutare !
Cu o veste nu prea buna...
aseara ma jucam Battlefield Bad Company cu un prieten in squad si mi sa blocat in timp ce se schimba harta ,in timpul loadingului(dupa aproximativ 1 ora de joc fara probleme).La fel,se auzeau zgomote ciudate din unitate,asa cum a patit Junnkie,parca ar fi zgariat discul si incearca sa citeasca dar nu paote,...cand am vazut am incercat sa scot discul din consola si nu a mers!Am incercat sa scot discul in ambele variante disponibile,de jos din consola si din telecomanda cu eject,nu am mers nici cu una nici cu alta,clipea becul albastru incontinuu si nu scotea discul.Am stins consola/aprinso,am scos discul fara probleme de data asta ,am incercat Uncharted ,nu mergea,am incercat din nou BBC ,nu mergea ,imi dadea o eroare numerica 800...112 ceva de genul,in orice caz nu era acelasi nr de eroare care la avut Junnkie,nu avea litere in numar.Am stins consola si am incercat din nou cu Uncharted si cu BBC si nimic,aceeasi problema cu disc blocat in unitate,care dupa cateva incercari cu eject ... a iesit.Am probat un DVD...mergea struna,probat si al 2-lea DVD .. no problems,bagat din nou BBC ... de data asta a intrat in meniu pana la screenul care te anunta ca jocul salveaza automat ,aici mi sa blocat din nou ,imediat ce am confirmat autosaveurile.Disc blocat /stins consola/scos disc.
Mbooon...astazi de dimineata am incercat cu BBC ... mergea perfect ,fara zgomote ciudate fara probleme,din pacate nu am apucat sa joc pentru ca eram si asa in intarziere la job...buuut am probat de doua ori cu BBC-ul ,si a mers fara probleme ,am intrat in meniu...
Cred ca si unitatea mea se duce incet-incet ... deh..asta e ... probabil ca-l voi vizita pe maestru pana de sarbatori ,garantie nu am pt ca este adusa din state.Va tin la curent cu ce se mai intampla , io sper sa-si fi revenit ,dar nu cred 100% in treaba asta ,pentru ca am mai avut mici probleme in zilele precedente,vreo 2 freezuri in BBC saptamana trecuta si foarte multe freezuri online in www nu si-n multiplayer .![]()
sepet: sorry to hear that. Din pacate, blocul optic a fost intotdeauna cu probleme la Sony. De fapt, cred ca la PS2, 90% din probleme se datorau blocului optic. Eu zic sa il schimbi, sa nu te trezesti cu disk-uri zgariate...
Uffff...astept sa ajung acasa Monky...ce sa zic...mai incerc atunci sa vad ce se intampla..si cu ps2-ul am avut probleme cu lentila.Acum nush ce sa zic...adica ,nu am avut probleme cu dvd-urile aseara asta ma mira,mergeau ok fara probleme toate,le-am scos fara probleme din unitate..pe cand jocurile nu le puteam scoate.Nu am auzit pe cineva sa aiba problema asta cu blu-ray blocat in unitate,dasta spun...poate nu e chiar asa cum credem noi...sper. + de dimineata se comporta ok cum am spus mai devreme,fara sunete ciudate,eject disc fara probleme si manual si din remotePana la urma urmei ,se strica asta e,tot incerc sa vad ce iese,si n ucred ca zgarie discurile,am fost atent si la detaliu asta,nu a zgariat nimic,so far so good...sa vedem
din pacate suportul mkv nu este singura cerinta. encodingul cu un profil acceptat de consola este cel mai important. daca encodingul a fost facut cu un profil pe care consola nu il accepta, nu va rula fisierul indiferent de container (mkv, avi, mp4).
ti se intampla cam ceea ce mi s-a intamplat si mie my friend!Eu abia azi am reusit sa ajung la Flanco sa duc consola la garantie. Sper sa se rezolve. Va tin la curent cu ce se intampla. Nici al meu nu era mort de tot, unele discuri nu le citea deloc, in unele se bloca la un moment dat, in unele mergea bine.
![]()
Imi pare atat de rau ca nu am ajuns acasa ieri sa probez jocurile din nou.Asta este motivul pentru care nu am postat.Btw,acum 5 minute am vorbit cu un vecin la telefon,are aceeasi problema ca si mine Junnkie si un plus in treaba asta ar fi faptul ca tot in BBC ii face probleme?!?!? Este destul de ciudata faza cu BBC ... omu sa plans ca se blocheaza jocul si doar cu on/off o scoate la capat,pateste in medie de 2-3 ori.zi.Nush ce sa mai zic![]()
N4G.com : Square Enix: "one-console market is over"
Wada is officialy a little money whore !![]()
la mine era cu on/off la majoritatea discurilor. Se blocau in joc / la inceputul jocului si fara on / off la consola nu mergea sa le scot![]()
Hello,
Am doi prieteni (Valcea și Cluj) care au grave probleme cu PS3-ul. An vorbit cu amandoi și mi-au zis că...dintr-o dată PSS3-ul nu le-a mai citit nici un disc. Știu că �n urmă cu c�teva zile s-a mai discutat despre această problemă...dar am pierdut acel topic.
Ce se poate face ?
Mercivalcea: posteaza dar...
valcea: deci nu mai citeste dvd si nici bluray
valcea: si cand intru in recovery system si dau rebuild data base sau ceva de genul imi apare mesajul your harddisk file system is corrupted![]()
Au incercat cu HDD-ul pus la altcineva ? Eventual o formatare (cu riscul de a pierde save-urile, pe care sper ca le-au salvat).
Bookmarks